Senle şöyle bi karşılıklı izleyemiyoruz ya hep geriden geliyorsun ya da ileriden. Bakalım kaderimiz ne zaman bir yazılacak. )))))hala izleyemedim yeni bölümü anca iki hafta sonra başlarım bir iki bölüm biriksin
Senle şöyle bi karşılıklı izleyemiyoruz ya hep geriden geliyorsun ya da ileriden. Bakalım kaderimiz ne zaman bir yazılacak. )))))hala izleyemedim yeni bölümü anca iki hafta sonra başlarım bir iki bölüm biriksin
askerlik arkadaşın mı o senin düzgün konuş rıza baba oArka Sokaklar'da var ya Rıza Baba. Tövbe tövbe hafızan mı resetlendi.
Yani -A'dan sonra o var diyorum.
Senle şöyle bi karşılıklı izleyemiyoruz ya hep geriden geliyorsun ya da ileriden. Bakalım kaderimiz ne zaman bir yazılacak. )))))
ayyy çoktan izledim ben yorumumu yaparım birazdan izleyince sende yap
hanna bile boynuzlanıyor dünya ne hale geldi @Çiğdem- bence @destere ile evlensin birini bulamıcak bu gidişle6x12
Charlotte'ı kim öldürdü? Şüpheliler; Ezra, Aria, sarı kız gibi gözüküyor ama bu diziyi 6 sezondur izliyorsam kesinlikle katil başka birisi çıkacak, eminim.
Spencer & Caleb mi? 😱 Eğer ikisi olursa büyük çıkmaza girer dizi sonuçta Hanna hala Caleb'e aşık keza Toby de cool görünmeye çalışsada hala Spencer'ı seviyor.
7.5/10
6x12
Charlotte'ı kim öldürdü? Şüpheliler; Ezra, Aria, sarı kız gibi gözüküyor ama bu diziyi 6 sezondur izliyorsam kesinlikle katil başka birisi çıkacak, eminim.
Spencer & Caleb mi? 😱 Eğer ikisi olursa büyük çıkmaza girer dizi sonuçta Hanna hala Caleb'e aşık keza Toby de cool görünmeye çalışsada hala Spencer'ı seviyor.
7.5/10
hannoş tam ednan bey oldu sahneye bakBen daha ikinci yarıya başlayamadım biraz bölümler biriksin
Dün izledim bu bölümü. Hiç olmuş mu ikisi? Oldu olacak Toby'i de Ezra'ya yapsınlar.hannoş tam ednan bey oldu sahneye bak
güzel olur aria da @destere ile olurDün izledim bu bölümü. Hiç olmuş mu ikisi? Oldu olacak Toby'i de Ezra'ya yapsınlar.
Bu son sezon bayağı zayıflamış serpilmiş gözüme hoş gözükmeye başlamıştı gideri var yani@destere Aria'yı beğenmiyordu en son.
alison u oynayan kıza @Çiğdem- nazarı değmiş kızcağız hasta olmuş sürekli kilo alıyormuş ya da hamileymiş her iki türlü de kem gözlere ggelmiş.ss6x11. Bölüm
5 yıl zaman atlaması olunca kızlarda müthiş değişiklikler bekliyorduk ama pek bir fark yok gibi sadece bu 5 yıl boyunca farklı parlaklarla yatıp kalkmışlar sanırım spoş siyasi faaliyetlerde lobiciolarak çalışıyor anası eyalet senatörü olmaya çalışıyor zaten eskiden belliydi zeki kızdı
hannoşum güzelleşmiş her gittikçe dahada güzelleşiyor nazar değmesin 5 yılllık arada jordan denen oğlanla oynaşmış sanırımda onu göstermeyecekler heralde tekrar caleble kırıştırmaya devam edecektir
aria ilk hallerindeki kadar itici değil şu anda gözdelerim arasında birde mahkemede diğer kızların aksi yönde ifade verişi gözlerimi yaşarttı o da eski artığı ezrayla çiftetelli oynamaya devam edecektir
mona bildiğiniz gibi tosbağaya benziyordu şimdi kart tosbağa olmuş
emily de en ufak bir farklılık yok her zamanki gibi seksapelitesi yerli yerinde birde sarayla tekrar sevişmeye başlasalar daha çok gözüme girecek
alison gittikçe tipsizleşmeye devam ediyor birde iğrenç bir bol etekli elbise giyiniyor bu kız hamilemi yoksa hastalık sebebiyle şişiyormu anlayamadım gitti
alisonu kırmamak için bizim şeker kızlar aria haricinde charlotte lehine konuşma yaptılar? ... serbest kaldıktan sonra charlotte öldürülünce hesabın farklı olduğunu anlamış olduk bakalım bu sefer A kim ?
@xemrexxx @mrt-06
alison u oynayan kıza @Çiğdem- nazarı değmiş kızcağız hasta olmuş sürekli kilo alıyormuş ya da hamileymiş her iki türlü de kem gözlere ggelmiş.ss
yerine mona gelsin zaten spoş parlakalra ço kdaldı biraz zeki biri lazımsağlık herşeyden önce gelir kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor diziden fittirolup gitmesi için dörtgözle bekliyoruz )
yerine mona gelsin zaten spoş parlakalra ço kdaldı biraz zeki biri lazım