Normal beğeni yetmiyor mu Neyse bakarız Deniz'le olan rekabetinizde iyi olan kazansın diyelim.Sen sadece benim mesajların harika tıkı at yeter. Olay bende. Sıla'da Gülşen'de çıkmayacak.
Normal beğeni yetmiyor mu Neyse bakarız Deniz'le olan rekabetinizde iyi olan kazansın diyelim.Sen sadece benim mesajların harika tıkı at yeter. Olay bende. Sıla'da Gülşen'de çıkmayacak.
Ay cınımss ben senle pisleşmeyi çok seviyorum zaten. Seninle uğraşmak güzel oluyor, seni severim bilirsin. Ama şu ağır total entrikaların olmasa güzel insansın. Neyse olsun o kadar, fazla Fox bağımlısı olmanın zararları hep bunlar.
Evet süpriz ve aniden bitti
Bakalım dinlim kararımı veririm daha sonra.Fox'tan hiç dizi izlemiyorum bu arada. Bir tek OHB efsun reise bakıyorum.
Yönetici kimliğim olmasa Çiğdem'i bile takla attırırdim.😛 Duymasın Süper cadı.
Ben oy toplim dur. @ABAY_06 reis oylar kime biliyorsun. Tabi ki Yalın'a
En son böyle 2 şer grup açmiştin 4 tane mi ne... onlara oy verdim. Sonraökapişma yaptın mı bilmiyorumNasıl aniden. Ben çok etiket yaptım.ss
Bakalım dinlim kararımı veririm daha sonra.
En son böyle 2 şer grup açmiştin 4 tane mi ne... onlara oy verdim. Sonraökapişma yaptın mı bilmiyorum
İstenmediğim yerde durmam. 😎Karar benden yana olmazsa konuyu terk et.ss
Bu konuda sana guvenıyorum etkin büyük finallereKarar benden yana olmazsa konuyu terk et.ss
Geçti artık zaten yaa. Boş ver.
Yine de Ellie süpriz yapıp finale çıktı. Burada da sürpriz yaşayalım.
İstenmediğim yerde durmam. 😎
Çok ayıp yaaa seni sever o ben biliyorum Abay oy kullansa o zaman adalet yerine gelir diyor. Böyle düşünceyi nasıl yok sayarsın. @sokak sanati senın güzel kalbıne guveniyor yalından yana oy kullanacağınıİstenmediğim yerde durmam. 😎
Çok ayıp yaaa seni sever o ben biliyorum Abay oy kullansa o zaman adalet yerine gelir diyor. Böyle düşünceyi nasıl yok sayarsın. @sokak sanati senın güzel kalbıne guveniyor yalından yana oy kullanacağını
Ben adil düzenden yanayım sohbet eğlenceli geldiği için takılayım @ABAY_06 'ya dedim adaletlice olsun oylama. Kaç senedir hatır gönul belasına kaç kere aynı isimler kazanmıştır sen de kasma bence emeğine sağlıkSende oy topla güzel. @Harunnn60 bak yabancı dizi ekibinin fikri ortada.
Çok ayıp yaaa seni sever o ben biliyorum Abay oy kullansa o zaman adalet yerine gelir diyor. Böyle düşünceyi nasıl yok sayarsın. @sokak sanati senın güzel kalbıne guveniyor yalından yana oy kullanacağını
Bakalım dinlim ondan sonra karar vercem acele etmeyin daha var. deniz de konuda bekliyor atılacak azsonra üstünüze.Yalın için istiyoruz.ss Düzen bozucu İdealist anarşistler olarak artık Yalıncik çıksın şu finale.
Ben adil düzenden yanayım sohbet eğlenceli geldiği için takılayım @ABAY_06 'ya dedim adaletlice olsun oylama. Kaç senedir hatır gönul belasına kaç kere aynı isimler kazanmıştır sen de kasma bence emeğine sağlık
Biliyorsunuz ben haraketli şarkıları filan daha severim. Zaten hayatımız yokuş aşağı gerek yok daha da aşağı gitmeye.
Yalın - Benimki diyorum.
Ben yatıcam azsonra şarkı dinleyemem bu acele ne sabret azAbay'dan oyu alalım uyumam lazım benimde zaten. @ABAY_06 seni bekliyoruz. Adil düzen için.
Biliyoruz tabi ki. @Forumdash arkadaşın mesaja şukulayalım.
TWD'ye devam ediyorsun.Abay'dan oyu alalım uyumam lazım benimde zaten. @ABAY_06 seni bekliyoruz. Adil düzen için.
Biliyoruz tabi ki. @Forumdash arkadaşın mesaja şukulayalım.
İstediğine oy ver ama ben anladım senin sıladan yana oy kullanacağınıBakalım dinlim ondan sonra karar vercem acele etmeyin daha var. deniz de konuda bekliyor atılacak azsonra üstünüze.
Boşuna lady gaga sevmıyoruz demekBiliyorsunuz ben haraketli şarkıları filan daha severim. Zaten hayatımız yokuş aşağı gerek yok daha da aşağı gitmeye.
Yalın - Benimki diyorum.