@china_shangai aman abi @takas ı bul getir onsuz vadi başlığımı olur batuhan
üzgün gelsin özür dilecem diyo
üzgün gelsin özür dilecem diyo
Keşke gitsen
"Kanalımıza abone olduktan sonra" cümlesinden sonra bu olayın hiçbir hükmü yoktur. Abone toplama amaçlı yapılmış basit bir yöntem. Biz de gerizekalıyız ya(!)
Arkadaş sanki parayla beğeniver yani ne olacak sonra da istediğini yazKeşke gitsen
"Kanalımıza abone olduktan sonra" cümlesinden sonra bu olayın hiçbir hükmü yoktur. Abone toplama amaçlı yapılmış basit bir yöntem. Biz de gerizekalıyız ya(!)
La ben zaten aboneyim bu kanala Ama böyle gözümüze sokar gibi "abone olun lan" tarzındaki hareketler hiç hoş değil. Gökhan Kırdar reise yakışmadı.Arkadaş sanki parayla beğeniver yani ne olacak sonra da istediğini yaz
@china_shangai abi yollara düşer benim için onun için adamı yormaya gerek yokKeşke gitsen
Ee tamam işte sıkınti degil o zaman sen isteklerini yaz ; birde kanala abone olmadan nasil yorum yazacan iyi yapmış iyiLa ben zaten aboneyim bu kanala Ama böyle gözümüze sokar gibi "abone olun lan" tarzındaki hareketler hiç hoş değil. Gökhan Kırdar reise yakışmadı.
Zaten seni yollardan ordan burdan topluyoruz konuya uğradığın yok.@china_shangai abi yollara düşer benim için onun için adamı yormaya gerek yok
Abone olmadan da yorum yazılıyor agaEe tamam işte sıkınti degil o zaman sen isteklerini yaz ; birde kanala abone olmadan nasil yorum yazacan iyi yapmış iyi
Konuya uğrayıp ne yapayım hep buradasın Maşallah işsizZaten seni yollardan ordan burdan topluyoruz konuya uğradığın yok.
Abone olmadan da yorum yazılıyor aga
La biz burda olmayak da konu dandirik dizilerin konularının gerisinde mi kalsın Sen Semihi yağlayıp ballarken biz burda derin konular konuşuyoruz 😎Konuya uğrayıp ne yapayım hep buradasın Maşallah işsiz
Derin konular mı full geyik yapıyorsunLa biz burda olmayak da konu dandirik dizilerin konularının gerisinde mi kalsın Sen Semihi yağlayıp ballarken biz burda derin konular konuşuyoruz 😎
Survivor'dan daha derin hiç değilse Neyse bugün Survivor vardır seni tutmayalım aga buralarda daha fazla. Git parmaklarınla dumbell kaldır akşama 750 tane yorum yapacan ne de olsaDerin konular mı full geyik yapıyorsun
Yok bu sene sarmıyor pekSurvivor'dan daha derin hiç değilse Neyse bugün Survivor vardır seni tutmayalım aga buralarda daha fazla. Git parmaklarınla dumbell kaldır akşama 750 tane yorum yapacan ne de olsa
Sen Semih'e oy da atarsın Allah bilirYok bu sene sarmıyor pek
O kadar da değilSen Semih'e oy da atarsın Allah bilir