Fav10 Reyting Tahmin Yarışması Geri Dönüyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Herkese merhaba. Bilindiği üzere forumda belli dönemlerde yayınlanan ve oldukça ilgi çeken formatlarından biri 'Reyting Tahmin Yarışması' idi. Programın yapımcılığını sevilen arkadaşımız @hayret bi şey üstleniyor ancak kendisi aramızda olmadığından özel iznini de alarak yarışmayı tekrardan forumda başlatma kararı aldım.

Format eskisinden farklı olmayacak elbette. Benim o gün vereceğim dizi ya da programların reytingleri tahmin edilecek ancak bu tahminler bir başlık altında sürekli oradan olmak kaydıyla özel mesaj yoluyla bana gönderilecek hepsi bu.

Total - AB ve ABC1 gruplarının tahmini yapılacak ve her tutturduğunuz tahminde 5 puan kazanacaksınız. Anlamadığınız bir şey olursa özellikle ilk kez katılmak isteyenler sorularını alabilirim.

Program 13 Haziran Pazartesi itibariyle başlayacak. Gereken ilgiyi göreceğini düşünüyorum. Herkese başarılar ve bol şans diliyorum.

Not : Hayrettin arkadaşımız yoğunluğundan dolayı foruma gelemiyor ancak özleyenleri varsa selamı var herkese bilginize. :)

@xemrexxx @OzaN @takas @Polat Şaşmaz @Fks14 @Bully @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @Billy Kane @Maskeli Fedai @ABAY_06 @EFE UYSAL @cookies @Aserat @-KADİR- @HachiKo @GunesinOglu @vadikızı @halukerogluFOX @ozgur2113 @eskici @batuhankaralar @Doğu @papuleoo @EnveR @MayısKralı @DarkLeqenD @-potterhead- @turkuazz @gizem ak @Tzira @masacre @emree-29 ve katılmak isteyenler.

tns_23_aralik_2014_sali_reyting_sonuclari_siralamasi_23_aralik_2014_sali_reyting_h115576.jpg

Katılacaklar
@Yiğitt
@halukerogluFOX
@MayısKralı
@DarkLeqenD
@EFE UYSAL
@vadikızı
@MasacRE-
@Aserat
@emree-29
@turkuazz
@Çiğdem-
@eskici
@Billy Kane

Son düzenleme:
Oha yok artık, olamaz böyle bir şey. 😱 Benim kalbim cidden temiz lan. :T:

Daha birkaç saat önce @Bully e demiştim, yarışmayı ikimiz yürütek diye foruma renk olur demiştim. Sonra o üşenince, ben de üşendim ve yapmayalım dedik. Yapan olursa katılırız dedik. :Z :A

Süper haber, katılırım tabi. :Z

Özelden yollama daha iyi olmuş, bazen benim bile gözüm kayıyordu. :F Şimdi daha isabetli olmuş olur. :bhr:

@hayret bi şey i de özledik, umarım kısa sürede aramıza döner. :(

Aleyküm selam. o değil de forum iyice raydan çıktı millet birbirinin programını yarışmasını çalıp duruyor :A :A
Kimse kimsenin programını çalmıyor :A Sadece bu yarışmayı unutturmamak için yapıyorum. :D Sen de katıl :D

Oha yok artık, olamaz böyle bir şey. 😱 Benim kalbim cidden temiz lan. :T:

Daha birkaç saat önce @Bully e demiştim, yarışmayı ikimiz yürütek diye foruma renk olur demiştim. Sonra o üşenince, ben de üşendim ve yapmayalım dedik. Yapan olursa katılırız dedik. :Z :A

Süper haber, katılırım tabi. :Z

Özelden yollama daha iyi olmuş, bazen benim bile gözüm kayıyordu. :F Şimdi daha isabetli olmuş olur. :bhr:

@hayret bi şey i de özledik, umarım kısa sürede aramıza döner. :(
Gerçekten temizmiş :A Bekliyorum katılımını :D

@hayret bi şey kendi gelip yapsa daha iyi olurdu ama @denizz19 da fena sunucu sayılmaz. :A Hayırlı olsun. :):)
Ayy sen hele hiç konuşma. Zaten sinir oluyorum sana valla çirkeflik yaparım sana :A

Kimse kimsenin programını çalmıyor :A Sadece bu yarışmayı unutturmamak için yapıyorum. :D Sen de katıl :D

Ayy sen hele hiç konuşma. Zaten sinir oluyorum sana valla çirkeflik yaparım sana :A
Bu sezon çok iddialıyım. :A

Bayramdan önce bitir, bayramda yokuz çünkü. :T:

Hadi ordan forumda ki popülerliğini arttırmaya çalışıyon hırkız seni :A yaz bakalım beni :A