Sen deyince baktım da cidden sevgililermiş, Allah var güzel kız. Hatta gelinler evinin en güzeli.Seda hanim yine cirkin giyinmis
Evet. Resimleride vardi internette![]()
Yemek muhabbeti başlıyor.
Sen deyince baktım da cidden sevgililermiş, Allah var güzel kız. Hatta gelinler evinin en güzeli.Seda hanim yine cirkin giyinmis
Evet. Resimleride vardi internette![]()
Bence ayca o gamzeleriyle en tatlisi. En guzeli nur.Sen deyince baktım da cidden sevgililermiş, Allah var güzel kız. Hatta gelinler evinin en güzeli.
Yemek muhabbeti başlıyor.![]()
Gong yaklasiyorya oyuzden populer olanlari yavas yavas iceri aliyorlar ikiser ikiserBu akşam elenecek isimler belli oldu.
Dilek ve Murat
Haftaya da belliymiş.
Aycan ve Batuhan Terzi
Yerlerine gelecekler de belli oldu.
Bu akşam Nur geliyor, haftaya ise Erdem ve Ceyda geliyor.
Ortalık karışacak anladığınız @dosimosi @Forumdash @xemrexxx
1 ay sonra final yapıyoruz dedi Seda, ben yazın da bir süre gider diye düşünüyordum.Gong yaklasiyorya oyuzden populer olanlari yavas yavas iceri aliyorlar ikiser ikiser
Ramazan ayinda izlenmez oyuzden mantikli karar1 ay sonra final yapıyoruz dedi Seda, ben yazın da bir süre gider diye düşünüyordum.@Forumdash
Evet dün gece bi gong sesi duydum1 ay sonra final yapıyoruz dedi Seda, ben yazın da bir süre gider diye düşünüyordum.@Forumdash
Forumda oldugunu bilseydim konuya ugrardımŞu an Emre ile Hazal'in kına merasimi var. Adnan eline davulu aldı.
Şu an Emre ile Hazal'in kına merasimi var. Adnan eline davulu aldı.![]()
Aycan o.Forumda oldugunu bilseydim konuya ugrardımbugun evdeydim izledim
Adnan tam bir dedikoducu ya
Çekirdek verilsin eline başlasın dedikoduya
Bi kız dansözmüş sanırım oryantel oynadılar Adnan nasıl çekiştiriyor kızı ya
Bu arada Emre'nin teyzesi nasıl izin verdi Hazalın ekran önunde oynamasınakadın Ayçaya birbir dediklerini yutmuş
Dövme istmem diyordu hazalda da varmiş onu da dedi
![]()
Adnan tam komediydi ya teyzelerle günlerde öğrenmiştir dans etmeyi hoca filan değil dedi yaAycan o.Aycan ile Adnan daha önce konuştular falan sonra Adnan istemedi. Aycan da dansçıyım diyor, Adnan da bugün bu dansçı değildir falan dedi.
Cansel, Dani ve Nur'un dedikodusuna ne diyosun?Oturdular Hazal'ın suratı niye düşüktü de falan da filan da.
![]()
Dani, Cansel ve Nur - Hazal'ı eleştirdi. Emre'nin ailesine hiç misafirperver değildi dedi Dani, Emre'nin karısı sanki benim dedim dedi.Adnan tam komediydi ya teyzelerle günlerde öğrenmiştir dans etmeyi hoca filan değil dedi ya
Cansel dani nur olayını izleyemedim. Reklam vernce panoramaya baktım duygu ve ümit vardı
Bu arasa Cansel hamıleymiş biliyormusunprogram 1aya biteceği için aldırmaktan vazgeçmiş
lostun yalancısıyım
![]()
Ahaha Emrenin teyzesi de Mehtap'ı kötülüyordu Mehtap emreye niye kötü davranıyormuş filan diyeDani, Cansel ve Nur - Hazal'ı eleştirdi. Emre'nin ailesine hiç misafirperver değildi dedi Dani, Emre'nin karısı sanki benim dedim dedi.
Aynen Duygu ve Ümit konuktu bugün, ben de reklam aralarında Fatmagül ile Panorama arasında gidip geldim.
Aynen, Lost öyle söylemiş. 5 haftalık hamile miymiş neymiş aynı dediğin gibi ben de gördüm onu.Yalandır diye düşündüm, lost reklam peşindedir.
![]()
Aynen, o teyze biraz fena.Ahaha Emrenin teyzesi de Mehtap'ı kötülüyordu Mehtap emreye niye kötü davranıyormuş filan diyeduydu mu o kadın?
Çok gıcık bi kadın yaAynen, o teyze biraz fena.Diyor ki biz enayi miyiz biz o kadar insan anlamadık, bir kendisi mi anlamış dedi.
Mehtap'la söz tartışmasına girebilecek kapasitede bir kadındı.![]()