yukarıdaki fotoya gelmişti etiketin ama bu sonuncuya gelmemiş
hahaha çok güzel ataşlı oğlan diyor yaa
yukarıdaki fotoya gelmişti etiketin ama bu sonuncuya gelmemiş
Aynen haftaya Gökçeni kesiyoryukarıdaki fotoya gelmişti etiketin ama bu sonuncuya gelmemiş
hahaha çok güzel ataşlı oğlan diyor yaa
hahahah ayyy benim hazırladığım fotoyu kullanmışlar zaten başka yerde yoktu videodan ben kesip ayarlamıştımAynen haftaya Gökçeni kesiyor
Ulu Bilge 2ye ayrılıyor
Sesli güldüm @Billy Kane @vadikızı @Doğu @MEneshahahah ayyy benim hazırladığım fotoyu kullanmışlar zaten başka yerde yoktu videodan ben kesip ayarlamıştım
alladdin gelmeden noyanda ölürse sezon finaline kalan bölümleri alladdinle saray olaylarıyla kapatırsalar şamandan sonra korktum vlla noyanda gidebilirSesli güldüm @Billy Kane @vadikızı @Doğu @MEnes
Buda setten bir arkadaşın orda çekiliyormuş bölüm Alaaddin Keykubatın çadırı olmalı
Noyanda o setteymiş korkma fotoları var Sezon finali gider.alladdin gelmeden noyanda ölürse sezon finaline kalan bölümleri alladdinle saray olaylarıyla kapatırsalar şamandan sonra korktum vlla noyanda gidebilir
Lan şaman öldü mü güzel spoiler yedim
Daha bölüm gelmediLan şaman öldü mü güzel spoiler yedim
Düşüş söz konusu geçen hafta 1 günde 700 bindiBölüm reytinglerde karşılığını alamadı ama youtubede 1. gününde 623 bin görüntülenme aldı. Bu bölüm 2 milyonu bulabilir. Fragmanda 1 milyonu bulur. 😎
Dur daha bunun akşamı var relaxxx.Düşüş söz konusu geçen hafta 1 günde 700 bindi
Bizim forumdan olmasin bu zatDüşmansında bari adam gibi düşman ol rezil etti kendini bir b.k bilmiyor cahil.
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @vadikızı @DarkLeqenD @tolgab @MEnes @Polat Şaşmaz
Hiç zannetmiyorum dizinin hangi günde olduğunu bile bilmiyor ne bekliyorsun cahil Bunu iyi trollersin haBizim forumdan olmasin bu zat
Vay benim diziydi bu
Aynen bende çok severdim onu bırakta Şaman ölüyorVay benim diziydi bu
Noyanda gider sezon finalindeAynen bende çok severdim onu bırakta Şaman ölüyor
Ertuğrulun öldürmesi saçma olur Ertuğrullar yolcu olurlar Bizansa o Anadolu Selçukluyu yıkar o vakitler Ölmemeli dizide NoyanNoyanda gider sezon finalinde
hahahah ayy allahım yarabbim gerçekmi bu çocukDüşmansında bari adam gibi düşman ol rezil etti kendini bir b.k bilmiyor cahil.
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @vadikızı @DarkLeqenD @tolgab @MEnes @Polat Şaşmaz