Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yok alacam o bolumu vkya atip gosterecemlan bağırmıyor işte yok öyle bişey manyakmısın nesin ya taktı elektirik sesine adam
Yok alacam o bolumu vkya atip gosterecemlan bağırmıyor işte yok öyle bişey manyakmısın nesin ya taktı elektirik sesine adam
yav tek kırılma sesi değil her türlü ses var orda ama sonu burdaki gibi bitiyor senin yanlışın var
abla ne yaptın sen abdullah çatlı mı vardı o zaman sedat peker diyecektin galiba
sorun senin bölümlerde aga orjinali bizimkilerYok alacam o bolumu vkya atip gosterecem
Kesin oyledirsorun senin bölümlerde aga orjinali bizimkiler
Var aga Ulan varya bolumu indirip size gosterecem kafaya taktim bunu belki de Mayista atarim@Polat Şaşmaz iyice taktın aga öyle bir elektrik sesi yok aga yok
Yarın at aga tam kadro kesinleşsinBeyler-Bayanlar sayfayı kurdum vk.comda herkese özelden linkini atacağım. İlk video denemesini bu gece yaparım.
tamam aga bekliyoruz bikaç bölüm yüklediğimiz an organizasyonu başlatacazBeyler-Bayanlar sayfayı kurdum vk.comda herkese özelden linkini atacağım. İlk video denemesini bu gece yaparım. @takas @china_shangai @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Since2011 @vadikızı @Çiğdem- @-KADİR- @Maskeli Fedai @ABAY_06
bu deneme zaten aga bikaç bölüm yükleme yaptıktan sonra başlarızYarın at aga tam kadro kesinleşsin
Beyler-Bayanlar sayfayı kurdum vk.comda herkese özelden linkini atacağım. İlk video denemesini bu gece yaparım. @takas @china_shangai @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Since2011 @vadikızı @Çiğdem- @-KADİR- @Maskeli Fedai @ABAY_06
Benimde acayip hosuma gitti sabahtan beri ders calisirken beynimin icinde caliyor ama bulamadim bulunca atarim@Polat Şaşmaz aga dünkü bölümde zeynep-tilki operasyonunda çalan müzik var mı çok hoşuma gitti varsa indireyim
adam profösör oldu sen hala boş işler peşinde koş@Polat Şaşmaz görmeyeli her işi yapar olmuş müzik dizi yükleme vs vs
gerek yok aga biz yükleriz iki yandan @Master.1000 kardeşimle@Doğu bu adamlar 9. ve 10. bölümü yüklemişler vk.com a
http://vk.com/kv_pusu
belki diğer bölümlerde vardır bir bakalım mı
adam profösör oldu sen hala boş işler peşinde koş
Bana yine taşı attın aga@Doğu bu adamlar 9. ve 10. bölümü yüklemişler vk.com a
http://vk.com/kv_pusu
belki diğer bölümlerde vardır bir bakalım mı
adam profösör oldu sen hala boş işler peşinde koş
hakediyorsun aga napimBana yine taşı attın aga
bu işi yapacak olan sizsiniz o yüzden siz bilirsiniz ama adamlar hd yüklemiş haberin olsungerek yok aga biz yükleriz iki yandan @Master.1000 kardeşimle
Aga bolumleri karisik degil ortaklasa yukleyin. Ilk 30 bolumu @Master.1000 son 25 bolumu sen atBu arada ikinci bölümü yüklemeye başladım nedense gayet iyi hızı şimdiden yüzde 6 oldu. yarın da ilk bölümü atarım. @Master.1000 da yardım ederse kısa sürede biter birazdan link atarım ona sayfaya admin yaparım o da yükleme komutuna erişir o da upload eder.