Dada | Genel Sohbet Konusu

Alina ondan çok daha güzel bence. :X
Alina da güzel Allah var şimdi ama Leyla Tanların efsanevi bir çekiciliği var o kız büyüsün ortalığı yakacak oyunculuğu da iyi bu sene Amerika'ya gitti zaten eğitim için. :)

Alina da güzel Allah var şimdi ama Leyla Tanların efsanevi bir çekiciliği var o kız büyüsün ortalığı yakacak oyunculuğu da iyi bu sene Amerika'ya gitti zaten eğitim için. :)
Leyla da elbette onun kadar güzel ve yetenekli, ama programdaki halini göz önüne alarak benim için Alina'nın bir adım daha öne geçtiğini düşünüyorum. :)

Leyla da elbette onun kadar güzel ve yetenekli, ama programdaki halini göz önüne alarak benim için Alina'nın bir adım daha öne geçtiğini düşünüyorum. :)
Aynen programdaki hali benden de olumlu not aldı :) Makyajı falan her şeyi yerli yerinde. Bu arada annesi Rusmuş Alina'nın :A

Gözlerine, gülüşüne, deve boyuna kurban olduğum Büşra'cığım Develi'm hala konuşamadı. .ss

Son düzenleme:
Okan Kısmetse Olur'u yerden yere vurdu ahahaha adam gibi adam :F

Hele şükür, az önce söz verildi. :)

Yerli dizileri de yerin dibine batırdı, Okan bugün formunda maşallah. :A
Aynen uzun zamandır izlemiyordum bugün bakayım dedim. Geçen sezonun tamamını izledim ama denk gelmiyordu bu sene. Adam hala formunda sonuna kadar haklı bu gereksiz programları eleştirmekte. :)

Medya Arkası yine harika, bir haftalık aradan sonra ekrandaki saçmalıkları görmeyi özlemiştik. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy