Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bunlar kesin para alıyor resmen Asya ile Yusuf güzellemesi yapmış.

Gürkan Uygun tek kelimeyle efsane oyuncu, merakla Kehribar'ı bekliyorum.
Bende Kehribarın ilk bölümüne bakacağım. Seninde kararından vazgeçmene çok sevindim [emoji2]

dünkü o bölüm bugün kü reytinglerin kat ve kat fazlasını hak ediyordu geçen haftaki arada olumsuz etkiledi

dünkü o bölüm bugün kü reytinglerin kat ve kat fazlasını hak ediyordu geçen haftaki arada olumsuz etkiledi
haftaya uçarız aga maç da yok. Hoş olsun olmasın fark etmez biz adam gibi bölümler izledikten sonra reytingin önemi yok. Bu sezon da bitmez.

tabi ilk olay bizim tatmin olmamız ama reytingin gelmeside lazım bu sene transferde işimize yarar
ilk olarak bu leş kanaldan kurtulmamız lazım her ne olursa olsun gerekirsa 6 ay kanalsız kalınsın.

Benim @takas a ulaşmam lazım forumun altını üstüne getirdin bana takasa ulaşacağım bir obje bulun 😉 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai bu Ada'mın mail adresini biliyor Musunuz @Since2011 sen bilirsin hacı bana özelden atın
oh be abi hele şükür sen de olaya el atmasan ben vicdan azabından bu gece ölürdüm :F Zaten bir kamyon ceza almışım forumda göbek atacaklar utanmasalar şimdi durduk yere ban yemek istemiyorum :D

ilk olarak bu leş kanaldan kurtulmamız lazım her ne olursa olsun gerekirsa 6 ay kanalsız kalınsın.

oh be abi hele şükür sen de olaya el atmasan ben vicdan azabından bu gece ölürdüm :F Zaten bir kamyon ceza almışım forumda göbek atacaklar utanmasalar şimdi durduk yere ban yemek istemiyorum :D
Yanlış yapıyorsun 😉 nerde yanlış yaptığını sana sonra özelden anlatırım