instagramdan takip ediyorum sadeceİlk bölümden başladın mi bari?![]()
Filiz Ahmet'in gelmesine rağmen de mi bir başlama aşkı uyanmadı yani?instagramdan takip ediyorum sadecesenin izlediğin tüm dizilerin bölümlerini kapattırıcam önce poyrz sonra hayat şarkısı
![]()
Öncesinde adını yazmıştım, ama sonra konuyu kirletmesin diye sildim.konudan etiket gelmiş ama göremedimfilizciğime yeteri ka rol verilirse yani şöyle 120 dk nin 30 dk si filiz olursa yazın izlerim
![]()
bence hülyayla kerimi sezon finalinde öldürüp yeni sezonda filiz ve hülyanın yardımcısı almancı çocuk çift olsunÖncesinde adını yazmıştım, ama sonra konuyu kirletmesin diye sildim.
Vallahi şimdilik 10-15 dakika göründü, bir sahnesi daha olacak.
"Akşam sofraları, bir ailenin kan dolaşımıdır." - Bayram
Gerçi Hülya, Kerim ve biraz da Zeynep yüzünden sakinlik çok uzun sür(e)medi, orası ayrı.![]()
Sen kimsin de Hülya Cevher'in ölmesini istiyorsun, hadsiz.bence hülyayla kerimi sezon finalinde öldürüp yeni sezonda filiz ve hülyanın yardımcısı almancı çocuk çift olsun![]()
fazla kara melekleşmezse ölmesine gerek yokSen kimsin de Hülya Cevher'in ölmesini istiyorsun?![]()
Hülya Cevher'in yıllar önceki bir dizi karakterine benzetilmesine gerek yok, çünkü o kısa zamanda kendini marka haline getirdi. Ayrıca izlesen yapılan övgülerin boşuna olmadığını görürsün, ilk bölüme baksan gerisi de gelir hem.fazla kara melekleşmezse ölmesine gerek yokkara melek tektir total d medyası benzetmeler yaparak hayat şarkısını boşa övüyor algıda ben kadar başarılı değiller @Forumdash bilir
![]()
total d youtube kanalındaki videolar yetiyor haftada 10-15 dkHülya Cevher'in yıllar önceki bir dizi karakterine benzetilmesine gerek yok, çünkü o kısa zamanda kendini marka haline getirdi. Ayrıca izlesen yapılan övgülerin boşuna olmadığını görürsün, ilk bölüme baksan gerisi de gelir hem.![]()
Son cümleyi bir daha tekrar etsen fena olmaz açıkçası. Yüklemler bir yerde, nesneler bir yerde derken iyice çorbaya dönüyor mesajların.total d youtube kanalındaki videolar yetiyor haftada 10-15 dkesas marka hülyanın eltisi bence öyle güzel bir kadının karşısında ilk defa böyle bir kadın koydular farklı bir karakter yaratıyor
![]()
ayol nesini anlamadın dizide marka olarak gördüğüm karakter hülyanın eltisi işteSon cümleyi bir daha tekrar etsen fena olmaz açıkçası. Yüklemler bir yerde, nesneler bir yerde derken iyice çorbaya dönüyor mesajların.![]()
Nasıl bir zevktir bu, Allah'ım sen sabır ver. Koskoca Hülya Çamoğlu Cevher sevilmez mi melun?ayol nesini anlamadın dizide marka olarak gördüğüm karakter hülyanın eltisi işte![]()
bazı sahnelerde doğallığını kaybediyorNasıl bir zevktir bu, Allah'ım sen sabır ver. Koskoca Hülya Çamoğlu Cevher sevilmez mi melun?![]()
"Rolü iyi kotarıyor" kısmını Pelin Öztekin için, "doğallığını kaybediyor" bölümünü de Burcu için mi söyledin şimdi?bazı sahnelerde doğallığını kaybediyor
ayrıca diğer dizilerde olsa burcu biricik in karşısına taş bir kadın konurdu görsel olarak dengi olmayan biri var bu dizide ama bence gayet iyi kotarıyor rolü![]()
bazı sahnelerde dedim genel olarak iyi"Rolü iyi kotarıyor" kısmını Pelin Öztekin için mi diyorsun ve "doğallığını kaybediyor" bölümünü de Burcu'ya mı söyledin şimdi?![]()