Bir anda elektrikler kesildi, Medya Arkası'nın geri kalanını kaçırdım. Yarın akşam internetten bir bakacağım.Beyaz futbol vardır inşallah medya arkasında en sevdiğim
Kısmetse Olur izleyenler ağır işsiz olmalı![]()
Bir anda elektrikler kesildi, Medya Arkası'nın geri kalanını kaçırdım. Yarın akşam internetten bir bakacağım.Beyaz futbol vardır inşallah medya arkasında en sevdiğim
Kısmetse Olur izleyenler ağır işsiz olmalı![]()
Kısa sürdü zatenBir anda elektrikler kesildi, Medya Arkası'nın geri kalanını kaçırdım. Yarın akşam internetten bir bakacağım.![]()
Elektrik 01.30'a doğru kesilmişti, geldiğinde reklamlar vardı. Medya Arkası devam etmedi mi o süre zarfında?Kısa sürdü zatenKayda değer bişey olmadı İlyas Yalçıntaş şarkı söyledi.
O reklamdan sonra devam etmedi galiba yine de sen bi bak ben açmaya üşenmiş olabilirim ama en son baktığımda İlyas eline gitarı almış tıngırdatıyorduElektrik 01.30'a doğru kesilmişti, geldiğinde reklamlar vardı. Medya Arkası devam etmedi mi o süre zarfında?![]()
Yarın Youtube'ye yüklenirse medya arkasına bakcam, ne oldu ki?
Hepsi Yılmaz Morgül olduYarın Youtube'ye yüklenirse medya arkasına bakcam, ne oldu ki?![]()
Bayağı saçma gözüküyor, Okan iyi dalga geçmiş o zaman.Hepsi Yılmaz Morgül olduKafalarına kırmızı bandana taktılar
![]()
Kısmetse Olur'u sağlam gömdüBayağı saçma gözüküyor, Okan iyi dalga geçmiş o zaman.Medya arkası dışında hızlıca bir göz atarım peki.
![]()
Zaten en çok Kısmetse Olur'la uğraşmasına kopuyorum.Kısmetse Olur'u sağlam gömdüO ingilizce konuşan tipi ilk defa gördüm o arkadaş gerçek bir tipoloji değil mi troll değil ?
İstisnasız 3 dakika koptum
![]()
Ahahahahahha abi bu nedir yaZaten en çok Kısmetse Olur'la uğraşmasına kopuyorum.Hahah şunu mu diyorsun.
Alakası şu senin izlediğin programla dalga geçiyor
Okani programı dolu mu hayata dair ne öğretiyor))). Bu kadar kendiyle çelişkili bir savunma olabilir.. Yılmaz morgulle dalga geçiyor biz de morgülün sahte olduğunu defalarca yazdık ne yani yeni bir şey mi bu dünyayı kurtarabilir miyiz)))Alakası şu senin izlediğin programla dalga geçiyorKi sonuna kadar haklı ben de izliyorum ama boş programları izlemektense sabahtan akşama kadar Okan'ı izlerim daha iyi
Kendisini de pek sevmem bu arada
![]()