Survivor 2016 - 52.Bölüm Yorumları

Maskeliyle tartıştık bayagayi açık ara Semihçiler algı yapiyor.

Tama Semihin ağzında ben belki 7kisi gitmek istemiyorum diye videoda konuşması yok bunu iki gündür de diyorum ama semihin diğer kimyasını captiriyor isteyen videoyu izler
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1787062861522080&id=1591290527765982

4:48 sen itaberen asıl konuşma ama @Maskeli Fedai ile tartıştığımız konu 4:24den itibaren basliyor

Atakan 4:24 :

benim dokunulmazlığım var. Çıkıyorum hayvan gibi 4 sayı alıyorum. Ben Işte bunu yapıyorsan seni koruyorum.. Sen de aynı performansı gösterirsen.. Ondan dışında dokunulmazlıkta 4sayi alayım kendimi heba edeyim üstene çıkın benim adımı söyleyin başka eşek de bulun hep beraber binelim

Yukarıda atakan diyor ki beni eşek gibi kulanamazsin ben size zaten sayı alıyorum bire gafiller benim adımı niye yazıyorsunuz diyor.

4:48

semih:

Ben her maç çıkıp 3de3 yapak zorunda miyim

Atakan :

yok zaten kimse de yapamıyor ki bunu

Semih:

devamlı ben kendimi sıkıntıya sokmak zorunda miyim? Ben onu düşünüyorum

Hani ödül Kazanalım diye kendimi hırpalamak zorunda miyim.....

Dokunulmazlıkta oynamasaydım extar eşleşme olacaktı Ibrahim o kalıpla son maçta kaçtı.... Dokunulmazlık kazansın diye girdim her tarafım yara bere içinde

ben kaç tane dokunulmazlıkta oynamadım oradayken. Burda da şey yapabilirdim oynamaya bilirdimdim benlik oyun değil omuzumda sakatlık var

Kusura bakmayın Semih dokunulmazlikta oynamayi kendine hak görüyor. Bu bir arıza. Atakanin dediği lafı Semih etmmiş görüntülerde bu yok ama o manaya gelecek lafı kulanmış. Siyah puntoya aldığım kısm. Semihin niyetini ortaya koyuyor.

Yine semihciler bizi gazlamis)))
@dosimosi @EFE UYSAL
Beyazsoy Atakan Senihin kullanmadığı cümleyi kullanmış gibi lanse ediyor itiraz buna zaten.Evet Semih o oyunda baya yara aldı kendini hırpaladı ve sakatlandı.Orda kendini övmeye çalışıyor

Beyazsoy Atakan Senihin kullanmadığı cümleyi kullanmış gibi lanse ediyor itiraz buna zaten.Evet Semih o oyunda baya yara aldı kendini hırpaladı ve sakatlandı.Orda kendini övmeye çalışıyor

İşte 4:46 saniyeden sonrası bir bütün onu bir bütün olarak Dinlersen semi oynamak istemiyor oynamak istememesini burdan biri gitmesi için olarak yoruyor.

Semih ben niye sakatlanıyorum başkası için diyor konuşmanın ana temeasi bu orada dokunulmazlikta oynamadım burda oynayıp niye sakatlayayim diyor işte

Tamam atakan kelimleri karsitirmis ama sonuçta çok uzak bir mana çıkmıyor

İşte 4:46 saniyeden sonrası bir bütün onu bir bütün olarak Dinlersen semi oynamak istemiyor oynamak istememesini burdan biri gitmesi için olarak yoruyor.

Semih ben niye sakatlanıyorum başkası için diyor konuşmanın ana temeasi bu orada dokunulmazlikta oynamadım burda oynayıp niye sakatlayayim diyor işte

Tamam atakan kelimleri karsitirmis ama sonuçta çok uzak bir mana çıkmıyor
Önceki sayfalarda dedim Atakan Ezgiye ben 7 kişi birlesmeye gitmek istemiyorum belki diyor.Bir laf söylenmişse ikisi de aynı anlama gelir laflar söylemiş sana göre

Önceki sayfalarda dedim Atakan Ezgiye ben 7 kişi birlesmeye gitmek istemiyorum belki diyor.Bir laf söylenmişse ikisi de aynı anlama gelir laflar söylemiş sana göre
Tamam o lafı Semih demiyor görüntülerde atakan kendince kafasında kurduğu semihe algı yapıyor.. Semih de çok zekiyse bu algıyı kirsin))).

.etme bulma dünyası Semih bey)))