O zaman köşeyi döndün ? Aşk mı para mı detay ver hokkabazDaha erken İlerde açıklarım
O kadar da değil
O zaman köşeyi döndün ? Aşk mı para mı detay ver hokkabazDaha erken İlerde açıklarım
O kadar da değil
Cevap vermeme hakkımı kullanıyorumO zaman köşeyi döndün ? Aşk mı para mı detay ver hokkabaz
Vay sıvacı seni hemen olayların üstünü ört tabiiCevap vermeme hakkımı kullanıyorum
Sende mi mitci oluyon la sen memati olursun be polat olurum Ekibe Abdulhey araniyorCevap vermeme hakkımı kullanıyorum
bana söyleyecek birşeyin var mı? söyleceksen dinlerim zira ben isim belirtmedim senin ayrıldığın falan da benim için önemli değil kendini niye bu kadar önemsedin anlamadım ki ayrılmayacağınıda biliyorum senin bu konuşup arkanda durmama huyunu biliyorum1) Konuda ben gittikten sonra bana karşı bazı hoş olmayan davranışlar gördüm. Lafı fazla uzatmayacağım özellikle 1-2 arkadaş kendilerini iyi biliyorlar ayaklarını denk alsınlar bir insanın arkasından konuşunca ne dendiğini kendileri daha iyi bilir. Ben hiçbir zaman prim uğruna dizimi satmadım, satmam. O vatandaşların ne karın ağrısı var biliyorum ama buraya dökersem rezil rüsva olurlar o yüzden söz gümüşse sükut altındır deyip bu konuyu geçiyorum.
2) Ayrılma kararımdan sonra üzüntülerini belli eden arkadaşlara teşekkürler. Fakat kimseye "Gelsin de özür dilerim." gibi birşey demedim. Özür dilenecek birşey yaptığımı düşünmüyorum, @takas agam geri döndüğünde özelden konuşup hallederiz ama tekrar söylüyorum ben özür dilenecek birşey yapmadım.
3) Ve son olarak ilk maddedeki arkadaşların dün gitmeme kına yakarmış gibi davranmalarına inat ayrılma kararından vazgeçtim. Bundan sonra o arkadaşlarla mücadelem daha sert olacak bunu da o arkadaşlar gibi arkamdan konuşmayıp yüzlerine karşı söylüyorum. Cesaretiniz varsa yüzüme karşı konuşmanızı tavsiye ederim.
kardeş o 1-2 kişiden biri bensem hemen cevap vereyim özür dileyeceğini bana ve bize @vadikızı abla söyledi bu bir. Arkandan kına falan yakmam ben seni tanımam etmem bu iki. Öyle bir iki yazana kadar direk isim versene adam gibi konuşalım arkadan konuşuyorlar diyorsun ''1-2 kişi'' diyip sen arkdan konuşmuş oluyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Derdin varsa yüzümüze yüzümüze söyle bu da üç.1) Konuda ben gittikten sonra bana karşı bazı hoş olmayan davranışlar gördüm. Lafı fazla uzatmayacağım özellikle 1-2 arkadaş kendilerini iyi biliyorlar ayaklarını denk alsınlar bir insanın arkasından konuşunca ne dendiğini kendileri daha iyi bilir. Ben hiçbir zaman prim uğruna dizimi satmadım, satmam. O vatandaşların ne karın ağrısı var biliyorum ama buraya dökersem rezil rüsva olurlar o yüzden söz gümüşse sükut altındır deyip bu konuyu geçiyorum.
2) Ayrılma kararımdan sonra üzüntülerini belli eden arkadaşlara teşekkürler. Fakat kimseye "Gelsin de özür dilerim." gibi birşey demedim. Özür dilenecek birşey yaptığımı düşünmüyorum, @takas agam geri döndüğünde özelden konuşup hallederiz ama tekrar söylüyorum ben özür dilenecek birşey yapmadım.
3) Ve son olarak ilk maddedeki arkadaşların dün gitmeme kına yakarmış gibi davranmalarına inat ayrılma kararından vazgeçtim. Bundan sonra o arkadaşlarla mücadelem daha sert olacak bunu da o arkadaşlar gibi arkamdan konuşmayıp yüzlerine karşı söylüyorum. Cesaretiniz varsa yüzüme karşı konuşmanızı tavsiye ederim.
Sıra takasta bir yere gitmek yok1) Konuda ben gittikten sonra bana karşı bazı hoş olmayan davranışlar gördüm. Lafı fazla uzatmayacağım özellikle 1-2 arkadaş kendilerini iyi biliyorlar ayaklarını denk alsınlar bir insanın arkasından konuşunca ne dendiğini kendileri daha iyi bilir. Ben hiçbir zaman prim uğruna dizimi satmadım, satmam. O vatandaşların ne karın ağrısı var biliyorum ama buraya dökersem rezil rüsva olurlar o yüzden söz gümüşse sükut altındır deyip bu konuyu geçiyorum.
Kardesimin son mesajioffff yapma aga ya son kezmiş
son kez dedi kendi gitti. Aga sana yakışmıyor dön gel ulan bir gece ansızınKardesimin son mesaji
kim kötü demiş ki zaten birkaçı var onları salla onların işi vadiye sallamak onlar çakma vadici hiçbir şekilde ciddiye alınmayı hak etmiyorlar
kusura bakma az olsun öz olsun bana adam gibi adamlar lazım; herkes kendine yakışanı yapar sözde vadiciyim deyip vadiye sallayanlarla benim işim olmaz onlarada prim yaptırmam vadi konusundan post kasmalarını seyredemem orda burada vadiye sallayıp perşembe günü vadi konusuna gelenlere hoş bakmam
ya geçiceksiniz bu işleri aklı sıra o sınırlı akıllarıyla vadiyle dalga geçecek orda burda sallayacak sonra lafa geldi mi vadinin iyiliği için benden uzak dursun çok merak ediyorum bu insanlar vadiye nasıl destek olduklarını düşünüyor bak eleştiri yapılır bu faydalıda olur ama ben farklı bir olaydan bahsediyorum
Ben katılmıyorum aga bu yorumuna. Vadi nasıl ki kemik bir kitleyle kaldıysa varsın biz de öyle kalalım. Vadiyi yerli yersiz eleştiren adamlar olduğu sürece gereksiz yere tartışma çıkıyor. Ceza yiyoruz. Başkalarının ekmeğine yağ sürmektense hiç olmamaları aladır.
@batuhankaralar bak bu yazdıklarım benim için prensiptir bana göre doğru olan durumlardır yani ilkelerdir@Doğu yukarıda yazdığın gibi seviyeli eleştirilere açığım senin konuyla bir alakan yok. Benim derdim arkamdan yukarıdaki gibi yorumlarda bulunan @-KADİR- arkadaşımla.
Özür dileme mevzusunda @vadikızı'nın kastettiği benimle Faceden konuştuğunda bana takas dayanamaz geri gelir gelince senden özür diler dedi ben de ben özür dilenecek birşey yapmadım dedim. @takas agamın gitmesine çok üzüldüm ama çok fevri çıkışlarının olduğunu düşünüyorum kafasını toplayınca geri dönecektir merak etmeyin.
Kimsenin seni taktığı bile yoktu nedir bu kendini önemsemeler hayret.Tehditle iş yürümez burda yazmışsın arkadan konuşma bilmem ne senin bana gitmeden önce yaptığını anlatırdım da boşver burası yeri değil.Önce kendin o kalıba uy.1) Konuda ben gittikten sonra bana karşı bazı hoş olmayan davranışlar gördüm. Lafı fazla uzatmayacağım özellikle 1-2 arkadaş kendilerini iyi biliyorlar ayaklarını denk alsınlar bir insanın arkasından konuşunca ne dendiğini kendileri daha iyi bilir. Ben hiçbir zaman prim uğruna dizimi satmadım, satmam. O vatandaşların ne karın ağrısı var biliyorum ama buraya dökersem rezil rüsva olurlar o yüzden söz gümüşse sükut altındır deyip bu konuyu geçiyorum.
Bende var maili ama onu kullanmıyor .Benim @takas a ulaşmam lazım forumun altını üstüne getirdin bana takasa ulaşacağım bir obje bulun 😉 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai bu Ada'mın mail adresini biliyor Musunuz @Since2011 sen bilirsin hacı bana özelden atın
1) Konuda ben gittikten sonra bana karşı bazı hoş olmayan davranışlar gördüm. Lafı fazla uzatmayacağım özellikle 1-2 arkadaş kendilerini iyi biliyorlar ayaklarını denk alsınlar bir insanın arkasından konuşunca ne dendiğini kendileri daha iyi bilir. Ben hiçbir zaman prim uğruna dizimi satmadım, satmam. O vatandaşların ne karın ağrısı var biliyorum ama buraya dökersem rezil rüsva olurlar o yüzden söz gümüşse sükut altındır deyip bu konuyu geçiyorum.
Aga kadir agayla aranızdaki mevzuyu bilmiyorum hatta takasla arandaki mevzuyu da bilmiyorum. Elimden geldiğince hak gözetmeye çalışıyorum ama burada haksızsın çünkü kadir zaten o mesajları benim mesajlara karşılık olarak verdi ve sen neden üstüne alındın ki? Yok dedikleri bana karşılık geliyor diyorsan o zaman adamın dediği bütün özelliklere sahip olmuş olmaz mısın?@Doğu yukarıda yazdığın gibi seviyeli eleştirilere açığım senin konuyla bir alakan yok. Benim derdim arkamdan yukarıdaki gibi yorumlarda bulunan @-KADİR- arkadaşımla.
Özür dileme mevzusunda @vadikızı'nın kastettiği benimle Faceden konuştuğunda bana takas dayanamaz geri gelir gelince senden özür diler dedi ben de ben özür dilenecek birşey yapmadım dedim. @takas agamın gitmesine çok üzüldüm ama çok fevri çıkışlarının olduğunu düşünüyorum kafasını toplayınca geri dönecektir merak etmeyin.