Kurtlar Vadisi Pusu 286. Bölüm Yorumları

doktor şuan mümkün görünmüyor diyor 2 dk sonra herşeyi şapadanak hatırlıyor hafıza öyle bir anda gelmez birini görürsün bir şeyler hatırlarsın dan diye gelir mi hafıza seyirciyi ot sanıyor Necati artık küçük düşürüyor kendini .
adam kızını görmüş bundan daha doğal ne olabilir fazla uzamaması da iyi oldu bi ton düşman varken ayarında oldu nostalji yaşadık 2 bölüm ve bu 2 bölüm sezonun en iyi bölümleriydi

@denizz19 hiç samimi gelmiyorsun bana nedense dalga mı geçiyorsun?

adam kızını görmüş bundan daha doğal ne olabilir fazla uzamaması da iyi oldu bi ton düşman varken ayarında oldu nostalji yaşadık 2 bölüm ve bu 2 bölüm sezonun en iyi bölümleriydi

@denizz19 hiç samimi gelmiyorsun bana nedense dalga mı geçiyorsun?
Yahu o kadar yazı yazdım dalga mı geçiyorsun diyorsun ne diyeyim ki takas neyse Nasıl düşünmek istersen.

ya şu kanaldan kurtulun başka bişey istemiyorum yeter lan yeter bölüm başlayalı 45 dakka olmuş bi bok anlamadım giriş kısım en beklediğim kısımdı reklam girecek diye yemek yedim özetten sonra reklam girmemiş Allah belanızı versin başka bişey demiyorum
haftada bi perşembe tv izliyorum adam akıllı onda da bu koduğumun kanalı zevkimin içine ediyor