20.15 galiba hacı .Hadi ya [emoji17] kötü oldu bu. Maç kaçta aga?
Hayırlısı böylemişYok aga tesekkur ederim Allah razi olsun. Ben takimi toparladim aml de alsam tamamdir Griezmani alacaktim ama alamadim yav
20.15 galiba hacı .Hadi ya [emoji17] kötü oldu bu. Maç kaçta aga?
Hayırlısı böylemişYok aga tesekkur ederim Allah razi olsun. Ben takimi toparladim aml de alsam tamamdir Griezmani alacaktim ama alamadim yav
Eyvallah kıymet bilen adam gibi adam @Polat Şaşmazçok güzel olmuş aga
Geri teklifi gördün mü kaç istemişim ?Jdjshsisisjsisb
o adamda meşhur oldu
senin dilin bu gün fazla uzadı bıldırcınOnlar yağ çekiyor sende yiyon
Teklif gelmemis ki
aga oyunda bari zirveye yerleşelim@Doğu futbuda bile 5.sıraya yerleştik ağlasam mı gülsem mi anlamadım .D
Fener 25 puan fark attı . Futbuda ve gerçekte olayları aynı gelişiyor.5.sıra ve Türkiye Kupası yarı finalaga oyunda bari zirveye yerleşelim
@Polat Şaşmaz aga bu akşam başka bir konu için araştırma yapıyordum sitenin reklamında dün ara dediğim adamın adı ve kitabı çıktı [emoji2] yakın zamanda sipariş vereceğim eğer isteyen olursa mesaj atsın bitince kargo ile gönderirim kendisine.
Ekli dosyayı görüntüle 49183
O zaman kupayı al bari de kehanet tutsunFener 25 puan fark attı . Futbuda ve gerçekte olayları aynı gelişiyor.5.sıra ve Türkiye Kupası yarı final
Ben ile bile ikinci arasinda 16 puan fark var 5 hafta kaldi imkansizaga oyunda bari zirveye yerleşelim
Bakalım hacı onu bari alsam ama bu oyunda sıkıntı varO zaman kupayı al bari de kehanet tutsun
Aga oyuncularini satip genc oyunculari alacaksin iyilerini takimda birak kotuleri sat. Ilk 2 macta gol atamazsa ve ortalamasi dusukse sat zeten bu oyunun kurali bu takimi oturtana kadar surekli vizyon lazimBakalım hacı onu bari alsam ama bu oyunda sıkıntı var
Bir daha bak şimdi tekrar kontrol ettim. Daha doğrusu teklifi revize ettimİyi de teklif gelmemis ki
Oha adama resmen Hamza Hamzaoğlu demişsin vizyon mizyonAga oyuncularini satip genc oyunculari alacaksin iyilerini takimda birak kotuleri sat. Ilk 2 macta gol atamazsa ve ortalamasi dusukse sat zeten bu oyunun kurali bu takimi oturtana kadar surekli vizyon lazim
Bir daha baksana transfer listsineBir daha bak şimdi tekrar kontrol ettim. Daha doğrusu teklifi revize ettim
Oha adama resmen Hamza Hamzaoğlu demişsin vizyon mizyon