Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bölüm 850.000 olmuş. İnanılmaz ilgi var bu bölüme. Kız kulesi sahnesinin payı büyük.

Bu arada şu kahvehane sahnesini yirmi kere izledim yok böyle bir sahne Usta muazzam oynamış.. ''Kavga öyle başlamaz böyle başlar!''
Bende bölümü akşam izleyebildim ama bölüm yorumlarının aksine bölüm iyiydi hatta ekstra iyiydi [emoji2]

Akılla uslanmayanın sonu kötektir kötek [emoji2] doğu sana bulaşan çok yaşamıyor [emoji14] sıradaki hedef maskeli [emoji2]
Ahaha :D Operasyon hedef Maskeli Fedai :A:F:F Şaka bir yana @takas dönsün de başka bir şey istemiyorum şimdiden çok özledim. Bu agresifliğim ondan 2 gündür üzülüyorum.. :T:

Bölüm 850.000 olmuş. İnanılmaz ilgi var bu bölüme. Kız kulesi sahnesinin payı büyük.

Bu arada şu kahvehane sahnesini yirmi kere izledim yok böyle bir sahne Usta muazzam oynamış.. ''Kavga öyle başlamaz böyle başlar!''
bölüm yıkılıyordu ya çok iyiydi

Bende bölümü akşam izleyebildim ama bölüm yorumlarının aksine bölüm iyiydi hatta ekstra iyiydi [emoji2]
kim kötü demiş ki zaten birkaçı var onları salla onların işi vadiye sallamak onlar çakma vadici hiçbir şekilde ciddiye alınmayı hak etmiyorlar

kim kötü demiş ki zaten birkaçı var onları salla onların işi vadiye sallamak onlar çakma vadici hiçbir şekilde ciddiye alınmayı hak etmiyorlar
Aga bizim artık en kötü vadicileri bile kaybetme lüksümüz yok. Onları ikna etmek bize düşüyor. Vadi zaten yeni bir yola girdi artık desteğimiz eskisine oranla daha da artmalı. Tabi takassız olmaz.

Aga bizim artık en kötü vadicileri bile kaybetme lüksümüz yok. Onları ikna etmek bize düşüyor. Vadi zaten yeni bir yola girdi artık desteğimiz eskisine oranla daha da artmalı. Tabi takassız olmaz.
Ben katılmıyorum aga bu yorumuna. Vadi nasıl ki kemik bir kitleyle kaldıysa varsın biz de öyle kalalım. Vadiyi yerli yersiz eleştiren adamlar olduğu sürece gereksiz yere tartışma çıkıyor. Ceza yiyoruz. Başkalarının ekmeğine yağ sürmektense hiç olmamaları aladır.

kusura bakma az olsun öz olsun bana adam gibi adamlar lazım; herkes kendine yakışanı yapar sözde vadiciyim deyip vadiye sallayanlarla benim işim olmaz onlarada prim yaptırmam vadi konusundan post kasmalarını seyredemem orda burada vadiye sallayıp perşembe günü vadi konusuna gelenlere hoş bakmam

aaa bencede biraz sakin olalım çocuklar burada vadiciler olarak biz birbirimizi biliyoruz hepimizde eski vadiden itibaren takip etmeye devam eden 12 13 yıldır her anımızda vadi taşıyan kişileriz vadinin kötülüğünü burdakı biz vadiciler istemeyiz kötü bir sezon geçiriyoruz ve vadi aşkımızdan dolayı bundan üzüntü duyuyoruz zaten bundan keyif duysak ozaman vadiliciliğimiz sorgulanır hepimize sorsalar ayrı ayrı hepimizde en iyi vadici benim der kendini öne koyar hepimiz vadinin iyiliği için çabalıyoruz yoksa bölümü izler televizyonu kapatır aman banane der diğer bölüm gelene kadarda ağzımıza almayız hayatımız vadiyle geçiyor yanı kafa patlatıyoruz bizi kimse duymasa bile çözüm arıyoruz fikir üretiyoruz birşeyler yapmaya çalısıyoruz yanı duyan bilen olmasada vadi aşkından yapıyoruz yoksa bize kimse para vermiyor vadiye kafa patlatın diye :F

takasda döner inş ben kimseye kin tutmam zamanında kavga etmemizin önemi yok bu forumda ne olursa olsun olması gereken biri ama böyle kavga gürültüyle beklememiz doğru değil biz bari sakin olacaz batuhanda gitmiş zaten umarım oda döner:bhr::bhr::bhr:

Son düzenleme:
aaa bencede biraz sakin olalım çocuklar burada vadiciler olarak biz birbirimizi biliyoruz hepimizde eski vadiden itibaren takip etmeye devam eden 12 13 yıldır her anımızda vadi taşıyan kişileriz vadinin kötülüğünü burdakı biz vadiciler istemeyiz kötü bir sezon geçiriyoruz ve vadi aşkımızdan dolayı bundan üzüntü duyuyoruz zaten bundan keyif duysak ozaman vadiliciliğimiz sorgulanır hepimize sorsalar ayrı ayrı hepimizde en iyi vadici benim der kendini öne koyar hepimiz vadinin iyiliği için çabalıyoruz yoksa bölümü izler televizyonu kapatır aman banane der diğer bölüm gelene kadarda ağzımıza almayız hayatımız vadiyle geçiyor yanı kafa patlatıyoruz bizi kimse duymasa bile çözüm arıyoruz fikir üretiyoruz birşeyler yapmaya çalısıyoruz yanı duyan bilen olmasada vadi aşkından yapıyoruz yoksa bize kimse para vermiyor vadiye kafa patlatın diye :F:F:F

takasda döner inş ben kimseye kin tutmam zamanında kavga etmemizin önemi yok bu forumda ne olursa olsun olması gereken biri ama böyle kavga gürültüyle beklememiz doğru değil biz bari sakin olacaz batuhanda gitmiş zaten umarım oda döner:bhr::bhr::bhr:
Bundan sonra seni konuya nöbetçi dikiyorum ileri geri yapanları oklavanla döversin :F

Bundan sonra seni konuya nöbetçi dikiyorum ileri geri yapanları oklavanla döversin :F
hahah aa hayırr @china_shangai abişkom var benim ne haddime hep demişimdir bu vadi sayfasının admini olarak onu gördüm hep bu sayfadakı huzuru sağlayan kişi olarak onun yanında benim oklavam sözü bile geçmez :F:F:F

hahah aa hayırr @china_shangai abişkom var benim ne haddime hep demişimdir bu vadi sayfasının admini olarak onu gördüm hep bu sayfadakı huzuru sağlayan kişi olarak onun yanında benim oklavam sözü bile geçmez :F:F:F
aynen abimiz bir tanedir. Ama senin oklavan da caydırıcı bir unsur olarak bulunsun yine de :F Ben zıplarsam benim kafama da indir kendimi kontrol edemiyorum bu aralar :A

aynen abimiz bir tanedir. Ama senin oklavan da caydırıcı bir unsur olarak bulunsun yine de :F Ben zıplarsam benim kafama da indir kendimi kontrol edemiyorum bu aralar :A
ayoll ben kendimi tutabilsem sizide tutarım :F:F:F

ben herzaman çok neşeli birisiyimdir gerçek hayattada öyle güleç yüzlüyüm 40 yılın başı kızan kişiler olur nadiren öyle yanı ama yusuf yüzünden her hafta dengem bozuldu benim gibi birisini bile kızdırabiliyorsa gerçekten büyük oyuncuymuş :A:A:A

ayoll ben kendimi tutabilsem sizide tutarım :F:F:F

ben herzaman çok neşeli birisiyimdir gerçek hayattada öyle güleç yüzlüyüm 40 yılın başı kızan kişiler olur nadiren öyle yanı ama yusuf yüzünden her hafta dengem bozuldu benim gibi birisini bile kızdırabiliyorsa gerçekten büyük oyuncuymuş :A:A:A
hahaha belli zaten :D Aynen Vadi dengemizi bozdu ne güzel eskisi gibi efsane sezonlar tadında bir sezon izleseydik biz de paşa paşa yorum yapardık kimse birbirine düşmezdi. Ah Raci ah..

hahaha belli zaten :D Aynen Vadi dengemizi bozdu ne güzel eskisi gibi efsane sezonlar tadında bir sezon izleseydik biz de paşa paşa yorum yapardık kimse birbirine düşmezdi. Ah Raci ah..
aa ben malesef bu forumda vadiyi çok övemedim çünkü raciler gittikten sonra geldim ben buraya son atv sezonunda ve son 3 yıldan memnun değilim oyüzden çok vadiyi övemedim hatta bu forumda hep eleştirmek zorunda kaldım ama diğer vadi formundada sen beni takip ediyormuşsun galiba 10.yılımızda ozaman vadi formunda takılıyordum her hafta vadiyi en çok benim övdüğümü görmüşşündür belki metin belgesi açardım bölümü izlerken her gördüğüm sahneyi yazardım baştan sonra her anını yazar bölüm yorumuna kopyalardım dünya kadar yazıyı sayfa sayfa her hafta överdim halı gibi yazılar hepside övgü dolu:A:A:A

aa ben malesef bu forumda vadiyi çok övemedim çünkü raciler gittikten sonra geldim ben buraya son atv sezonunda ve son 3 yıldan memnun değilim oyüzden çok vadiyi övemedim hatta bu forumda hep eleştirmek zorunda kaldım ama diğer vadi formundada sen beni takip ediyormuşsun galiba 10.yılımızda ozaman vadi formunda takılıyordum her hafta vadiyi en çok benim övdüğümü görmüşşündür belki metin belgesi açardım bölümü izlerken her gördüğüm sahneyi yazardım baştan sonra her anını yazar bölüm yorumuna kopyalardım dünya kadar yazıyı sayfa sayfa her hafta överdim halı gibi yazılar hepside övgü dolu:A:A:A
yok takip etmiyordum nerden çıkardın :D bu forumdan başka forumdakiler çakal dolu alayı primci şimdi isim verdirme bana :D ben oralara gitsem 2 güne banı yerim.

yok takip etmiyordum nerden çıkardın :D bu forumdan başka forumdakiler çakal dolu alayı primci şimdi isim verdirme bana :D ben oralara gitsem 2 güne banı yerim.
bende banlanmıştım zaten oradan ayolll bir yöneticisiyle kavgalıydım :A:A:A
emreye çiğdemin geçmişde uzun yazılarınıda okurdum diyince vadi formunuda takip ediyorsun sandım 10.yıl bence star sezonundan sonra en iyi 2.sezonumuzdu gerçekten kelimenin tam anlamıyla raciler zirvede bıraktılar vadiyi zamanında osman sınavında zirvede bırakması gibi :F:F:F

bende banlanmıştım zaten oradan ayolll bir yöneticisiyle kavgalıydım :A:A:A
emreye çiğdemin geçmişde uzun yazılarınıda okurdum diyince vadi formunuda takip ediyorsun sandım 10.yıl bence star sezonundan sonra en iyi 2.sezonumuzdu gerçekten kelimenin tam anlamıyla raciler zirvede bıraktılar vadiyi zamanında osman sınavında zirvede bırakması gibi :F:F:F
yok ben burdan bahsetmiştim sayende gözlük kullanıyorum artık mutlu musun :F Aynen dediğin gibi ben de en çok İskenderin asıldığı star sezonunu beğeniyorum daha sonra show sezonları sonra 10. yıl gelir benim listemde. 10. Yıldan sonra çöküş başladı zaten..