yazabilirsin ama durduk yere girip yazmak enteresan geldiYahu o kadar yazı yazdım dalga mı geçiyorsun diyorsun ne diyeyim ki takas neyse Nasıl düşünmek istersen.
hadi öyle olsun bakalım aksi bişey olursa o zaman görüşürüz ama
yazabilirsin ama durduk yere girip yazmak enteresan geldiYahu o kadar yazı yazdım dalga mı geçiyorsun diyorsun ne diyeyim ki takas neyse Nasıl düşünmek istersen.
İnşallah sezon finaline saklamazlarOoo düğün is coming![]()
İnşallah düğünde ikisi de ölür de kurtuluruzİnşallah sezon finaline saklamazlar
Aksi ne olabilir anlamadım hayır yani sayfada istemiyorsanız girmem sıkıntı yok ama babamla vadi izlediğimi sen de biliyordun yanlış mı hatırlıyorumyazabilirsin ama durduk yere girip yazmak enteresan geldi
hadi öyle olsun bakalım aksi bişey olursa o zaman görüşürüz ama
Allah korusun ya Cahit olmesinİnşallah düğünde ikisi de ölür de kurtuluruz![]()
tamam sorun yok yorumlara devam etAksi ne olabilir anlamadım hayır yani sayfada istemiyorsanız girmem sıkıntı yok ama babamla vadi izlediğimi sen de biliyordun yanlış mı hatırlıyorum![]()
@DarkLeqenD @Felon mobilden play store uygulamasından tapatalkı yükleyin, turuncu simgeli. ordan fav10 eklentisini kurun ve yazın eklenti olmuyor.![]()
Hatta şuan babam izliyor baktım ekranda bizim Şefkat Tepedeki kordon Celil dizideki adıyla Yasin komutan vardı yalan mıtamam sorun yok yorumlara devam et![]()
kurtlar vadisi tarihinin en düşük reytinglerine hazır olun agayarın ki reyting tablosunu az çok tahmin edebiliyoruz
baban sağlam vadiciymiş güzelllHatta şuan babam izliyor baktım ekranda bizim Şefkat Tepedeki kordon Celil dizideki adıyla Yasin komutan vardı yalan mı![]()
belki daha da düşük resmen mundar ettikurtlar vadisi tarihinin en düşük reytinglerine hazır olun aga
totalde 5 falan alacaz büyük ihtimal şaka gibi ya![]()