Hmm öyle mi ben daha yeni gördüm de ondan dedim@denizz19 bilmem ama babasının izlediğini daha öncede söylemişti 🙂
Yorum konusuna pek gelmiyorum ama dediğim gibi netten izliyorum sahneleri vaktim yok çünkü tamamını izlemeye. Denk geldiğim sahneleri izliyorumAllah allah sen Vadi izliyor muydun 😵 Sizin tayfa diziyi paso gömüyor da şaşırdım yani@takas mı hackledi senin hesabı yokaa
![]()
Hayal kırıklığı şuana kadar
Babamla çok izledik hala da o izleyince ben de vakit buldukça bakmaya çalışıyorum ama KPSS araya girince kısıtladım bazı dizileri ne yazı kiHmm öyle mi ben daha yeni gördüm de ondan dedimNeyse bundan sonra her perşembe bekleriz kendilerini
![]()
neden hangi sahneyi beğenmedin benim kafama polat takıldı hafıza çabu yerine
gelmedimi ya![]()
Niye dillendirmiyon aga ayıp bişey mi yaptığın sankiYorum konusuna pek gelmiyorum ama dediğim gibi netten izliyorum sahneleri vaktim yok çünkü tamamını izlemeye. Denk geldiğim sahneleri izliyorumKimse bilmiyor çünkü pek dillendirmiyorum takas bilir aslında Zaman'ında babamla izlediğimi
Sempati duyuyorum diyelim. Netten sahne sahne izliyorum bütün bölümü değil. Zaten sahneler yetiyor bölümü izlemiş kadar oluyorum.neeeeeeee😱 sevdiğin dizilerdenmiydi abuu hiç söylememiştim sen bunu
ay ne güzell vadidaşım yaa![]()
doktor şuan mümkün görünmüyor diyor 2 dk sonra herşeyi şapadanak hatırlıyor hafıza öyle bir anda gelmez birini görürsün bir şeyler hatırlarsın dan diye gelir mi hafıza seyirciyi ot sanıyor Necati artık küçük düşürüyor kendini .
Bu kanal bizle alay mı ediyor valla kufretmemek için kendimi zor tutuyorum bölümden hiçbişey anlamadım ilk kısmı kaçırdım zaten
Valla aga ne diyeyim ilk kez vadi forumunda açıklayayım dedim öyle bu sezonu müptelası olarak izlemiyorum ondan belki de ama elimden geldiğince takip ediyorum hem babamla hem netten yazarım tabi ayıpsın aga.Niye dillendirmiyon aga ayıp bişey mi yaptığın sankiBundan sonra yorumlarını bekleriz
![]()
hakem Allah senin de belanı versin
Sempati duyuyorum diyelim. Netten sahne sahne izliyorum bütün bölümü değil. Zaten sahneler yetiyor bölümü izlemiş kadar oluyorum.Babam televizyondan izliyor ama ben KPSS var diye pazartesi dışında pek vaktim Olmuyor.
![]()
Eyvallah sağolasınValla aga ne diyeyim ilk kez vadi forumunda açıklayayım dedim öyle bu sezonu müptelası olarak izlemiyorum ondan belki de ama elimden geldiğince takip ediyorum hem babamla hem netten yazarım tabi ayıpsın aga.![]()
sinirden şimdi konu ayrımı yapacak durumda değilimhocam konular mı karıştı![]()
Konuyu ucurma zamani