Maskeli Fedai
Favori Üye
Beyazsoy Atakan Senihin kullanmadığı cümleyi kullanmış gibi lanse ediyor itiraz buna zaten.Evet Semih o oyunda baya yara aldı kendini hırpaladı ve sakatlandı.Orda kendini övmeye çalışıyorMaskeliyle tartıştık bayagayi açık ara Semihçiler algı yapiyor.
Tama Semihin ağzında ben belki 7kisi gitmek istemiyorum diye videoda konuşması yok bunu iki gündür de diyorum ama semihin diğer kimyasını captiriyor isteyen videoyu izler
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1787062861522080&id=1591290527765982
4:48 sen itaberen asıl konuşma ama @Maskeli Fedai ile tartıştığımız konu 4:24den itibaren basliyor
Atakan 4:24 :
benim dokunulmazlığım var. Çıkıyorum hayvan gibi 4 sayı alıyorum. Ben Işte bunu yapıyorsan seni koruyorum.. Sen de aynı performansı gösterirsen.. Ondan dışında dokunulmazlıkta 4sayi alayım kendimi heba edeyim üstene çıkın benim adımı söyleyin başka eşek de bulun hep beraber binelim
Yukarıda atakan diyor ki beni eşek gibi kulanamazsin ben size zaten sayı alıyorum bire gafiller benim adımı niye yazıyorsunuz diyor.
4:48
semih:
Ben her maç çıkıp 3de3 yapak zorunda miyim
Atakan :
yok zaten kimse de yapamıyor ki bunu
Semih:
devamlı ben kendimi sıkıntıya sokmak zorunda miyim? Ben onu düşünüyorum
Hani ödül Kazanalım diye kendimi hırpalamak zorunda miyim.....
Dokunulmazlıkta oynamasaydım extar eşleşme olacaktı Ibrahim o kalıpla son maçta kaçtı.... Dokunulmazlık kazansın diye girdim her tarafım yara bere içinde
ben kaç tane dokunulmazlıkta oynamadım oradayken. Burda da şey yapabilirdim oynamaya bilirdimdim benlik oyun değil omuzumda sakatlık var
Kusura bakmayın Semih dokunulmazlikta oynamayi kendine hak görüyor. Bu bir arıza. Atakanin dediği lafı Semih etmmiş görüntülerde bu yok ama o manaya gelecek lafı kulanmış. Siyah puntoya aldığım kısm. Semihin niyetini ortaya koyuyor.
Yine semihciler bizi gazlamis)))
@dosimosi @EFE UYSAL