La nerdesin seni geçtim totaldeKonuyu ucurma zamani
La nerdesin seni geçtim totaldeKonuyu ucurma zamani
Meslek sirrisen nasıl 1 dk içinde 2 mesaj atabiliyorsun ben yazdım mı ekleme diyor?
Yemek pisirdim yedim geldim karnim sisLa nerdesin seni geçtim totalde
Şuan sınav çalışıyorum ama güzel bir bölüm olur umarım. Geçen hafta bazı kesitleri izledim aga ama bakalım.Son 1 dk !
sinirden şimdi konu ayrımı yapacak durumda değilim
adam kızını görmüş bundan daha doğal ne olabilir fazla uzamaması da iyi oldu bi ton düşman varken ayarında oldu nostalji yaşadık 2 bölüm ve bu 2 bölüm sezonun en iyi bölümleriydidoktor şuan mümkün görünmüyor diyor 2 dk sonra herşeyi şapadanak hatırlıyor hafıza öyle bir anda gelmez birini görürsün bir şeyler hatırlarsın dan diye gelir mi hafıza seyirciyi ot sanıyor Necati artık küçük düşürüyor kendini .
Yahu o kadar yazı yazdım dalga mı geçiyorsun diyorsun ne diyeyim ki takas neyse Nasıl düşünmek istersen.adam kızını görmüş bundan daha doğal ne olabilir fazla uzamaması da iyi oldu bi ton düşman varken ayarında oldu nostalji yaşadık 2 bölüm ve bu 2 bölüm sezonun en iyi bölümleriydi
@denizz19 hiç samimi gelmiyorsun bana nedense dalga mı geçiyorsun?
Tapatalk yukle oradan yaz aga
aynen la nasıl başarıyon çabuk söyle söylemessen seni polat beye veririm kafanı uçurur valla çok sinirli zatenMeslek sirri
ha doğru söyledin o yüzden siz elenip lige döndünüz o yüzden fb avrupa da ki tek Türk takımıBurası Süper lig değil hakem de Cüneyt değil 😉
Ustte yazdim aga tapatalk yukleaynen la nasıl başarıyon çabuk söyle söylemessen seni polat beye veririm kafanı uçurur valla çok sinirli zaten