Benim Albümüm 6.Hafta Sonuçları

Evet konuyu bitirip uykuya dalalım artık, yeterince sıvadığımızı düşünüyorum. :A Haydi iyi geceler herkese. :A

Tek kelimeyle harika bana böyle kısa sahneler at sürekli izlerim :A

@destere'ye bakma sen Diriliş'ten nefret ettiği için diziye olan övgülerim zoruna gitti. :)
Puhahaha :A
AL Sana Uç Beyi!!
CfYjT9AWIAAOsjY.jpg

Evet konuyu bitirip uykuya dalalım artık, yeterince sıvadığımızı düşünüyorum. :A Haydi iyi geceler herkese. :A
sanada iyi geceler :)
bunca zaman üç dizi izlerdim hep senin yüsünden oldu bunlar :))
bari uyumadan outlander ın ilk bölümünü izle :)

Neyse iyi kaynattık yine ben bir oy kullanıp yatayım iyi geceler hepinize @Doğu @MEnes @destere :D
yıldızlar kaynıyor adlı yarışma vardı bak bende ona oy atmayı unuttum :) iyi hatırlattın gidip hıncımı ilker kazmasından çıkarayım :))

Hadi cümleten iyi geceler. :D
hadi sanada iyi geceler unutma bu oylamada tarkozu alaşağı ediyoruz :)

Onu haftasonu düşüneceğim. :A Çok uykum geldi izlesem de Claire'den keyif alamam. Bir anlamı olmaz. :A

İyi geceler :)
ilk sahnede soyunsa uykun kaçar zaten :) ama sen bilirsin kendine güvenemiyorsan hızmı alamam sabaha kadar beş bölüme çıkarırım uykusuz kalırım diyorsan sen bilirsin :)

hadi sanada iyi geceler unutma bu oylamada tarkozu alaşağı ediyoruz :)

ilk sahnede soyunsa uykun kaçar zaten :) ama sen bilirsin kendine güvenemiyorsan hızmı alamam sabaha kadar beş bölüme çıkarırım uykusuz kalırım diyorsan sen bilirsin :)
Zaten sırf o yüzden. Başlarsam kendimi durduramam. :A Planım 1 sezonu 1 günde izlemek. :A

@Doğu nereye kayboldu selamsız sabahsız yokoldu ortadan:) hiç ayıp denen bişeyde yok adamda insan çıkarken bir iyi geceler falan der ne biçim arkadaş seçmişiz onu arkadaş seçeceğime kokmuş çorabımla sohbet ederim daha iyi :))

@Doğu nereye kayboldu selamsız sabahsız yokoldu ortadan:) hiç ayıp denen bişeyde yok adamda insan çıkarken bir iyi geceler falan der ne biçim arkadaş seçmişiz onu arkadaş seçeceğime kokmuş çorabımla sohbet ederim daha iyi :))
Sen yatmayı düşünmüyonmu sabahlıcanmı mazalllah uyukusuz kalıp ölebilirsin :)

Zaten sırf o yüzden. Başlarsam kendimi durduramam. :A Planım 1 sezonu 1 günde izlemek. :A
tarihi dizilere ilgin varsa daha çok ilgini çekecektir bunun tarihi olması yanında birde fantastik bir konuya sahip kadın 1946 larda yaşarken aniden 1740 lara gidiyor :) bu spoiler değil yani bilindik konu onun için söylemekten çekinmedim :)

Son düzenleme:
Haydi cümleten iyi geceler :A @destere gizli sekmeyi kapat ulan taa burdan görünüyor :A

Bak burda ne var :A Ulan ben sizin gibi hayırsız mıyım ben Doğu dedemden devlet terbiyesi aldım :A Bir oyun daha çözüldü :A

tarihi dizilere ilgin varsa daha çok ilgini çekecektir bunun tarihi olması yanında birde fantastik bir konuya sahip kadın 1946 larda yaşarken amiden 1740 lara gidiyor :) bu spoiler değil yani bilindik konu onun için söylemekten çekinmedim :)
Zaten sinemasını izledim ben bunun. Konusuna hakimim genel olarak. :) Filmde adam gidiyordu gerçi burada kadın gidiyor o zaman. :)

Hala uyuyamıyoruz, konu konuyu açıyor. @Doğu :A Artık kapadım ya kurtuluşu yok. :A

Hadi konuyu kilitliyorum lalalugada biryere kadar arkadaş hadi sabah görüşmek dileğiyle (sabah uyanabilirsem tabi) tekrardan iyi geceler :A

Zaten sinemasını izledim ben bunun. Konusuna hakimim genel olarak. :) Filmde adam gidiyordu gerçi burada kadın gidiyor o zaman. :)

Hala uyuyamıyoruz, konu konuyu açıyor. @Doğu :A Artık kapadım ya kurtuluşu yok. :A
Daha birazdan @Since2011 gelecek 46 5. bölümü yorumlamaya :A Bi posta da orda konuşuruz :A Ben o gelene kadar malum diziyi izleyeyim :A

iyiki burda kadın gidiyor :) kadın zaten dizinin herşeyi kadın gidiyor geliyor bizim gözlerde onunla birlikte gidip geliyor tüm dikkatimiz kadına yönelik onun yerine erkek zamanda yolculuk yapsa hiçbir değeri kalmayacaktı :)

Yok la sana söylersem bin yıl konuşursun bitirince söylerim :A
bir ipucu ver ben gerisini anlarım :)

iyiki burda kadın gidiyor :) kadın zaten dizinin herşeyi kadın gidiyor geliyor bizim gözlerde onunla birlikte gidip geliyor tüm dikkatimiz kadına yönelik onun yerine erkek zamanda yolculuk yapsa hiçbir değeri kalmayacaktı :)

bir ipucu ver ben gerisini anlarım :)
Dizinin içeriği tam senlik :A Zaten izliyorsun sen de :A

Hadi konuyu kilitliyorum lalalugada biryere kadar arkadaş hadi sabah görüşmek dileğiyle (sabah uyanabilirsem tabi) tekrardan iyi geceler :A

@Bully den daha yeni kurtulduk asıl eğlence şimdi başlıyordu sen zamansız gidiyorsun :)

Dizinin içeriği tam senlik :A Zaten izliyorsun sen de :A
yabancı dizimi ? yerli dizimi en azından başroldeki kızın isminin baş harfini söyle yada kızı tarif et ben anlarım :)