Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok alacam o bolumu vkya atip gosterecemlan bağırmıyor işte yok öyle bişey manyakmısın nesin ya taktı elektirik sesine adam![]()
Yok alacam o bolumu vkya atip gosterecemlan bağırmıyor işte yok öyle bişey manyakmısın nesin ya taktı elektirik sesine adam![]()
yav tek kırılma sesi değil her türlü ses var orda ama sonu burdaki gibi bitiyor senin yanlışın var
abla ne yaptın sen abdullah çatlı mı vardı o zamansedat peker diyecektin galiba
sorun senin bölümlerde aga orjinali bizimkilerYok alacam o bolumu vkya atip gosterecem![]()
Kesin oyledirsorun senin bölümlerde aga orjinali bizimkiler![]()
Var aga@Polat Şaşmaz iyice taktın aga öyle bir elektrik sesi yok aga yok![]()
Yarın at agaBeyler-Bayanlar sayfayı kurdum vk.comda herkese özelden linkini atacağım. İlk video denemesini bu gece yaparım.
tamam aga bekliyoruz bikaç bölüm yüklediğimiz an organizasyonu başlatacazBeyler-Bayanlar sayfayı kurdum vk.comda herkese özelden linkini atacağım. İlk video denemesini bu gece yaparım. @takas @china_shangai @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Since2011 @vadikızı @Çiğdem- @-KADİR- @Maskeli Fedai @ABAY_06
bu deneme zaten aga bikaç bölüm yükleme yaptıktan sonra başlarızYarın at agatam kadro kesinleşsin
![]()
Beyler-Bayanlar sayfayı kurdum vk.comda herkese özelden linkini atacağım. İlk video denemesini bu gece yaparım. @takas @china_shangai @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Since2011 @vadikızı @Çiğdem- @-KADİR- @Maskeli Fedai @ABAY_06
Benimde acayip hosuma gitti sabahtan beri ders calisirken beynimin icinde caliyor ama bulamadim bulunca atarim@Polat Şaşmaz aga dünkü bölümde zeynep-tilki operasyonunda çalan müzik var mı çok hoşuma gitti varsa indireyim
adam profösör oldu sen hala boş işler peşinde koş
gerek yok aga biz yükleriz iki yandan @Master.1000 kardeşimle@Doğu bu adamlar 9. ve 10. bölümü yüklemişler vk.com a
http://vk.com/kv_pusu
belki diğer bölümlerde vardır bir bakalım mı
adam profösör oldu sen hala boş işler peşinde koş![]()
Bana yine taşı attın aga@Doğu bu adamlar 9. ve 10. bölümü yüklemişler vk.com a
http://vk.com/kv_pusu
belki diğer bölümlerde vardır bir bakalım mı
adam profösör oldu sen hala boş işler peşinde koş![]()
hakediyorsun aga napimBana yine taşı attın aga![]()
bu işi yapacak olan sizsiniz o yüzden siz bilirsiniz ama adamlar hd yüklemiş haberin olsungerek yok aga biz yükleriz iki yandan @Master.1000 kardeşimle
Aga bolumleri karisik degil ortaklasa yukleyin. Ilk 30 bolumu @Master.1000 son 25 bolumu sen atBu arada ikinci bölümü yüklemeye başladım nedensegayet iyi hızı şimdiden yüzde 6 oldu. yarın da ilk bölümü atarım. @Master.1000 da yardım ederse kısa sürede biter birazdan link atarım ona sayfaya admin yaparım o da yükleme komutuna erişir o da upload eder.