Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Nagihan - Damla
Damla kazandi :D

Nagihan belki de kendisi için en kritik oyunda 3'te 0 yaptı. :F

Bana pek öyle gelmedi işin doğrusu.şimdi insan oyun kazanınca tabi sevinir ama bir sevinç bu kadarda benzemez ha diyeceksin şimdi ikiside sporcu ondan ikiside sporcu olabilir ama sevinç tarzı bu kadar aşırımı benziyor.o zaman sizin dediğinize göre şu sonuç çıkıyor.bu şekildeki tüm sporcuların sevinci aynı olur.bilmiyorum belkide öyledir..belkide bu tarz sporcu olduğundan öyle olmuş
Farkindaysan atakanin sevinci hep ayni tarz ama turabinin bir suru oyun sevinci vardi ( bebek sevme, kelle kesme vs vs ). Burda cakma varsa bu serkay ve efecandir. Asil onlar turabinin hareketlerini yapiyor.

Yattara ne berbat atışlardı öyle onlar :T:

Gitme potasındaki isimler berbat oynuyor potada olmayanlar şov yapıyor şaka gibi. :F

Farkindaysan atakanin sevinci hep ayni tarz ama turabinin bir suru oyun sevinci vardi ( bebek sevme, kelle kesme vs vs ). Burda cakma varsa bu serkay ve efecandir. Asil inkar turabinin hareketlerini yapiyor.
Aynı tarz olsada çok benziyor açıkcası bilmiyorum belkide bu spor dalı öyle olduğu için benziyor.ama abartısız aşırı benziyor.sonuçta bu o kadarda önemli değil aslında.alt tarafı sevinç tarzı

Yunus ikide iki yapmisken yattara ne diye secim yapar. Simdi digerleri öteki eslesmede yatarayi sececekler

Farkindaysan atakanin sevinci hep ayni tarz ama turabinin bir suru oyun sevinci vardi ( bebek sevme, kelle kesme vs vs ). Burda cakma varsa bu serkay ve efecandir. Asil onlar turabinin hareketlerini yapiyor.
Serkayla efe için Acun sitesi de öyle reklam yapan video başlıklarıyla paylaşim yapıyor:F

Atakan suya balıklama atlamanın sırası mı şimdi dikişlere bir şey olcak dikkat etmen lazım senin :D

Atakan ne güzel atıyordu nazar değdi. ss

Oyun dönmez gibi burdan.

Damla nagihana kaybettiği tüm oyunların hıncını bugün çıkardı :D

Nagihan - Damla
Damla kazandi ve gönüllüler kazandi tebrikler :D