Kanal D Kısmetse Olur | Genel Sohbet Konusu

Melis ateşi fitilledi, erkeklerin hepsi Esere cephe aldi.:A

Eser'in iddiasına göre kendisi Beyaz Showa katıldı diye kıskanılıyormuş @xemrexxx :F

Gelinler Adnan'i korumaya aldı, Erkekler ise Daniyi korumaya aldı.:D

Reklama girdi, birazdan oylama yapılacak.

Yeni gelin adayı Batuhan fena görünmüyor, kime geldi acep. :D

Reklama girdi.

Yarın Eser, Cansel'e evlilik teklifi edecek. Suyun altında 'Yeniden Var Mısın'' falan gibi bir kağıtla. :D Bayadır reklamı yapılıyodu, yarın kaçmaz. :Z

Bu arada Twitter'da TT listesinde ''EserleYeniden VarMisinCansel'' tagı ilk 5'e kadar geldi. :Z

Bu akşam elenecek isimler belli oldu. :Z
Dilek ve Murat

Haftaya da belliymiş.
Aycan ve Batuhan Terzi

Yerlerine gelecekler de belli oldu. :Z
Bu akşam Nur geliyor, haftaya ise Erdem ve Ceyda geliyor. :Z

Ortalık karışacak anladığınız @dosimosi @Forumdash @xemrexxx

Bu akşam elenecek isimler belli oldu. :Z
Dilek ve Murat

Haftaya da belliymiş.
Aycan ve Batuhan Terzi

Yerlerine gelecekler de belli oldu. :Z
Bu akşam Nur geliyor, haftaya ise Erdem ve Ceyda geliyor. :Z

Ortalık karışacak anladığınız @dosimosi @Forumdash @xemrexxx
Gong yaklasiyorya oyuzden populer olanlari yavas yavas iceri aliyorlar ikiser ikiser

Şu an Emre ile Hazal'in kına merasimi var. Adnan eline davulu aldı. :D

Forumda oldugunu bilseydim konuya ugrardım:F bugun evdeydim izledim :X Adnan tam bir dedikoducu ya:F Çekirdek verilsin eline başlasın dedikoduya:F
Bi kız dansözmüş sanırım oryantel oynadılar Adnan nasıl çekiştiriyor kızı ya:F

Bu arada Emre'nin teyzesi nasıl izin verdi Hazalın ekran önunde oynamasına :F kadın Ayçaya birbir dediklerini yutmuş :F Dövme istmem diyordu hazalda da varmiş onu da dedi :F

Forumda oldugunu bilseydim konuya ugrardım:F bugun evdeydim izledim :X Adnan tam bir dedikoducu ya:F Çekirdek verilsin eline başlasın dedikoduya:F
Bi kız dansözmüş sanırım oryantel oynadılar Adnan nasıl çekiştiriyor kızı ya:F

Bu arada Emre'nin teyzesi nasıl izin verdi Hazalın ekran önunde oynamasına :F kadın Ayçaya birbir dediklerini yutmuş :F Dövme istmem diyordu hazalda da varmiş onu da dedi :F
Aycan o. :D Aycan ile Adnan daha önce konuştular falan sonra Adnan istemedi. Aycan da dansçıyım diyor, Adnan da bugün bu dansçı değildir falan dedi. :F

Cansel, Dani ve Nur'un dedikodusuna ne diyosun? :D Oturdular Hazal'ın suratı niye düşüktü de falan da filan da. :D

Aycan o. :D Aycan ile Adnan daha önce konuştular falan sonra Adnan istemedi. Aycan da dansçıyım diyor, Adnan da bugün bu dansçı değildir falan dedi. :F

Cansel, Dani ve Nur'un dedikodusuna ne diyosun? :D Oturdular Hazal'ın suratı niye düşüktü de falan da filan da. :D
Adnan tam komediydi ya teyzelerle günlerde öğrenmiştir dans etmeyi hoca filan değil dedi ya :F
Cansel dani nur olayını izleyemedim. Reklam vernce panoramaya baktım duygu ve ümit vardı:X

Bu arasa Cansel hamıleymiş biliyormusun:F program 1aya biteceği için aldırmaktan vazgeçmiş:F lostun yalancısıyım:X

Adnan tam komediydi ya teyzelerle günlerde öğrenmiştir dans etmeyi hoca filan değil dedi ya :F
Cansel dani nur olayını izleyemedim. Reklam vernce panoramaya baktım duygu ve ümit vardı:X

Bu arasa Cansel hamıleymiş biliyormusun:F program 1aya biteceği için aldırmaktan vazgeçmiş:F lostun yalancısıyım:X
Dani, Cansel ve Nur - Hazal'ı eleştirdi. Emre'nin ailesine hiç misafirperver değildi dedi Dani, Emre'nin karısı sanki benim dedim dedi. :D

Aynen Duygu ve Ümit konuktu bugün, ben de reklam aralarında Fatmagül ile Panorama arasında gidip geldim. :D

Aynen, Lost öyle söylemiş. 5 haftalık hamile miymiş neymiş aynı dediğin gibi ben de gördüm onu. :D Yalandır diye düşündüm, lost reklam peşindedir. :)

Dani, Cansel ve Nur - Hazal'ı eleştirdi. Emre'nin ailesine hiç misafirperver değildi dedi Dani, Emre'nin karısı sanki benim dedim dedi. :D

Aynen Duygu ve Ümit konuktu bugün, ben de reklam aralarında Fatmagül ile Panorama arasında gidip geldim. :D

Aynen, Lost öyle söylemiş. 5 haftalık hamile miymiş neymiş aynı dediğin gibi ben de gördüm onu. :D Yalandır diye düşündüm, lost reklam peşindedir. :)
Ahaha Emrenin teyzesi de Mehtap'ı kötülüyordu Mehtap emreye niye kötü davranıyormuş filan diye:F duydu mu o kadın?

Ahaha Emrenin teyzesi de Mehtap'ı kötülüyordu Mehtap emreye niye kötü davranıyormuş filan diye:F duydu mu o kadın?
Aynen, o teyze biraz fena. :D Diyor ki biz enayi miyiz biz o kadar insan anlamadık, bir kendisi mi anlamış dedi.

Mehtap'la söz tartışmasına girebilecek kapasitede bir kadındı. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy