PuhahahaTek kelimeyle harika bana böyle kısa sahneler at sürekli izlerim
@destere'ye bakma sen Diriliş'ten nefret ettiği için diziye olan övgülerim zoruna gitti.
Hadi cümleten iyi geceler.
sanada iyi gecelerEvet konuyu bitirip uykuya dalalım artık, yeterince sıvadığımızı düşünüyorum. Haydi iyi geceler herkese.
yıldızlar kaynıyor adlı yarışma vardı bak bende ona oy atmayı unuttum iyi hatırlattın gidip hıncımı ilker kazmasından çıkarayım )
Onu haftasonu düşüneceğim. Çok uykum geldi izlesem de Claire'den keyif alamam. Bir anlamı olmaz.sanada iyi geceler
bunca zaman üç dizi izlerdim hep senin yüsünden oldu bunlar )
bari uyumadan outlander ın ilk bölümünü izle
İyi geceler
hadi sanada iyi geceler unutma bu oylamada tarkozu alaşağı ediyoruzHadi cümleten iyi geceler.
ilk sahnede soyunsa uykun kaçar zaten ama sen bilirsin kendine güvenemiyorsan hızmı alamam sabaha kadar beş bölüme çıkarırım uykusuz kalırım diyorsan sen bilirsinOnu haftasonu düşüneceğim. Çok uykum geldi izlesem de Claire'den keyif alamam. Bir anlamı olmaz.
İyi geceler
Zaten sırf o yüzden. Başlarsam kendimi durduramam. Planım 1 sezonu 1 günde izlemek.hadi sanada iyi geceler unutma bu oylamada tarkozu alaşağı ediyoruz
ilk sahnede soyunsa uykun kaçar zaten ama sen bilirsin kendine güvenemiyorsan hızmı alamam sabaha kadar beş bölüme çıkarırım uykusuz kalırım diyorsan sen bilirsin
Sen yatmayı düşünmüyonmu sabahlıcanmı mazalllah uyukusuz kalıp ölebilirsin@Doğu nereye kayboldu selamsız sabahsız yokoldu ortadan hiç ayıp denen bişeyde yok adamda insan çıkarken bir iyi geceler falan der ne biçim arkadaş seçmişiz onu arkadaş seçeceğime kokmuş çorabımla sohbet ederim daha iyi )
tarihi dizilere ilgin varsa daha çok ilgini çekecektir bunun tarihi olması yanında birde fantastik bir konuya sahip kadın 1946 larda yaşarken aniden 1740 lara gidiyor bu spoiler değil yani bilindik konu onun için söylemekten çekinmedimZaten sırf o yüzden. Başlarsam kendimi durduramam. Planım 1 sezonu 1 günde izlemek.
@Doğu nereye kayboldu selamsız sabahsız yokoldu ortadan hiç ayıp denen bişeyde yok adamda insan çıkarken bir iyi geceler falan der ne biçim arkadaş seçmişiz onu arkadaş seçeceğime kokmuş çorabımla sohbet ederim daha iyi )
Haydi cümleten iyi geceler @destere gizli sekmeyi kapat ulan taa burdan görünüyor
Zaten sinemasını izledim ben bunun. Konusuna hakimim genel olarak. Filmde adam gidiyordu gerçi burada kadın gidiyor o zaman.tarihi dizilere ilgin varsa daha çok ilgini çekecektir bunun tarihi olması yanında birde fantastik bir konuya sahip kadın 1946 larda yaşarken amiden 1740 lara gidiyor bu spoiler değil yani bilindik konu onun için söylemekten çekinmedim
Daha birazdan @Since2011 gelecek 46 5. bölümü yorumlamaya Bi posta da orda konuşuruz Ben o gelene kadar malum diziyi izleyeyimZaten sinemasını izledim ben bunun. Konusuna hakimim genel olarak. Filmde adam gidiyordu gerçi burada kadın gidiyor o zaman.
Hala uyuyamıyoruz, konu konuyu açıyor. @Doğu Artık kapadım ya kurtuluşu yok.
yine kötü kötü dizilere daldın buraları terkettiğine göreBak burda ne var Ulan ben sizin gibi hayırsız mıyım ben Doğu dedemden devlet terbiyesi aldım Bir oyun daha çözüldü
Yok la sana söylersem bin yıl konuşursun bitirince söylerimyine kötü kötü dizilere daldın buraları terkettiğine göre
iyiki burda kadın gidiyor kadın zaten dizinin herşeyi kadın gidiyor geliyor bizim gözlerde onunla birlikte gidip geliyor tüm dikkatimiz kadına yönelik onun yerine erkek zamanda yolculuk yapsa hiçbir değeri kalmayacaktıZaten sinemasını izledim ben bunun. Konusuna hakimim genel olarak. Filmde adam gidiyordu gerçi burada kadın gidiyor o zaman.
Hala uyuyamıyoruz, konu konuyu açıyor. @Doğu Artık kapadım ya kurtuluşu yok.
bir ipucu ver ben gerisini anlarımYok la sana söylersem bin yıl konuşursun bitirince söylerim
Dizinin içeriği tam senlik Zaten izliyorsun sen deiyiki burda kadın gidiyor kadın zaten dizinin herşeyi kadın gidiyor geliyor bizim gözlerde onunla birlikte gidip geliyor tüm dikkatimiz kadına yönelik onun yerine erkek zamanda yolculuk yapsa hiçbir değeri kalmayacaktı
bir ipucu ver ben gerisini anlarım
Hadi konuyu kilitliyorum lalalugada biryere kadar arkadaş hadi sabah görüşmek dileğiyle (sabah uyanabilirsem tabi) tekrardan iyi geceler
yabancı dizimi ? yerli dizimi en azından başroldeki kızın isminin baş harfini söyle yada kızı tarif et ben anlarımDizinin içeriği tam senlik Zaten izliyorsun sen de