Bu gün eğer maç yoksa izleyeceğim vadiyi [emoji2]
İyi fotoshop yapmislar
Ben yaptım lan el emeği buİyi fotoshop yapmislar
Beşiktaş'ın maçı var .Bu gün eğer maç yoksa izleyeceğim vadiyi [emoji2]
Eyvallah aga Allah razi olsun parama para kattim@Polat Şaşmaz Sinan Gümüş'ü aldım .Senin paraa ihtiyacın vardır diye . Kıymetimi bil
Harbi emek vermişsin hacıBen yaptım lan el emeği bu
1.250'ye benden aldın 8 katına sattın vicdansızEyvallah aga Allah razi olsun parama para kattim
Eyvallah 3 dk sürdüHarbi emek vermişsin hacı
O kadar gelistirdim adamiHarbi emek vermişsin hacı
1.250'ye benden aldın 8 katına sattın vicdansız
Belli zatenEyvallah 3 dk sürdü
Caps de yapılabilir "Perşembe günleri ben"
Futbuda bile tek hedef Türkiye Kupası zaten oraya önem veriyorum.O kadar gelistirdim adami
Hadi ya [emoji17] kötü oldu bu. Maç kaçta aga?Beşiktaş'ın maçı var .
Mobilden yaptım la anca bu kadar oluyor Daha iyisini yaparız sıkıntı yapmaOlmamis o kadar emek vermissin ama bosa zamanin gitmis
Türkiye kupasi hedefin varda bende ki yedek oyunculardan bir iki tanesini vereyim sana Sinan bes para etmezBelli zaten
Futbuda bile tek hedef Türkiye Kupası zaten oraya önem veriyorum.
Shdksjsjdhdhg adam oyunda bile aynı kaderi yaşıyor la şaka gibiBelli zaten
Futbuda bile tek hedef Türkiye Kupası zaten oraya önem veriyorum.
Futbuya bakMobilden yaptım la anca bu kadar oluyor Daha iyisini yaparız sıkıntı yapma
Benim oyuncuya ihtiyacım yok ki .Sana destek için aldım ben Sinan'ı .Oyuncu bol bende ama parya ihtiyacın varsa alırım diyecem ama1 Milyon param kaldı .DTürkiye kupasi hedefin varda bende ki yedek oyunculardan bir iki tanesini vereyim sana Sinan bes para etmez
futbuda sıkıntı bende değil her taktiği denedim olmadı .Sıkıntı oyunculardaShdksjsjdhdhg adam oyunda bile aynı kaderi yaşıyor la şaka gibi
Yok aga tesekkur ederim Allah razi olsun. Ben takimi toparladim aml de alsam tamamdir Griezmani alacaktim ama alamadim yavBenim oyuncuya ihtiyacım yok ki .Sana destek için aldım ben Sinan'ı .Oyuncu bol bende ama parya ihtiyacın varsa alırım diyecem ama1 Milyon param kaldı .D
çok güzel olmuş aga