paris kuşatması fiyaskoyla devam ediyor bunun en büyük nedenlerinden biri ragnarın kafayı çekip doğru dürüst plan proje geliştirememesi
savaş sahnelerini pek sevmedim daha etkili sahneler bekliyordum ? bizim dizilere göre çok daha kaliteli görüntüler olsada genel anlamda pek hoş değildi
özellikle lagertanın arkadan kuşatma projesi çok komikti bataklığın içinde ördekler gibi zıplayıp avlandılar
ragnarın flokiyi sudan çekip çıkarması normal zamanda etkili bir sahneye dönüşebilirdi ama ordunun büyük kısmı katliamdan geçerken bir floki dengesizi için ragnarın kahramanlığa girişmesi hiç güzel olmadı
birde arkada çoluk çocuk ne varsa katledildi vikinglerin karizması iki seksen yerlerde ?
rollonun bu savaşta öyle pekde bir etkisi yoktu savaşın seyrini değiştiren nehrin iki yakasına gerilmiş demirden zincirdi onuda zaten fransız usulü yaptılar ?
bizimkiler savaşırken benim aslaugda sıkıntıdan harbard adlı hergeleyle çiftleşmeye devam ediyor ? bu arada harbard fırıldağı ordunun kasabadan ayrılışını fırsat bilip önüne gelenle halvete girdi ne şanslı adamdır kimsede yok demiyor yatan yatana
aslaugla bir harbard bir flokinin seviştiği sahnelerden bir fok anlamadım ? aslaug harbardla oynaşırken flokide hayalinde aslauglamı halvete giriyor o kısımlar anlaşılamadı tarafımdan