Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yok ben burdan bahsetmiştim sayende gözlük kullanıyorum artık mutlu musun :F Aynen dediğin gibi ben de en çok İskenderin asıldığı star sezonunu beğeniyorum daha sonra show sezonları sonra 10. yıl gelir benim listemde. 10. Yıldan sonra çöküş başladı zaten..
aa benimde bence pusu tarihinin en iyi sezonu star sezonudur belki murolar yoktu ama
pusunun en uzun ömürlü 2 düşmanının en aktif olduğu sezondu feller ve iskender bulutta polatlarla çalısıyordu show sezonlarından önce gelir benim için star sezonu komediyide zaza sağlıyordu zaten murolar yerine :F:F:F

Face den takasa mesaj yollasana ona mail attım bana geri dönüş yapsın bir zahmet tabi senin bana verdiğin mail adresi doğruysa bir de o mail adresinin doğruluğunu teyit ettirirsen boşa kürek sallamamış oluruz :)))
abi adam bana cevap verse daha doğrusu o hesabına girse ben döndüreceğim ama dün sabahtan beri girmemiş hiç. Bu mail adresini bana kendisi vermişti ama yedek hesabı olabilir buna da girip girmediği kesin değil zaten.

abi adam bana cevap verse daha doğrusu o hesabına girse ben döndüreceğim ama dün sabahtan beri girmemiş hiç. Bu mail adresini bana kendisi vermişti ama yedek hesabı olabilir buna da girip girmediği kesin değil zaten.
Anladım sen de haklısın 😉 oltayı attık bakalım ne zaman takılacak 😉 inşallah görür de cevap yazar 😉 eğer bana geri dönüş yaparsa ben mutlaka döndürürüm onu 😉içinizi rahat tutun tek sorun mAile geri dönüp dönmemesi

@takas aga bak eminim bu mesajları görüyorsundur. Senin gelmen için bütün koşullar hazır. Arkadaşlar özür dilemeyi bile kabul etmişler ben de bir daha sana maç konusunu açmayacağım zaten elendik :bhr: Perşembe günleri hunharca Vadi izleyecek bu tayfa hadi dön ne olur ulan uyku uyumuyoruz senin yüzünden :T: Aga dön bak bana kayısı yollamasan da olur ama yeter ki dön.. :X

Ben katılmıyorum aga bu yorumuna. Vadi nasıl ki kemik bir kitleyle kaldıysa varsın biz de öyle kalalım. Vadiyi yerli yersiz eleştiren adamlar olduğu sürece gereksiz yere tartışma çıkıyor. Ceza yiyoruz. Başkalarının ekmeğine yağ sürmektense hiç olmamaları aladır.

Zaten benim bahsettiğim kişilerde kemik kitleden ama bunlar vadinin iyiliği için eleştiriyor evet bazen sert eleştiri oluyor ama bunlar vadinin daha iyi olmasından başka bir şey değil.

kusura bakma az olsun öz olsun bana adam gibi adamlar lazım; herkes kendine yakışanı yapar sözde vadiciyim deyip vadiye sallayanlarla benim işim olmaz onlarada prim yaptırmam vadi konusundan post kasmalarını seyredemem orda burada vadiye sallayıp perşembe günü vadi konusuna gelenlere hoş bakmam

Aga görüşüne saygı duymakla beraber bu insanları yok sayamayız bunlarda en az 4-5 yıl vadi izlemiş insanlar hatta benden daha çok izleyen insanlar [emoji17]

Her şey vadi içinse gerisi TEFERRUATTIR teferruat.

Zaten benim bahsettiğim kişilerde kemik kitleden ama bunlar vadinin iyiliği için eleştiriyor evet bazen sert eleştiri oluyor ama bunlar vadinin daha iyi olmasından başka bir şey değil.

Aga görüşüne saygı duymakla beraber bu insanları yok sayamayız bunlarda en az 4-5 yıl vadi izlemiş insanlar hatta benden daha çok izleyen insanlar [emoji17]

Her şey vadi içinse gerisi TEFERRUATTIR teferruat.
ya geçiceksiniz bu işleri aklı sıra o sınırlı akıllarıyla vadiyle dalga geçecek orda burda sallayacak sonra lafa geldi mi vadinin iyiliği için benden uzak dursun çok merak ediyorum bu insanlar vadiye nasıl destek olduklarını düşünüyor bak eleştiri yapılır bu faydalıda olur ama ben farklı bir olaydan bahsediyorum

@Doğu gözünü seveyim sakin ol 😉 bazı kişileri görmezden gel😉 senin bu fevri çıkışlarını çok iyi değerlendiren insanlar var onlara ekmek verme akıllı ol 😉 ve çok çabuk gaza geliyorsun biraz gazını boşalt :)))

@Doğu gözünü seveyim sakin ol 😉 bazı kişileri görmezden gel😉 senin bu fevri çıkışlarını çok iyi değerlendiren insanlar var onlara ekmek verme akıllı ol 😉 ve çok çabuk gaza geliyorsun biraz gazını boşalt :)))
Aynı benim gibi oldu iki ay önce benede böyleydim düzeldim Allahın izniyle editör olmama rağmen 4 kere ceza almıştım 2 günde :D Engelledim rahatladım :X

abi senin hatrına sakin olmaya çalışıyorum ama dediğin gibi pusudalar.. Daha dikkatli olmaya çalışacağım ben de @takas gibi lafımı esirgeyemiyorum yapım gereği.. Neyse şimdi gelir konuyu kilitlerler yine susayım ben :A