Kötü bi haftaya denk geldi ama.
Kötü bi haftaya denk geldi ama.
Biz etkilenmiyoruz ama 16yi istiyorumKötü bi haftaya denk geldi ama.fb - torku konya maçı var tamde yeni bölüm saatinde 21:15 şaka gibi.
![]()
Etkilenmeyiz ama 16 da gelmez totalde 10 da gelmez.Biz etkilenmiyoruz ama 16yi istiyorum![]()
İnş öyle olmaz o kadar yaklastik olacak artikEtkilenmeyiz ama 16 da gelmez totalde 10 da gelmez.![]()
Neredeyse ekrandaki tüm diziler alamıyor.İnş öyle olmaz o kadar yaklastik olacak artikBiz buna uzuluyoruz bu reytinglerin ceyregini alamayanlar düşünsün
![]()
noyansız bölümleride çok iyi idare ettik hatta 15 reytingimizi bu bölümlerden biriyle aldık senaryo gerçekten harika işleniyorİntikam için geldik bu topraklara!!!
Ekli dosyayı görüntüle 49680
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @Polat Şaşmaz @vadikızı @tolgab @mrt-06
Bu yol sezon sonuna kadar 16.5 17ye kadar gider diyorumnoyansız bölümleride çok iyi idare ettik hatta 15 reytingimizi bu bölümlerden biriyle aldık senaryo gerçekten harika işleniyor![]()
yok sezon finaline kadar artık noyanla gideriz bence ben haftaya 16 bekliyorum olmasa bile 15 i vürgülle geçeriz bu sefer ama uçuk reytinglerde gelebilir haftayaBu yol sezon sonuna kadar 16.5 17ye kadar gider diyorumCidden senaryo çok iyi
Yeni adamlar olur mu?
Katiliyorum abla düsmanlar gorecek gunlerini toplamlari bizim reytingler etmiyor.yok sezon finaline kadar artık noyanla gideriz bence ben haftaya 16 bekliyorum olmasa bile 15 i vürgülle geçeriz bu sefer ama uçuk reytinglerde gelebilir haftaya![]()
Ulan bizde de olsa bu nefret etsemde otobüsden binerim her gün.@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @Polat Şaşmaz @vadikızı @MEnes @ABAY_06 @tolgab @Forumdash @HachiKo @mrt-06 @DarkLeqenD @china_shangai @Maskeli Fedai
3 günde sadece youtubede 1milyon 450 bin izlenme
Kazakistanda Diriliş
![]()
Aynen bende binerdimUlan bizde de olsa bu nefret etsemde otobüsden binerim her gün.![]()