Dada | Genel Sohbet Konusu

Bir izleyici üstünü çıkarmış sanırım, ama Okan hemen engel oldu. Tabii o kadını göstermediler. Şimdi ara verildi, ama olay daha fazla büyümeden kapanmış oldu.
Sosyal medyada reklam, senaryo diyorlar işe :F

Sosyal medyada reklam, senaryo diyorlar işe :F
Öyle bir şey değil ve Okan Bayülgen gibi bir ismin bu numaralara ihtiyacı da yok zaten. Sonuç olarak Beyaz'ın yaşadıklarını bu sefer de o yaşayabilirdi, ama çok iyi bir kriz yönetimine sahip olması nedeniyle olası bir felaketin önüne geçildi; bu yüzden bir kez daha hayran kaldım.

Öyle bir şey değil ve Okan Bayülgen gibi bir ismin bu numaralara ihtiyacı da yok zaten. Sonuç olarak Beyaz'ın yaşadıklarını bu sefer de o yaşayabilirdi, ama çok iyi bir kriz yönetimine sahip olması nedeniyle olası bir felaketin önüne geçildi; bu yüzden bir kez daha hayran kaldım.
O anları izleyeyim düşünce, merak ettim.

Çoğu kişi senin gibi düşünüyor. :)

Akan ne yaptı da engel oldu onu anlamadım ben.:F

Reklam olduğunu düşünmüyorum Okan gerildi ama uygun bir dille çözdü olayı, helal olsun.

Dediğim gibi zamanında Beyaz da böyle bir şey yapmalıydı. Okan Bayülgen'in programlarında bazen beklenmeyen olaylar olabiliyor, sanırım bunda biraz deneyimlerinin de etkisi oldu. Burada Beyaz'ı eleştirmiyorum tabii, ama bu anları gördükten sonra kriz yönetimi denen şeyin özellikle canlı yayınlarda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım.

Hemende çekmişler :F
CakUee9UMAEv9_e.jpg

Beyaz ile okan farkı. BeyaDaki eylem sırasında dedim 20 yıllık tecrübenle var eylemi atlatamadin mi diye. İşte tecrübe okan insan psikolojisinde o kadar iyi anlıyor ki eylemci özür diledi)))

Akan ne yaptı da engel oldu onu anlamadım ben.:F
Kızın üstüne kapaklandi sonra ikna etti eylemin kanala ve kendisine zararı olacağı kanalı korumak zorunda olduğunu soyledi

Benimde aklıma bu kurgu olabilir geldi ama okan ağlayacak gibiydi. Okan bu kadar iyi oyuncu değil sahte olma olasılığı yok

Okan Bayülgen yılların televizyon deneyimini konuşturdu resmen, helal olsun büyük bir soğukkanlılıkla olayı atlattı :)

Bu olay reyting artiramaz çünkü okan eğlenceli değil karsindaki elin oğlu on kat daha eğlenceli 3 adamda İbrahim tek başına okani 2 te katlar. Okan reyting artırmak istiyorsa programı eğlenceli hale sokmali

Düşen reytingleri böyle mi halledeceğini sanıyor Okan kardeşim. :F
Diyorum, bu bir reklam değil. Yılların duayeni böyle saçma sapan numaralara ihtiyaç duymaz, o zaman Beyaz Show'da olanlara da reklam diyelim? Bu tür iddialarda bulunmak mantıksız olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy