Survivor 2016 - 52.Bölüm Yorumları

Yattara kazandi :D

@beyazsoy belki dogrudur bilemeyiz ama doktor oynayabilirsin demis o yüzden yalan da olabilir yani :F

Yattara kazandi :D

@beyazsoy belki dogrudur bilemeyiz ama doktor oynayabilirsin demis o yüzden yalan da olabilir yani :F
Dünkü konuşma sonrası ben mecbur muyum 3de3 yapmaya dedikten sonra birden sakatlandı Semih))). İlk hafta da oynamamış sonra dokunulmazlıkta mecbur muyum oynamaya demişti)). Klasik Semih işte

Maalesef Atakan'da bozdu, destekliyodum ama nedense artik bana kendisini herkesten ustun goruyo gibi geliyo

Yani eskiden benim gozume batmiyodu ama son zamanlarda konusmalarda falan cok agir sozler soyluyo sanki karsi takim dusmanmis gibi
Hep yapıyordu ama dün çok açık etti eskide ufak tefek yapardı. Mesela eskiden de yediklerini balandira balandira anlatırdı Semih sonrası kişiliği daha belirgin çıkmaya başladı Semihlesti birden

Hep yapıyordu ama dün çok açık etti eskide ufak tefek yapardı. Mesela eskiden de yediklerini balandira balandira anlatırdı Semih sonrası kişiliği daha belirgin çıkmaya başladı Semihlesti birden
Yani, umarim bundan sonra SMS oylamasinda Semih yada Atakan degil de hakeden isim Yattara birinci cikar en azindan kotuluk yok adamda