kardeşler ufak olur genelde))) twittera nisan var diyorduKardeşi ondan küçük diye biliyodumbi bakayım kardeşi nasılmiş
![]()
Semih ne ara doğru konuştu ki)))Yattara kazandi
@Forumdash @beyazsoy bilmiyorum dünkü oyundan öncede agrisi varmis oyuna cikinca daha cok artmis agrilari öyle diyor kendisi
Damla kazandi
İbrahim kazandi![]()
1-2 yas filan için demedimkardeşler ufak olur genelde))) twittera nisan var diyordu
Kendisini nişanda sanalım
Şimdi niye gitsin daha çok var. Ankaradayim dese yeter niye nişan uydursun1-2 yas filan için demedimbaya kucuk 12-13 yasında demek istedim
yalan söylüyor bence yapım buna azar atmiştir
küçük gelin hikayesi uydurmuş demek
![]()
Dünkü konuşma sonrası ben mecbur muyum 3de3 yapmaya dedikten sonra birden sakatlandı Semih))). İlk hafta da oynamamış sonra dokunulmazlıkta mecbur muyum oynamaya demişti)). Klasik Semih işteYattara kazandi
@beyazsoy belki dogrudur bilemeyiz ama doktor oynayabilirsin demis o yüzden yalan da olabilir yani![]()
Fancıklar bu sefer napıyorsun diceklerŞimdi niye gitsin daha çok var. Ankaradayim dese yeter niye nişan uydursun
Hep öyleydi. Aç insanlara artık umutlarını yesin diyen adamdan hayır çıkmazMaalesef Atakan'da bozdu, destekliyodum ama nedense artik bana kendisini herkesten ustun goruyo gibi geliyo
Yani eskiden benim gozume batmiyodu ama son zamanlarda konusmalarda falan cok agir sozler soyluyo sanki karsi takim dusmanmis gibiHep öyleydi. Aç insanlara artık umutlarını yesin diyen adamdan hayır çıkmaz
Sonlara doğru olmuştu geçen sene 6-8kisi kalınca daha çok varFancıklar bu sefer napıyorsun dicekleraile ödülleri birleşmede mi oluyor?
Hep yapıyordu ama dün çok açık etti eskide ufak tefek yapardı. Mesela eskiden de yediklerini balandira balandira anlatırdı Semih sonrası kişiliği daha belirgin çıkmaya başladı Semihlesti birdenYani eskiden benim gozume batmiyodu ama son zamanlarda konusmalarda falan cok agir sozler soyluyo sanki karsi takim dusmanmis gibi
Yani, umarim bundan sonra SMS oylamasinda Semih yada Atakan degil de hakeden isim Yattara birinci cikar en azindan kotuluk yok adamdaHep yapıyordu ama dün çok açık etti eskide ufak tefek yapardı. Mesela eskiden de yediklerini balandira balandira anlatırdı Semih sonrası kişiliği daha belirgin çıkmaya başladı Semihlesti birden
Yine ikisi çıkacaktir başka lider vasıflı kimse yokYani, umarim bundan sonra SMS oylamasinda Semih yada Atakan degil de hakeden isim Yattara birinci cikar en azindan kotuluk yok adamda