Survivor 2016 - 52.Bölüm Yorumları

Damla elinde ikinciside dururken atti. Kural disi degilmi ikitane tutmak ?

Damlayı şöyle boydan gösterdiler baştan sona yol boyunca:X acunun fav'ı olmak bi başka yaa:X

@HachiKo bi haftada nasıl gömebiliyorsun @beyazsoy'la yarişma o hep birinci:A

Bakalım kerimoğlu ödülü yiyecek mi geçen sene atar yapmıştı(Semih fanlarina selam cakmistik )onların yemeklerini yemiyecegim demişti

Yunus önce kendi takımına ayar ver. Atakan ve Semih Kıbrıs oyunu yaptıklarına laf şöyle yuregin varsa

Patates ve ymurta yemese de ölmez:X

Ee serkay da köpeğin önune koyar gibi yemek attı şuan da maneviyattan vuruyor. Gözünde büyüyor mu?:X
Yemek falan atmadi kizginlikla soylemisti o sozu zaten ozaman Semihe hak veriyorum demistim ama sonradan Semihin nasil tahrik ettigini anlamam kararimi degistirdi

Ölmez ama sözünü tutmazsa ben burda gomerim))) 4 myumurta 2pates fena karnı tokturar
Kerimoğlunu istediğin kadar gömebilirsin :X

Atakan senin ilk sayfalarda söylediğin yarına hazırlık yapıyor yarın oynar dediğin şeyin tersini söylğyor:X

Yemek falan atmadi kizginlikla soylemisti o sozu zaten ozaman Semihe hak veriyorum demistim ama sonradan Semihin nasil tahrik ettigini anlamam kararimi degistirdi
Semihin omzuna filan vurulurken semih hiç sinirlenmemişti dimi? Semih orda naptı da tahrik etti? Neyse acunun iyi gösterdiği zamanlarda serkaycı olman bi muamma o yuzden sordum:X

Atakan senin ilk sayfalarda söylediğin yarına hazırlık yapıyor yarın oynar dediğin şeyin tersini söylğyor:X

Semihin omzuna filan vurulurken semih hiç sinirlenmemişti dimi? Semih orda naptı da tahrik etti? Neyse acunun iyi gösterdiği zamanlarda serkaycı olman bi muamma o yuzden sordum:X
Tam izledin mi bilmiyorum kavgayi ama tahrik vardi

Ben semihin dokunulmazlıkts oynamasam olmaz mi lafını duymadım dediği ben 3de 3 yapmak zorunda miyim dedi.. Eğer atamanın dediğini demisse at akanın dediği doğru.. Dokunulmazlığa zemin için yapmıştır. Dün görürüz