Kurtlar Vadisi Pusu 284. Bölüm Yorumları

@takas da son zamanda ciddi anlamda olumlu gelişim vardı ayy hatta bu çocuğu birisi kaçırdı hesabına başkasımı giriyor diye düşünüyordum :F:F:F

burda bir dizi yüzünden zaman zaman birbirimizi kırıyoruz ama deymez gerçekten aa takas konusundan hiç haberim yok ne olmuş bitmiş bilmem zamanında bizde çok kavga ettik kendisiyle ama bunların hiçbiri önemli değil foruma döner umarım en kısa zamanda🙂

O gelene kadar biz ölürüz herhalde :D Sınavları bitince gelir bence yani umarım..
Ben mesajları okuduktan sonra gelir diye düşünüyorum.Bak şimdiden bazıları sevinmiş.Bu süreyi uzatmaz şimdi gelir konuşuruz ,konuyu kapatırız.Saat 01.00'e kadar bekliyorum eğer bu mesajı okuyorsa foruma girer daha fazla bizi bekletmez.Yarına kadar gelmezse bende bırakıyorum .

Ben mesajları okuduktan sonra gelir diye düşünüyorum.Bak şimdiden bazıları sevinmiş.Bu süreyi uzatmaz şimdi gelir konuşuruz ,konuyu kapatırız.Saat 01.00'e kadar bekliyorum eğer bu mesajı okuyorsa foruma girer daha fazla bizi bekletmez.Yarına kadar gelmezse bende bırakıyorum .
biz sevinmedik ama sen böyle algıladıysan takas da algılar geri döner :A beyazsoyda bu taktiğimiz işe yaramıştı :A ayrıca @Doğu it çakal kurt olmuş aşiretçe vadiyi batırıyor bence diziye bak :D

birileri söyledi takas gitti diye bence siz kendiş içinizdekilere bakın :A neyse zaten ben biraz daha yazarsam takas geri döner merak etme :D gitmesini istemem o giderse bazıları bazı konularda fikirisiz kalıyor takas olmayınca +1 liyemiyorlar:D
@takas aga sunlari sevindirme geri don

aaa şuda var tabi elifin ali canlanda olan flecbeck sahneleri raci şaşmazla vardı necai şaşamzla yoktu oyüzden olmamış olabilir raci beyin sahnesini koymak istememiş olabilirler kenan çobanı bile koymamışlardı 🙂🙂🙂

ozaman bahanelerini kabul edebilirim ama haftaya elifin öldüğünü öğrenip mezarına gitmesini bekliyorum kesinlikle o sahne gelmeden hafızası düzelmesin ayol:F

birileri söyledi takas gitti diye bence siz kendiş içinizdekilere bakın :A neyse zaten ben biraz daha yazarsam takas geri döner merak etme :D gitmesini istemem o giderse bazıları bazı konularda fikirisiz kalıyor takas olmayınca +1 liyemiyorlar:D
Kimmiş bizden sana haber uçuran ? söylede bizde bilelim:):).Hayırdır,haberi duyar duymaz konuya gelmişsin :):)