Survivor 2016 - 52.Bölüm Yorumları

Evet atakan potaya girme konusunda korkakca davrandi peki Semih oynayabilir denilmesine ragmen niye korkaklik yapti oda ? Serkaylara hep potada karsima cikin laflari ediyordu iste firsat ama oda korkuyor. Unlulerde oy potansiyeli cok kisi olmasi planlarini bozuyor. Artik elenenlerin unlulerde olmasi daha isine geldigi icin oynamak istemiyor. Bilerek yenilse istatiski dussun istemiyor. Bence semihde korkak
Semih potaya girse Kerimoğlu direk gidiyor adam niye kendini atsın salak mı?

Semih potaya girse Kerimoğlu direk gidiyor adam niye kendini atsın salak mı?
Kerimoglu sence semihin umrundami?
Hic sanmiyorum. Suan kerimiglu adadaki olan bitenleri anlatan bir ajan. Birlesmeden sonra konusacak birisi olarak isine yarayacak sadece. Birlesmeyi görurse sonra sutlanir bence.bende elenmemesini istiyorum

Kerimoglu sence semihin umrundami?
Hic sanmiyorum. Suan kerimiglu adadaki olan bitenleri anlatan bir ajan. Birlesmeden sonra konusacak birisi olarak isine yarayacak sadece. Birlesmeyi görurse sonra sutlanir bence.bende elenmemesini istiyorum
Tabi umrunda kendisi de dedi benim için olağanüstü durum KKerimoğlunun orda olması benim meselem dedi.Koruyabileceğim kadar koruyacağım dedi

Adam gereksiz yere potaya girmek istemiyor Gizem için kötü olacağını biliyor.Semihin oynamaması sakatlıktan ötürü diyelim bilerek oynamadı Atakan sembol oyununda sakattı nasıl şov yaptı? bunuda oku.
Cgyq5UBW4AAqvh0.jpg
Dokunulmazlik oyunu zor degilse oynarim dedi.
Gecen senelerdede skat olmsina ragmen cok oyuncu yeri geldi oynadi. Turabi olsun merve olsun. Raporu varmi var. Semih minder oyunundan sinra agrilarim oldundedi vw oda oynadi sembol oyununda. Semih nasilki ödul buyukse oynarim degilse oynamam dokunulmazliktada oynamam diyor ozaman atakanda kisisel sembolda oynar. Ustelik semih raporsuzken böyle diyor

Tabi umrunda kendisi de dedi benim için olağanüstü durum KKerimoğlunun orda olması benim meselem dedi.Koruyabileceğim kadar koruyacağım dedi
Ozaman atakanin ezgiyi korumasida kimsenin zoruna gitmesin. Atakan potaya girse karsisina ezgi koyulur. Oda senin tabirinle "salakmiki" potaya girsin

Dokunulmazlik oyunu zor degilse oynarim dedi.
Gecen senelerdede skat olmsina ragmen cok oyuncu yeri geldi oynadi. Turabi olsun merve olsun. Raporu varmi var. Semih minder oyunundan sinra agrilarim oldundedi vw oda oynadi sembol oyununda. Semih nasilki ödul buyukse oynarim degilse oynamam dokunulmazliktada oynamam diyor ozaman atakanda kisisel sembolda oynar. Ustelik semih raporsuzken böyle diyor
Ödül büyük değilse oynamam dediğini hiç hatırlamıyorum.Semih daha da sakatlanmamak için dün oynamadı yoksa oynardı kendini zorlamadı.Dokunulmazlığa gelirsek elbette birinin gitmesini istemiyor ünlülerden adam ama elenmeyeceğini bildiği için bireysel yarışıldığı için yarışsada yarışmasada farketmiyor tabi onu Kerimoğlu ilgilendiriyor.

Ödül büyük değilse oynamam dediğini hiç hatırlamıyorum.Semih daha da sakatlanmamak için dün oynamadı yoksa oynardı kendini zorlamadı.Dokunulmazlığa gelirsek elbette birinin gitmesini istemiyor ünlülerden adam ama elenmeyeceğini bildiği için bireysel yarışıldığı için yarışsada yarışmasada farketmiyor tabi onu Kerimoğlu ilgilendiriyor.
Dun programin sonlarinda yunus semih nasilsin yarin oynaybilecekmisin diye sordu semih ozaman söyledi sonraki oyunda ödul buyukse oynarim dedi

baktim tekrar videoya.insallah buyuk ödulde oynarim demis.

Maskeliyle tartıştık bayagayi açık ara Semihçiler algı yapiyor.

Tama Semihin ağzında ben belki 7kisi gitmek istemiyorum diye videoda konuşması yok bunu iki gündür de diyorum ama semihin diğer kimyasını captiriyor isteyen videoyu izler
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1787062861522080&id=1591290527765982

4:48 sen itaberen asıl konuşma ama @Maskeli Fedai ile tartıştığımız konu 4:24den itibaren basliyor

Atakan 4:24 :

benim dokunulmazlığım var. Çıkıyorum hayvan gibi 4 sayı alıyorum. Ben Işte bunu yapıyorsan seni koruyorum.. Sen de aynı performansı gösterirsen.. Ondan dışında dokunulmazlıkta 4sayi alayım kendimi heba edeyim üstene çıkın benim adımı söyleyin başka eşek de bulun hep beraber binelim

Yukarıda atakan diyor ki beni eşek gibi kulanamazsin ben size zaten sayı alıyorum bire gafiller benim adımı niye yazıyorsunuz diyor.

4:48

semih:

Ben her maç çıkıp 3de3 yapak zorunda miyim

Atakan :

yok zaten kimse de yapamıyor ki bunu

Semih:

devamlı ben kendimi sıkıntıya sokmak zorunda miyim? Ben onu düşünüyorum

Hani ödül Kazanalım diye kendimi hırpalamak zorunda miyim.....

Dokunulmazlıkta oynamasaydım extar eşleşme olacaktı Ibrahim o kalıpla son maçta kaçtı.... Dokunulmazlık kazansın diye girdim her tarafım yara bere içinde

ben kaç tane dokunulmazlıkta oynamadım oradayken. Burda da şey yapabilirdim oynamaya bilirdimdim benlik oyun değil omuzumda sakatlık var

Kusura bakmayın Semih dokunulmazlikta oynamayi kendine hak görüyor. Bu bir arıza. Atakanin dediği lafı Semih etmmiş görüntülerde bu yok ama o manaya gelecek lafı kulanmış. Siyah puntoya aldığım kısm. Semihin niyetini ortaya koyuyor.

Yine semihciler bizi gazlamis)))
@dosimosi @EFE UYSAL

Forum İstatistikleri

Konular
176,216
Üyeler
8,561
Son Üye
Genwieboi