Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

Müfit nezarethaneye düştü, arada Hülya da kaynadı; ama bir şekilde kendini kurtarır reyiz. :Z

Nilay özellikle son 2 bölümde bayağı öne çıkmaya başladı, karakter adına güzel gelişme. :)

Daha önce parmaklıklar ardına hiç bu kadar yakışan bir fani görmemiştim. :bhr:

Flashback sahnelerine bayılıyorum, tüm o hengamenin arasında farklı bir tat bırakıyor. :X

İnşallah Müfit'ten ebediyen kurtuluruz, zaten daha atlatmamız gereken Filiz paçozu ve onun varoş ablası da var. .ss

Ev halkı Müfit yerine Hülya'nın silahla alı koyduğunu sandı, Hülya reyizin o kadar abartmayacağını hala öğrenemediniz mi? :A

Nilay'ın çenesi Mahir'in yanındayken iyice düşüyor. :X

Gözaltında ifade vermek bir kadına bu kadar mı yakışır? :bhr: #HülyaCevher

Reklam (21.26)

Son düzenleme:
Melek, Bahar'dan bahsederken "evlat edindiğim" dedi; bu bir ipucu olabilir.

Oha, Hikmet öldü. Hep şu gıcık Bahar yüzünden. :A

Hülya reyiz yine plan peşinde. :sunglasses:

Son düzenleme:
Filiz Ahmet göründü, umarım kendisini bu sefer uzun süre izleyebiliriz. :X

Paçoz Filiz daha para eline geçmeden saçmaya başladı bile. .ss

Bu arada Fransız aksanıyla konuşan Filiz ve hafif Balkan şivesine sahip ablası bu açıdan bakıldığında biraz garip kaçtı. :A

İlk bölümlerdeki sakin ve dingin Kerim gitti; yerine her şeye atarlanan, tahammülsüz, ukala, öküz bir Kerim geldi. Hülya'ya her bağırdığında gıcık oldum. .ss

Son düzenleme:
konudan etiket gelmiş ama göremedim:A filizciğime yeteri ka rol verilirse yani şöyle 120 dk nin 30 dk si filiz olursa yazın izlerim :A

konudan etiket gelmiş ama göremedim:A filizciğime yeteri ka rol verilirse yani şöyle 120 dk nin 30 dk si filiz olursa yazın izlerim :A
Öncesinde adını yazmıştım, ama sonra konuyu kirletmesin diye sildim. :A

Vallahi şimdilik 10-15 dakika göründü, bir sahnesi daha olacak. :X

"Akşam sofraları, bir ailenin kan dolaşımıdır." - Bayram

Gerçi Hülya, Kerim ve biraz da Zeynep yüzünden sakinlik çok uzun sür(e)medi, orası ayrı. :)

Öncesinde adını yazmıştım, ama sonra konuyu kirletmesin diye sildim. :A

Vallahi şimdilik 10-15 dakika göründü, bir sahnesi daha olacak. :X

"Akşam sofraları, bir ailenin kan dolaşımıdır." - Bayram

Gerçi Hülya, Kerim ve biraz da Zeynep yüzünden sakinlik çok uzun sür(e)medi, orası ayrı. :)
bence hülyayla kerimi sezon finalinde öldürüp yeni sezonda filiz ve hülyanın yardımcısı almancı çocuk çift olsun :A

fazla kara melekleşmezse ölmesine gerek yok :A kara melek tektir total d medyası benzetmeler yaparak hayat şarkısını boşa övüyor algıda ben kadar başarılı değiller @Forumdash bilir:A
Hülya Cevher'in yıllar önceki bir dizi karakterine benzetilmesine gerek yok, çünkü o kısa zamanda kendini marka haline getirdi. Ayrıca izlesen yapılan övgülerin boşuna olmadığını görürsün, ilk bölüme baksan gerisi de gelir hem. :A

Hülya Cevher'in yıllar önceki bir dizi karakterine benzetilmesine gerek yok, çünkü o kısa zamanda kendini marka haline getirdi. Ayrıca izlesen yapılan övgülerin boşuna olmadığını görürsün, ilk bölüme baksan gerisi de gelir hem. :A
total d youtube kanalındaki videolar yetiyor haftada 10-15 dk :A esas marka hülyanın eltisi bence öyle güzel bir kadının karşısında ilk defa böyle bir kadın koydular farklı bir karakter yaratıyor:A

total d youtube kanalındaki videolar yetiyor haftada 10-15 dk :A esas marka hülyanın eltisi bence öyle güzel bir kadının karşısında ilk defa böyle bir kadın koydular farklı bir karakter yaratıyor:A
Son cümleyi bir daha tekrar etsen fena olmaz açıkçası. Yüklemler bir yerde, nesneler bir yerde derken iyice çorbaya dönüyor mesajların. :A

Nasıl bir zevktir bu, Allah'ım sen sabır ver. Koskoca Hülya Çamoğlu Cevher sevilmez mi melun? :A
bazı sahnelerde doğallığını kaybediyor :A
ayrıca diğer dizilerde olsa burcu biricik in karşısına taş bir kadın konurdu görsel olarak dengi olmayan biri var bu dizide ama bence gayet iyi kotarıyor rolü:D

bazı sahnelerde doğallığını kaybediyor :A
ayrıca diğer dizilerde olsa burcu biricik in karşısına taş bir kadın konurdu görsel olarak dengi olmayan biri var bu dizide ama bence gayet iyi kotarıyor rolü:D
"Rolü iyi kotarıyor" kısmını Pelin Öztekin için, "doğallığını kaybediyor" bölümünü de Burcu için mi söyledin şimdi? :A

"Rolü iyi kotarıyor" kısmını Pelin Öztekin için mi diyorsun ve "doğallığını kaybediyor" bölümünü de Burcu'ya mı söyledin şimdi? :A
bazı sahnelerde dedim genel olarak iyi :A
sen ne anlarsın ayrıca gültepe-analar danalar gibi sıkıcılıkta marka 2 diziyi hati metmiş insansın zaten trt dizileri de izliyon .ss