Size çok şaşırdım açıkcası. Böyle sürükleyici bir diziyi nasıl bırakabildiniz.
Size çok şaşırdım açıkcası. Böyle sürükleyici bir diziyi nasıl bırakabildiniz.
dizilerim çok ayollll artık bu sezon finalleri arasında bakarım bende yeni sezona yetişirim belkiSize çok şaşırdım açıkcası. Böyle sürükleyici bir diziyi nasıl bırakabildiniz.
İzlemeyen @destere gibi olsun o zaman.dizilerim çok ayollll artık bu sezon finalleri arasında bakarım bende yeni sezona yetişirim belki
sen kızı teşvik etmiyorsun böylelikle diziden soğutuyorsun o zaten benim gibi birini arıyor dünyada )İzlemeyen @destere gibi olsun o zaman.
Diğer konuda bu dediklerini çürüten ifadeler kullanmıştı ama.sen kızı teşvik etmiyorsun böylelikle diziden soğutuyorsun o zaten benim gibi birini arıyor dünyada )
Diğer konuda bu dediklerini çürüten ifadeler kullanmıştı ama.
Fındık kafa mı yapıyor. Ben de çok ceviz tüketirim umarım fazlasının bir zararı yoktur.o ne dediğini bilmiyorki zaten fazla fındık yemekten kafayı karıştırmış durumda her dediğini ciddiye alma )
Fındık kafa mı yapıyor. Ben de çok ceviz tüketirim umarım fazlasının bir zararı yoktur.
monalisam öyledir6x15
Geçen bölüm kadar olmasa da güzeldi özellikle sonları güzeldi daha doğrusu heyecanlıydı. @destere maşallah dediğin 2 gün yaşamıyor. Aria....
Ne oldu kız düştü mü kaldı mı, öldü mü? Zaten minnacık kız o yükseklikten düştüyse ciddi kırık çıkığı olacaktır. .ss Umarım merdivenden bir yerlere inmiştir.
Caleb resmen şov yaptı bir elinde Spencer diğer elinde Hanna, oh hayat buna güzel. Ezra'mı göremedim bu bölüm de, nereye kayboldu acaba 2 bölümdür yok.
Aria'nın ailesi üzerinden gereksiz gerilim yapılıyor yine. Emily canım bu olayın öyle sonuçlanacağı belliydi maalesef.
Mona'mı görmek süper oldu, kız 1 dakikalık sahnesiyle ortalığı karıştırmaya yetiyor.
8/10
@xemrexxx @destere
Sen bölümü ne ara izledin? O planlar neydi anlamadım?monalisam öyledir
daha izlemedimSen bölümü ne ara izledin? O planlar neydi anlamadım?
Senin izlediğin İngiliz dizisine gönderme vardı. Neyse izledikten sonra yorumunu yap etiketle beni.daha izlemedim
monalisam öyledir
bekle izlemedim6x 15 bölüm
birkaç heyecanlı sahnesine rağmen çok sıradan bir bölümdü bişeyler sanki oluyormuş gibi aam herşey fiyasko mesela ilginç ipuçları gösterilince diyoruz acaba sonunda bu gösterilen yerler planlı proğramlı şekilde bir sona ulaşacakmı ama sonuç yok ?
sara katil çıkmayacak peki kaldığı evde o eldivenlerin işi ne
aria o dairenin deliğinden aşağı düşmedi @mrt-06 6 sezondur izliyoruz diziyi aşağı yukarı bişeyler tahmin ediyoruz artık? birincisi bizim başroldeki kızlara bişey olmaz ikincisi arianın ordan ayrılması sudan sebeplerdendir diğer bölüm hiç bişey olmamış gibi çıkar ortaya boşuna heyecan yapmış oluruz
mesela emily nin yumurtalarıyla ilgili son sahnede bir mesaj geldi katili söyle yoksa yumurtalarını şapıcaz diye ama mesaj atanın bu yumurtalardan haberi nasıl olmuş kısımları şimdide belirsiz dizi final yapıncada belli olmayacak
hannoş spoşu kıskanıyor kız diyor tüm parlakları ben kullanayım çok bencil davranıyor
arianın ana babasından geçen bölüm şüpheleniyorlardı kızlar? noldu sonuç ? fosss hiç bir tırt yok
@xemrexxx tosbağasınıda etiketliyeyim nasıl olsa izlememiş spoiler yesin bari
mona lisanı atlar kovalasın üç bölümde bir beş dakika gözüküyor bölümün içine ediyor ölmedi bir türlü
bekle izlemedim
Safoz ben cik ktigi gun izledim insallah son sahnedki yerden aria yerine @Çiğdem dusersüper süper hepsini okumuşsundur umarım