Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

20.Bölüm son sahne. Lambalarin dususu degisik olacak elektrik sesleri falan gelecek en sonunda Polat Cakir Memati gozukecek Cakir deryaya bakin diye bitecek aga. Muzige degil sahneye dikkat et bu sekil olmayacak
Aga elektrik sesi geliyor ama ''deryaya bakın'' demiyor Çakır direk burdaki gibi bitiyor.

Aynen oyle aga. Cakir Polatin onune gecmisti hatta bir yerden duymustum Osman Sinav gelmis Raci ile Bahadirin yanina demiski Cakiri en kisa zamanda cikartiyoruz diye.

Aynen ablacım Oktay bey set dışındada çakır gibi davranıyormuş zaten polatın
önü açılsın diye ölecekmiş çakır ama osman sınav demişti en az 20 bölüm erken
çıkmış diziden

Aga elektrik sesi geliyor ama ''deryaya bakın'' demiyor Çakır direk burdaki gibi bitiyor.
yav aga normali bu zaten bıldırcın uyduruyor bişeyler sezon finali orda bitiyor rahat ol orjinaldir. benim aldığımda orjinal adam kaç sene önce yüklemiş

Aynen ablacım Oktay bey set dışındada çakır gibi davranıyormuş zaten polatın
önü açılsın diye ölecekmiş çakır ama osman sınav demişti en az 20 bölüm erken
çıkmış diziden
bir etkende bu işte oktay kaynarca kendini role kaptırmış diyolardı mafyayla gerçekte görüşmeler falan filan
çakırın erken ölmesinde birden fazla sebep var yoksa o adam 60.bölümden önce ölmezdi

yav aga normali bu zaten bıldırcın uyduruyor bişeyler sezon finali orda bitiyor rahat ol orjinaldir. benim aldığımda orjinal adam kaç sene önce yüklemiş
Vallaha bilemeyeceğim eğer öyle bişey varsa göstersin sahneyi bize herkeste böyle. Başka sahne var mı mesela abdülün nah bu kadar dediği sahne hangi bölümde ora da yoktu sanırım.

bir etkende bu işte oktay kaynarca kendini role kaptırmış diyolardı mafyayla gerçekte görüşmeler falan filan
çakırın erken ölmesinde birden fazla sebep var yoksa o adam 60.bölümden önce ölmezdi

aynen öyle ablacım abdullah çatlı ve alaattin çakıcı ile resmi
vardı sanırım