Diğer Vikings 4. Sezon Yorumları

4x8

Fatih Sultan Mehmet bunu beğendi. :)

Harbard'ın köydeki bütünn kızlarla yatması içlerindeki kötülükleri iblisleri şeytanları çıkarıyomuş. :):) devamında irispi Aslaug'a yakalandı. :):) Ragnar torbacısını öldürdü.

Bunların dışında bölüm özelinde söyleyeceklerimi @destere söylemiş zaten. :)
9/10
torbacı olayı güzelmiş :))

çocukların olaya şahit olması kötü oldu, psikolojileri bozulmuştur veletlerin! nede olsa hiç kan ölüm görmemişlerdir :))

aslaug un tıfıl oğlu sigurd un ne güzel saçları var öyle:) onu görünce aklıma direk room filminin kız saçlı çocuğu jacob geldi :))

4x9

Haftaya şahane bir ara sezon finali geliyor. :)

Torbacı Yidu öldü diye sevindik lakin arkasında müptezel ve şizofrenik Ragnar bıraktı. Düştüğü bu durum beni üzüyor, nerede ilk sezonlardaki Ragnar? :(

Kadın gibi kadın Lagertha. Çocuğu düşer diğer gün iş yapar, sonraki gün savaşa katılır. Şimdikiler böylemi fısss. "Ay tırnağım kırıldı..." :)

Paris kralı ipne çıktı. :) Erlendur piçi de geberdi iyi oldu. :)
8.5/10

4x9. Bölüm

harikasın torvi :) vikings kadınları erkekleri beşe katlar hem cesarette hem zekada :) lagerta nın her türlü zorluk karşısındaki azmi çabası, aslaug un herşeyi :)) bu kadınlar bir harika :)
torvi, erlendur çipini arbalatla deldi darısı bjorn sıpasına diyelim :)
vikingslerin köy baskını iğrençti ama baskın sonrası söyledikleri şarkı harikaydı :)
@sürgünüm ün lagertasına hergeçen gün saygımız artıyor :) kadın hamile çalışıyor , kadın düşük yapıyor yine çalışıyor çevredeki hiç bir kazmada kadına yardım teklif etmiyor ne sığırlar var dünyada :)
gemileri karadan suya indirmeyi başardılar bu sahnede flokinin hal ve tavrı harikaydı adam tam komedi :)
ayrıca paris kralı dazlak karl dop çıktı :) hem roland ile hemde rolandın kızkardeşiyle yatıyor? vatandaş çok yönlü :)

ragnar ın otsuzluktan kafası duman :) adam rolünü harika yapıyor

bu şarkı bu haftaki bölümde en sevdiğim yerlerden biriydi :) @sürgünüm @yatutarsa

bu iki sahne arasındaki farka bakarmısınız ilkinde naz yapan kızın ikinci sahnede nasılda yeni gelin misali (gerçi burda gisla yenigelin sayılır :) ) şeye saldırdığını göreceksiniz resmen asfalt ağlıyor :)) @xemrexxx @Harunnn60 @Doğu @Çiğdem- @Forumdash

bu ilk sahne burda vatandaşı koca olarak kabul etmiyor :)

ve geldik bu sahneye burdada deveyi havuduyla yutmaya çalışan gisla :)

Son düzenleme:
bu iki sahne arasındaki farka bakarmısınız ilkinde naz yapan kızın ikinci sahnede nasılda yeni gelin misali (gerçi burda gisla yenigelin sayılır :) ) şeye saldırdığını göreceksiniz resmen asfalt ağlıyor :)) @xemrexxx @Harunnn60 @Doğu @Çiğdem- @Forumdash

Hani yutmamiş? (b)

ikinci sahneyi yanlış koymuşum forumdash :) şimdi tekrar bakabilirsiniz düzelttim durumu :)) @xemrexxx @Forumdash

@Doğu sende tekrar bak deminki sahne olmamıştı :)
ikinci sahneyi yanlış koymuşum forumdash :) şimdi tekrar bakabilirsiniz düzelttim durumu :)) @xemrexxx @Forumdash

@Doğu sende tekrar bak deminki sahne olmamıştı :)
niye güneş gören bir odada yapmıyorlar ki ne bilicez belki kavga ediyorlar oralarını buralarını masaya vurarken ses çıkıyor.ss

Ablamız kıtlıktan çıkmış :A Masayı dağıtışı falan enteresan :A

niye güneş gören bir odada yapmıyorlar ki ne bilicez belki kavga ediyorlar oralarını buralarını masaya vurarken ses çıkıyor.ss
Ablamız kıtlıktan çıkmış :A Masayı dağıtışı falan enteresan :A
üstkatta bunlar bağırarak çiftleşirken çıkan desibel ve deprem etkisi alt katta masada oturan kralı yaveri şusu busu tarafından tebessümle karşılanıyor :))

hadi herkesi anladıkta kral da rahat? :) kızım ne biçim şaptırıyor diye çok mutlu adam :)

üstkatta bunlar bağırarak çiftleşirken çıkan desibel ve deprem etkisi alt katta masada oturan kralı yaveri şusu busu tarafından tebessümle karşılanıyor :))

hadi herkesi anladıkta kral da rahat? :) kızım ne biçim şaptırıyor diye çok mutlu adam :)
Babası mı o herif 😱 Türkiye'de olsa pide küreğiyle döverler adamı :A Büyük genişlik tebrik ediyorum :A

Babası mı o herif 😱 Türkiye'de olsa pide küreğiyle döverler adamı :A Büyük genişlik tebrik ediyorum :A

tabiki kral kızın babası kız babasının önündeki masada çok rahat bir şekilde tosununu alıp yukarı koşturdu :))
daha bu neyki bu kral ... devamını spoilerda anlatayım izlemeyen arkadaşlar için zararlı ?

bu kral hem kadınlarla hem erkeklerle yatıyor :))

tabiki kral kızın babası kız babasının önündeki masada çok rahat bir şekilde tosununu alıp yukarı koşturdu :))
daha bu neyki bu kral ... devamını spoilerda anlatayım izlemeyen arkadaşlar için zararlı ?

bu kral hem kadınlarla hem erkeklerle yatıyor :))
Kral çıplak :A Rezillik yani ne diyeyim şunları izleyip 46'yı es geçiyorsun :A (konu yine oraya bağlandı izle kurtul bence :A )

Ahahah. :F

Bu arada ne oluyor ki kadın fikir değiştiriyor @destere ? :)

4x10 (Sezon Arası Finali)

Tek kelimeyle mükemmel. Şimdiye kadarki en güzel bölüm olabilir asıl Vikings şimdi başlıyor. :)

Ne Rollo'ymuş arkadaş ya kardeş dediğimiz şerefsizin yüzünden yine Paris'in kapısından elimiz boş döndük. Çocuklar büyüdü, görünen o ki bundan sonra Bjorn başta olmak üzere oğlanlar ön planda olucak. Ivar'ı çok iyi seçmişler aksan, hareketler falan tıpkı babası. :)

Bjorn Akdeniz'den bahsetti, bunlar gelecek sezon müslümanlara dalmasınlar? :)

Lagertha mı vurdular ölürse Vikings benim için bitmiştir.

En sonda hüzünlendim biraz. Ne de olsa Ragnar ilk gözağrımız. Baba oğluna bir bağ bağışlamış, oğul babaya bir salkım üzüm vermemiş.
10/10

4x10

Sezon arasına yakışır şekilde muhteşem bir bölüm olmuş.
Bölümün yaklaşık yarısını kaplayan savaş sahnesi çok doyurucu oldu. İlk çarpışma da vikingler üstün gelse de ikinci de Rollo'nun verdiği gazla savuşturmayı başardılar.

Ragnar ortadan kaybolup yıllar sonra geri döndüğüne göre bir şeyler düşünmüştür bence. Zaten son sahnede de karizmasını konuşturdu :D

Björn akdeniz planları kurdu ama Ragnar'ın aklı İngiltere ve Fransada'dır muhtemelen. Diğer veletlere de söz düşmez zaten. Kendi aralarında Ragnar'ı öldürürüm Ragnar'ı öldürürüm diye konuşuyorlardı, karşılarına çıkınca hepsi süt dökmüş kediye döndü :A

10/10

4x10. Bölüm sezon finali

savaş sahneleri başta olmak üzere harikaydı herşey ama konudaki gidişatı sevmedim :)
nehirdeki çarpışma sahneleri ragnar la rollo arasındaki düello görüntü olarak harikaydı , yalnız orda ragnar ın eli boş dönmesi tarihe ihanet! çünkü ragnar parise giriyor ve parisi haraca bağlıyor tamamen..... bunu tarihten biliyoruz gidişatı değiştirip rolloyu kurtarıcı ilan etmeleri hiç hoş değil :)
yenilgiden sonra çocuklar büyüdü hepsi zıpır kadar oldu ama hepsini toplasan bir ragnar etmezler ? :)
önümüzdeki sezonlar çok daha heyecanlı aksiyonu bol muhteşem sahnelere gebe .. ama baştada söylediğim gibi senaryodaki gidişat hayal kırıklığına uğrattı beni :) umarım önümüzdeki sezon durumu düzeltirler :)

Çok absürt bir sahne ya. Kusura bakmada. :D

Herkesin ortasında filan. :D
yiğidin aksiyonu meydanda olur demişler :)

4x10. Bölüm sezon finali

savaş sahneleri başta olmak üzere harikaydı herşey ama konudaki gidişatı sevmedim :)
nehirdeki çarpışma sahneleri ragnar la rollo arasındaki düello görüntü olarak harikaydı , yalnız orda ragnar ın eli boş dönmesi tarihe ihanet! çünkü ragnar parise giriyor ve parisi haraca bağlıyor tamamen..... bunu tarihten biliyoruz gidişatı değiştirip rolloyu kurtarıcı ilan etmeleri hiç hoş değil :)
yenilgiden sonra çocuklar büyüdü hepsi zıpır kadar oldu ama hepsini toplasan bir ragnar etmezler ? :)
önümüzdeki sezonlar çok daha heyecanlı aksiyonu bol muhteşem sahnelere gebe .. ama baştada söylediğim gibi senaryodaki gidişat hayal kırıklığına uğrattı beni :) umarım önümüzdeki sezon durumu düzeltirler :)

yiğidin aksiyonu meydanda olur demişler :)
Rollo ile ilgili tarihi yanlış biliyorsun demek ki. :)