Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yav tek kırılma sesi değil her türlü ses var orda ama sonu burdaki gibi bitiyor senin yanlışın var

abla ne yaptın sen abdullah çatlı mı vardı o zaman :D sedat peker diyecektin galiba

ayy aman pardon yaa evet sedat peker diyecektim ama alaattin çakıcı ile resmi
vardı

Beyler-Bayanlar sayfayı kurdum vk.comda herkese özelden linkini atacağım. İlk video denemesini bu gece yaparım. @takas @china_shangai @Master.1000 @Polat Şaşmaz @Since2011 @vadikızı @Çiğdem- @-KADİR- @Maskeli Fedai @ABAY_06
tamam aga bekliyoruz bikaç bölüm yüklediğimiz an organizasyonu başlatacaz

Yarın at aga :D tam kadro kesinleşsin :A
bu deneme zaten aga bikaç bölüm yükleme yaptıktan sonra başlarız

Bu arada ikinci bölümü yüklemeye başladım nedense :D gayet iyi hızı şimdiden yüzde 6 oldu. yarın da ilk bölümü atarım. @Master.1000 da yardım ederse kısa sürede biter birazdan link atarım ona sayfaya admin yaparım o da yükleme komutuna erişir o da upload eder.

Bu arada ikinci bölümü yüklemeye başladım nedense :D gayet iyi hızı şimdiden yüzde 6 oldu. yarın da ilk bölümü atarım. @Master.1000 da yardım ederse kısa sürede biter birazdan link atarım ona sayfaya admin yaparım o da yükleme komutuna erişir o da upload eder.
Aga bolumleri karisik degil ortaklasa yukleyin. Ilk 30 bolumu @Master.1000 son 25 bolumu sen at