Sosyal medyada reklam, senaryo diyorlar işeBir izleyici üstünü çıkarmış sanırım, ama Okan hemen engel oldu. Tabii o kadını göstermediler. Şimdi ara verildi, ama olay daha fazla büyümeden kapanmış oldu.
Sosyal medyada reklam, senaryo diyorlar işeBir izleyici üstünü çıkarmış sanırım, ama Okan hemen engel oldu. Tabii o kadını göstermediler. Şimdi ara verildi, ama olay daha fazla büyümeden kapanmış oldu.
Öyle bir şey değil ve Okan Bayülgen gibi bir ismin bu numaralara ihtiyacı da yok zaten. Sonuç olarak Beyaz'ın yaşadıklarını bu sefer de o yaşayabilirdi, ama çok iyi bir kriz yönetimine sahip olması nedeniyle olası bir felaketin önüne geçildi; bu yüzden bir kez daha hayran kaldım.Sosyal medyada reklam, senaryo diyorlar işe![]()
O anları izleyeyim düşünce, merak ettim.Öyle bir şey değil ve Okan Bayülgen gibi bir ismin bu numaralara ihtiyacı da yok zaten. Sonuç olarak Beyaz'ın yaşadıklarını bu sefer de o yaşayabilirdi, ama çok iyi bir kriz yönetimine sahip olması nedeniyle olası bir felaketin önüne geçildi; bu yüzden bir kez daha hayran kaldım.
Öyle bir şey değil ve Okan Bayülgen gibi bir ismin bu numaralara ihtiyacı da yok zaten. Sonuç olarak Beyaz'ın yaşadıklarını bu sefer de o yaşayabilirdi, ama çok iyi bir kriz yönetimine sahip olması nedeniyle olası bir felaketin önüne geçildi; bu yüzden bir kez daha hayran kaldım.
Dediğim gibi zamanında Beyaz da böyle bir şey yapmalıydı. Okan Bayülgen'in programlarında bazen beklenmeyen olaylar olabiliyor, sanırım bunda biraz deneyimlerinin de etkisi oldu. Burada Beyaz'ı eleştirmiyorum tabii, ama bu anları gördükten sonra kriz yönetimi denen şeyin özellikle canlı yayınlarda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.O anları izleyeyim düşünce, merak ettim.
Çoğu kişi senin gibi düşünüyor.![]()
Hemende çekmişlerO anları izleyeyim düşünce, merak ettim.
Çoğu kişi senin gibi düşünüyor.![]()
Eylemciyi uygun bir dille sakinleştirdi ve olası bir 'epic fail'in önüne geçti.Akan ne yaptı da engel oldu onu anlamadım ben.![]()
HeraldeKadını stüdyoya mı almış Okan?![]()
Ben tam görmedim, ama o anda onu durdurmaya çalışıyordu.Kadını stüdyoya mı almış Okan?![]()
Kızın üstüne kapaklandi sonra ikna etti eylemin kanala ve kendisine zararı olacağı kanalı korumak zorunda olduğunu soylediAkan ne yaptı da engel oldu onu anlamadım ben.![]()
Düşen reytingleri böyle mi halledeceğini sanıyor Okan kardeşim.Heraldeİzlemediğim için bilmiyorum
Ama Okana full övgü var sosyal medyada
![]()
Haha olabilirDüşen reytingleri böyle mi halledeceğini sanıyor Okan kardeşim.![]()
Ahahah istemsizce kahkaha attım buna.
Güzel konuşmuş burda tam hepsi yok amaAhahah istemsizce kahkaha attım buna.
Süperdi bu.![]()
Diyorum, bu bir reklam değil. Yılların duayeni böyle saçma sapan numaralara ihtiyaç duymaz, o zaman Beyaz Show'da olanlara da reklam diyelim? Bu tür iddialarda bulunmak mantıksız olur.Düşen reytingleri böyle mi halledeceğini sanıyor Okan kardeşim.![]()