Yav ne aktif hale gelmesi nerdeyse her bolum 1 saat golge yi izliyoruz senin adamlarinin kapasitelerini de goruyoruzAga Gölge gibi birini aktif hale getiremedilerse baska birini bekleme bunlarin senaryo kapasitesi bu kadar
Yav ne aktif hale gelmesi nerdeyse her bolum 1 saat golge yi izliyoruz senin adamlarinin kapasitelerini de goruyoruzAga Gölge gibi birini aktif hale getiremedilerse baska birini bekleme bunlarin senaryo kapasitesi bu kadar
Benim adamlarim varken her bolum ucuyorduk ama onlar gidince Yusuflara kaldik cok sıkılıyorum 8.sezon idare ettiler ama sonralari cok sıktılar. Bizi bu durumdan ancak ve ancak Bahadir-Raci ikilisi kurtarir.Yav ne aktif hale gelmesi nerdeyse her bolum 1 saat golge yi izliyoruz senin adamlarinin kapasitelerini de goruyoruz
geçen bölüm konusunda yazdığın yorumları çıkarayım mı lan bir dediğin diğerini tutmuyor agaBenim adamlarim varken her bolum ucuyorduk ama onlar gidince Yusuflara kaldik cok sıkılıyorum 8.sezon idare ettiler ama sonralari cok sıktılar. Bizi bu durumdan ancak ve ancak Bahadir-Raci ikilisi kurtarir.
Aga su son bolumlere bir lafim yok oyi gidiyoruz Allah daha iyi bolumler gormemizi nasip etsin ama ondan onceleri cok sıkıcıydi sende isyan cikartiyordungeçen bölüm konusunda yazdığın yorumları çıkarayım mı lan bir dediğin diğerini tutmuyor aga
La yüklenmeyin çocuğa Şimdi bugün sorsalar geri gelsinler mi diye hepimiz evet deriz hepimiz. Bir çocuğu nasıl ki sadece anası babası tanır, yontar, yetiştirir Vadinin anası babası da Raci-Bahadır'dır her ne kadar sevmesem de.geçen bölüm konusunda yazdığın yorumları çıkarayım mı lan bir dediğin diğerini tutmuyor aga
hee senin adamin raci adam olsaydıda diziyi sahipsiz bırakmasaydı niye 2010 da bıraktığı sektöre geri dondu ben soyleyeyim kurtlar vadisi ni yani abisini bitirmek icin adam vadinin sırtından prim yaptı herşeyiyle kullandıBenim adamlarim varken her bolum ucuyorduk ama onlar gidince Yusuflara kaldik cok sıkılıyorum 8.sezon idare ettiler ama sonralari cok sıktılar. Bizi bu durumdan ancak ve ancak Bahadir-Raci ikilisi kurtarir.
o kedili bölüme isyan ettik ama son bölüm süper ötesiydi böyle devam edersek sıkıntı yokAga su son bolumlere bir lafim yok oyi gidiyoruz Allah daha iyi bolumler gormemizi nasip etsin ama ondan onceleri cok sıkıcıydi sende isyan cikartiyordun
Aga adamligini degil kalemini konusuyoruz bu adamlar Turkiyenin en iyi kalemleri. Adamligina gelince Necati abiden ozur dileyip Vadiye geri donmedikce benim icin eski sevgilerinden gram kalmadihee senin adamin raci adam olsaydıda diziyi sahipsiz bırakmasaydı niye 2010 da bıraktığı sektöre geri dondu ben soyleyeyim kurtlar vadisi ni yani abisini bitirmek icin adam vadinin sırtından prim yaptı herşeyiyle kullandı
Aynen her bolum ustune koya koya devam etmemiz lazimo kedili bölüme isyan ettik ama son bölüm süper ötesiydi böyle devam edersek sıkıntı yok
Benim icin şahsiyet daha önce gelir o konuda bir itirazım yok ama bu yapılanlar da yutulacak cinsten degilAga adamligini degil kalemini konusuyoruz bu adamlar Turkiyenin en iyi kalemleri.
Fazla para gönderme kabül edecem hemen zaten.@Since2011 aga saat 00.10 gibi futbuya bakar misin teklif yapicam
Tamam degerinden dusuk teklif ederimFazla para gönderme kabül edecem hemen zaten.