Bende Kehribarın ilk bölümüne bakacağım. Seninde kararından vazgeçmene çok sevindim [emoji2]Bunlar kesin para alıyor resmen Asya ile Yusuf güzellemesi yapmış.
Gürkan Uygun tek kelimeyle efsane oyuncu, merakla Kehribar'ı bekliyorum.
Bende Kehribarın ilk bölümüne bakacağım. Seninde kararından vazgeçmene çok sevindim [emoji2]Bunlar kesin para alıyor resmen Asya ile Yusuf güzellemesi yapmış.
Gürkan Uygun tek kelimeyle efsane oyuncu, merakla Kehribar'ı bekliyorum.
Vazgeçseydim konuyu sildirirdimBende Kehribarın ilk bölümüne bakacağım. Seninde kararından vazgeçmene çok sevindim [emoji2]
Aga gerçekten olmuyor böyle [emoji17] ya biz insanız hatalarımız olacak beşer şaşar. Senin mevzuyu bilmiyorum ama vaz geçmeni canı gönülden istiyorum.Vazgeçseydim konuyu sildirirdim
haftaya uçarız aga maç da yok. Hoş olsun olmasın fark etmez biz adam gibi bölümler izledikten sonra reytingin önemi yok. Bu sezon da bitmez.dünkü o bölüm bugün kü reytinglerin kat ve kat fazlasını hak ediyordu geçen haftaki arada olumsuz etkiledi
tabi ilk olay bizim tatmin olmamız ama reytingin gelmeside lazım bu sene transferde işimize yararhaftaya uçarız aga maç da yok. Hoş olsun olmasın fark etmez biz adam gibi bölümler izledikten sonra reytingin önemi yok. Bu sezon da bitmez.
ilk olarak bu leş kanaldan kurtulmamız lazım her ne olursa olsun gerekirsa 6 ay kanalsız kalınsın.tabi ilk olay bizim tatmin olmamız ama reytingin gelmeside lazım bu sene transferde işimize yarar
oh be abi hele şükür sen de olaya el atmasan ben vicdan azabından bu gece ölürdüm Zaten bir kamyon ceza almışım forumda göbek atacaklar utanmasalar şimdi durduk yere ban yemek istemiyorumBenim @takas a ulaşmam lazım forumun altını üstüne getirdin bana takasa ulaşacağım bir obje bulun 😉 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai bu Ada'mın mail adresini biliyor Musunuz @Since2011 sen bilirsin hacı bana özelden atın
star tv yi istiyorum ama şu ana kadar nedense hiç o yönde bir durum göremiyorum kanal d den kurtulalım dailk olarak bu leş kanaldan kurtulmamız lazım her ne olursa olsun gerekirsa 6 ay kanalsız kalınsın.
46 fragmanı çıktı mı aga ? o dizi tutunursa belki Vadiye de el atar starstar tv yi istiyorum ama şu ana kadar nedense hiç o yönde bir durum göremiyorum kanal d den kurtulalım da
Yanlış yapıyorsun 😉 nerde yanlış yaptığını sana sonra özelden anlatırımilk olarak bu leş kanaldan kurtulmamız lazım her ne olursa olsun gerekirsa 6 ay kanalsız kalınsın.
oh be abi hele şükür sen de olaya el atmasan ben vicdan azabından bu gece ölürdüm Zaten bir kamyon ceza almışım forumda göbek atacaklar utanmasalar şimdi durduk yere ban yemek istemiyorum
eyvallah abi tamamdır.Yanlış yapıyorsun 😉 nerde yanlış yaptığını sana sonra özelden anlatırım
yok aga bekledim o kadar hala çıkmadı46 fragmanı çıktı mı aga ? o dizi tutunursa belki Vadiye de el atar star
Aga birak vadiyi 46 yi simdi takas kardesimiz forumdan ayrilmis onu geri dondurmemiz lazimyok aga bekledim o kadar hala çıkmadı
Abi ben cogu yeri arastiriyorum ama elimde birsey yok varsa alemtoda vardirBenim @takas a ulaşmam lazım forumun altını üstüne getirdin bana takasa ulaşacağım bir obje bulun 😉 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai bu Ada'mın mail adresini biliyor Musunuz @Since2011 sen bilirsin hacı bana özelden atın
Abi açıkcası benimde takas konusunda en büyük umudum sendin ama olayı da tam bilmediğim için de atlamadım [emoji2] hallet şu işi bir zahmet.Benim @takas a ulaşmam lazım forumun altını üstüne getirdin bana takasa ulaşacağım bir obje bulun 😉 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai bu Ada'mın mail adresini biliyor Musunuz @Since2011 sen bilirsin hacı bana özelden atın
Smithi Yusufa yedirtecekler