Diğer Vikings 4. Sezon Yorumları

4x3

Tam bölümü yerden yere vurmaya gelmiştim @destere benden önce söyleyeceklerimi dile getirmiş. Bugüne kadarki en kötü bölümdü bence.

Bjorn'un sahnelerinde az daha felç geçirecektim. Tuhaf tuhaf ergen hareketler bağırmalar çağırmalar... Ah o Diriliş'teki ayı olacaktı ki bunu pata köte pataklasın. Babasına verdiği bir söz var ve ölmeden dönmesi gerek. Bakalım haftaya konuşmayı değil de, anırarak kendisini ifade eden vatandaş ile kavgası nasıl sonuçlanacak? :)

Senaristler elinden gelse Lagertha'mı ortam kızı yapacaklar, hayır Aslaug ve Judith'e yakışır da :)) savaşcı balta tutuşuna hayran olduğum güzele yakışmıyor bu tür haraketler. Her ne kadar bekar olsa da. Aksiyon olmayınca her karaktere sevişme sahnesi yazmışlar, buradan senaristlere sesleniyorum, Lagertha'mı bu tür şeylere malzeme etmeyin.

Rollo bölümün tek güzel yanıydı. Şimdiden buraya yazıyorum, karısı cahil dese de, zamanla sevecek Rollo'yu. :)

Athelstan'ın görüldüğü mistik rüya da çok saçmaydı ama Floki'yi kurtardı orası ayrı. Son olarak @destere senin Aslaug köle kız ile Ragnar'ı aynı yatağa atmaya çalışıyor zannımca. :)
7/10

4x3

Tam bölümü yerden yere vurmaya gelmiştim @destere benden önce söyleyeceklerimi dile getirmiş. Bugüne kadarki en kötü bölümdü bence.

Bjorn'un sahnelerinde az daha felç geçirecektim. Tuhaf tuhaf ergen hareketler bağırmalar çağırmalar... Ah o Diriliş'teki ayı olacaktı ki bunu pata köte pataklasın. Babasına verdiği bir söz var ve ölmeden dönmesi gerek. Bakalım haftaya konuşmayı değil de, anırarak kendisini ifade eden vatandaş ile kavgası nasıl sonuçlanacak? :)

Senaristler elinden gelse Lagertha'mı ortam kızı yapacaklar, hayır Aslaug ve Judith'e yakışır da :)) savaşcı balta tutuşuna hayran olduğum güzele yakışmıyor bu tür haraketler. Her ne kadar bekar olsa da. Aksiyon olmayınca her karaktere sevişme sahnesi yazmışlar, buradan senaristlere sesleniyorum, Lagertha'mı bu tür şeylere malzeme etmeyin.

Rollo bölümün tek güzel yanıydı. Şimdiden buraya yazıyorum, karısı cahil dese de, zamanla sevecek Rollo'yu. :)

Athelstan'ın görüldüğü mistik rüya da çok saçmaydı ama Floki'yi kurtardı orası ayrı. Son olarak @destere senin Aslaug köle kız ile Ragnar'ı aynı yatağa atmaya çalışıyor zannımca. :)
7/10

senin lagerthayıda rezil ettiler hem kadınla
yatakta oynaşıyorlar hemde oğlunu öldürmek için adam tutuyorlar :) tabi o baltalı vatandaş bjorn u keşke öldürse diyeceğimde öldürmez ondan eminim :)

4x4

Bir önceki bölümden bir tık yukarıdaydı sanki ama kötü desem kötü değil, iyi desem iyi değil. Öyle çok da önemli gelişmeler olmadı. Savaş, kan, strateji ve entrika görmek istiyoruz.

Bjorn'un dayının karnını deşip iç organlarını dışarısına çıkardığı sahne güzeldi. Lagertha'nın yanına gittiğinde Kalf ve Erlendur’a saldıracağını düşündüm ama sadece Torvi’yi aldı gitti. :)

Aslaug köle kız ile Ragnar'ı aynı yatağa atmak için çırpınıp duruyor. Ragnar o kızla yatsın ki Aslaug artık bu sadakatsizlik damgasından kurtulsun. Yalnız ilişkileri bonzai çekmekten ileri gitmedi. :)

Şu yeni gelen Harald, kral olmadan önce eski sevdiğim kızdan yüz bulamadım diyordu. Acaba o kız Aslaug olabilir mi? Bunlarla kesin bir husumeti var, gerçi bir sonraki bölümde Rganar kendisini öldürüp denize atacaktır. Çok yaşayacağını düşünmüyorum. :)
7.5/10

4x4. Bölüm

bazı sahneleri durgun olmakla birlikte bazı sahneleri muhteşemdi :) hele o rollo nun son sahnesinde kahkaha attım o neydi yaw öyle :) paris 5.5 şiddetinde sallanmıştır sanırım :)
kwentrith ve judithli kısımlar durgundu pek bişey olmadı sadece ingilteredeki taht mücadelesinin yansımaları vardı ..
bjorn un peşindeki yarmagülü avladığı sahne harikaydı yine devamında gidip yarmagülü peşine takan erlendurun güzel karısı torviyi kapıp gidişi güzeldi :)
aslaug um ne kadar asil bir kadın ragnar a yol verdi git köle yidu ile oynaş eğlen bana ilişme dedi :) köle yidu ile ragnarın çin ilacı etkisiyle kendinden geçtikleri sahne yine güzeldi :)
gelelim son sahneye onca milletin arasında prenses gisla nın rollloyu kapıp götürüşü ve iniltilerinin yeri göğü inlettiği sahne çok fantazikti:) eminim sofradakilerin yemeği bırakıp ilk gördükleri kişiye dalası gelmiştir :))
aslaug un küçük oğlu ivar ı flokiye teslim edişi doğru hareketti çünkü ragnar kendi geleneklerine pek bağlı biri değil? vikinglerin orjinal kültürü devam etmeli bu açıdan floki ne kadar kafadan kontak olsada en azından viking geleneklerine sadık :)

uzun zamandır aklımdada söyleyemedim bir türlü? şu viking büyücüsü yamuk ağızlı kör vatandaş çok iğrenç biri keşke ölse :)

4x4

İzledim öyle önemli gelişmeler olmadı ama farklı bir havadaydı dizi bu bölüm.

Dini tören sahneleri daha dikkat çekici olsa iyiydi. Farklı bir şey yapalım derken anlamsız bir şey çıkmış ortaya.

Fransa prensesi coştu bölümde Rollo ile. Ragnar ile çekik gözlü kızda güldürdü beni genelde. Minikler konuşmuş yine Ragnar'da.:D

Byon'un sahneler dehşet vericiydi. Adamı yeneceği belliydi zaten ama bağırsak çıkartmak ve yüze geçirdiği şeylerde ürktüm.ss

7/10

Bu sezon yani 4. sezon da 20 bölüm olarak yayınlanacak. 1. sezon 9 bölüm, 2. ve 3. sezon ise 10 bölümden oluşuyordu. :X
bölüm sayısının artması muhteşem ama bölümlerin kalitesinin düşmemesi lazım :) kalite düşerse sayı artışı anlamsızlaşır :)

bölüm sayısının artması muhteşem ama bölümlerin kalitesinin düşmemesi lazım :) kalite düşerse sayı artışı anlamsızlaşır :)
10’ar bölümlük 2 parça halinde yayınlanacak (bu sezon olacağı gibi), ayrıca Jonathan Rhys Meyers, 5. sezon kadrosuna katıldı.

15695_5.jpg

Aslaug ve Judith var ya. Gerçi bu sezon kimin koynunda oldukları belli değil, soğumakta haklısın. :))
aslaug zaten birinci sırada sonra lagerta :) judith i son kayınpederiyle oynaş sahnesinden önce çok seviyordumda şimdi işi bozdu kız :) çok güzel bir kadın ama huyu bozuk biraz :) sen oynaşanları sayarken lagertadan neden bahsetmedin acaba merak ettim :) oğlunun katilleriyle güreş tutuyor sabah akşam kadın :)

aslaug zaten birinci sırada sonra lagerta :) judith i son kayınpederiyle oynaş sahnesinden önce çok seviyordumda şimdi işi bozdu kız :) çok güzel bir kadın ama huyu bozuk biraz :) sen oynaşanları sayarken lagertadan neden bahsetmedin acaba merak ettim :) oğlunun katilleriyle güreş tutuyor sabah akşam kadın :)
Lagertha bekar kadın yani Aslaug ve Judith gibi başı bağlı değil. Kalf'ın ne mal olduğunu öğrenince ilk bölümde adamın birinin malavatını kesmişti ya, aynısını ona da yapacak merak etme. :))

Lagertha bekar kadın yani Aslaug ve Judith gibi başı bağlı değil. Kalf'ın ne mal olduğunu öğrenince ilk bölümde adamın birinin malavatını kesmişti ya, aynısını ona da yapacak merak etme. :))

sanki benim aslaug un resmi nikahı var ? :) ona bakarsan aslaug umda bekar sayılır ragnar akşama kadar nerde sürtüyor belli değil en son gidip asyalı kızla kokain çekiyordu :)

sanki benim aslaug un resmi nikahı var ? :) ona bakarsan aslaug umda bekar sayılır ragnar akşama kadar nerde sürtüyor belli değil en son gidip asyalı kızla kokain çekiyordu :)
Asyalı kızı ayarlayan da çakal Aslaug işte. Ragnar o kızla yatsın ki, sadakatsizlikte ödeşelim diyor. Sen hala bu kadının ne mal olduğunu göremiyorsun? :)

Asyalı kızı ayarlayan da çakal Aslaug işte. Ragnar o kızla yatsın ki, sadakatsizlikte ödeşelim diyor. Sen hala bu kadının ne mal olduğunu göremiyorsun? :)
ayarlamasında napsın baktıki kadıncağız kocası olacak sümsük sabahtan akşama kadar asyalıyı dikizliyor o da tabi modern bir kadın madem bir halt yiyeceksin salya sümük kızın peşinde niye dolanıyon git napacaksan yap dedi yani yol verdi :)) aslaug un yaptığı davranışı hiç bir kadın gerçekleştiremez aslaug um o kadar asil biriki krallara bile yol veriyor çokda tın diyor git nerde sürtersen sürt yeterki bana bulaşma diyor :)
ayrıca sen aslaug un sadakatsizliğinden bahsediyorsunda kwentrith i kim şişirdi o velet kimden peydahlandı ? :) aslaug beş çocuğa bakarken ayarsız sümsük elalemin karısını hamile bırakmakla meşguldü :))

ayarlamasında napsın baktıki kadıncağız kocası olacak sümsük sabahtan akşama kadar asyalıyı dikizliyor o da tabi modern bir kadın madem bir halt yiyeceksin salya sümük kızın peşinde niye dolanıyon git napacaksan yap dedi yani yol verdi :)) aslaug un yaptığı davranışı hiç bir kadın gerçekleştiremez aslaug um o kadar asil biriki krallara bile yol veriyor çokda tın diyor git nerde sürtersen sürt yeterki bana bulaşma diyor :)
ayrıca sen aslaug un sadakatsizliğinden bahsediyorsunda kwentrith i kim şişirdi o velet kimden peydahlandı ? :) aslaug beş çocuğa bakarken ayarsız sümsük elalemin karısını hamile bırakmakla meşguldü :))
Ragnar sonradan öğrendi Aslaug'un sadakatsizliğini, yuva yıkanın yuvası olmaz. Ragnar eninde sonunda yol verecek Aslaug'a, şimdilik çocukların hatrına tutuyor bence. Çocuklar olmasa çoktan kapının önüne koymuştu. Lagertha'nın yaptığı bir yanlışlık yok hepsi yalan iftira. :))

Ragnar sonradan öğrendi Aslaug'un sadakatsizliğini, yuva yıkanın yuvası olmaz. Ragnar eninde sonunda yol verecek Aslaug'a, şimdilik çocukların hatrına tutuyor bence. Çocuklar olmasa çoktan kapının önüne koymuştu. Lagertha'nın yaptığı bir yanlışlık yok hepsi yalan iftira. :))
ona yol veremez beş tane aslanlar çocuk yaptı kadın hepside anasına benzemiş :) ragnar kendisini anca imha edebilir aslaug a yol vermesi zor :) ayrıca sadakatsizliği aslaug a ihanet edip kewentritle oynaşarak ragnar çok önce gerçekleştirdi aslaug olayı çok daha sonra :)