Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Delikanlı adamın gözü korkmaz,morarır. -Seyfo Dayı

Ne diyordu Halo Dayı; La yiğenim sigaranın ilk nefesini, kadınının son nefesini seveceksin.

Karahanlı da efsane bir karakterdi 😉 dahaöyle heybetli gizemli ve güçlü bir karakter gelmedi 😉 mesela Tataroğlu çok tırttı 😉))
abi senin konseyde favorin kimdi benim laz ziya :D

Delikanlı adamın gözü korkmaz,morarır. -Seyfo Dayı

Ne diyordu Halo Dayı; La yiğenim sigaranın ilk nefesini, kadınının son nefesini seveceksin.

abi senin konseyde favorin kimdi benim laz ziya :D
Tabiki Laz Ziya ama yüce baronumuzda ona yakındır benim için 😉

Kurtlar Vadisi'nin sniper sahnesindeki Polat'ın sigara içmesi yüzünden 1990-94 arası nesilin çoğu sigara içiyor şimdi

harbiden eskiden ne sigara içiyolarmış ya :D

@Doğu galiba 3. memati olmuştu tam hatırlayamadım

Tabiki Laz Ziya ama yüce baronumuzda ona yakındır benim için 😉
abi çakır geçte olsa ölecekti ama niye erken öldürdüler sence

Seyfo Dayı:Bi fiske atsan derler döve döve kadın dövdü bi fiske yesen derler kadından dayak yedi Allah adamı kadının haklısından saklasın.

HAKİM : Sanık Memati Baş tan sorulur
MEMATİ : Pişman değilim Hakim Bey
HAKİM : Sabıkandan belli evladım :)

:kiki:

Kurtlar Vadisi'nin sniper sahnesindeki Polat'ın sigara içmesi yüzünden 1990-94 arası nesilin çoğu sigara içiyor şimdi

Hem mafya konsepti bitti hem de Polat'ın artık sıyrılması gerekiyordu

Harbiden o zaman yasak değildi cayır cayır çekiyorlardı. Şimdiki kafam olsa ben de başlardım o dönem ama iyi ki de başlamamışım :D

KANI BOZUK TAHTA KURUSUU HAYSİYETSİZZ ŞEREFSİZZZ DALAKSIZ CİĞERSİZ ONUNKİ BUNUNKİİİ ŞŞEREFFSİİZZZZZ efsane küfür :D

Tuncay:Laz Ziya'yı destekleyip ikinci adam olacağız.İkinci adamlar her zaman lideri yönetir. Abidin:Estağfurullah abi

çok büyük efsane bu ikili :D ikiside ölmedi keşke keşke geri dönseler onları görmek bile yeterdi be :D

Size soru asıl kafamı kurcalayan muamma koca bir soru vadi o kadar iyi giderken Osman sınav neden bıraktı :) hadi bakalım cevapları bekliyorum

Hem mafya konsepti bitti hem de Polat'ın artık sıyrılması gerekiyordu
çok erken öldü be abi şöyle 70. bölümlerde falan ölseydi çok güzel olacaktı
vallahi o bölümlere başladığımdan beri eşkiya dizisini izlemiyorum 3 haftadır diyorum bu çakırsa bu ney. keşke çakırın ismini kullanmasalardı

çok erken öldü be abi şöyle 70. bölümlerde falan ölseydi çok güzel olacaktı
vallahi o bölümlere başladığımdan beri eşkiya dizisini izlemiyorum 3 haftadır diyorum bu çakırsa bu ney. keşke çakırın ismini kullanmasalardı
Sadece ismi 3 reyting aga kemiksiz. Ben de dizinin konusunu duyunca hemen zıpladım dedim ki yılların hasreti bitiyor Çakır'a kavuşuyoruz. İlk bölümlere bakmaya bile dayanamadım o kadar uzaklar birbirlerine.

Size soru asıl kafamı kurcalayan muamma koca bir soru vadi o kadar iyi giderken Osman sınav neden bıraktı :) hadi bakalım cevapları bekliyorum
Siyasi nedenlerden ötürü olabilir abi tam bilemeyiz. Senin tahminin nedir ?

Sadece ismi 3 reyting aga kemiksiz. Ben de dizinin konusunu duyunca hemen zıpladım dedim ki yılların hasreti bitiyor Çakır'a kavuşuyoruz. İlk bölümlere bakmaya bile dayanamadım o kadar uzaklar birbirlerine.

Sence de bir gariplik yok mu reytingler tavan ama sen diziyi senaristlere devrediyorsun

bu çok tartışıldı ama kendisi gerçek sebebini söylemeden kimse bilemeyecek
abi benim aklıma gelen tek mantıklı sebep o aralar vadinin etkisini 7 yaşındaki çocuktan 77 yaşındaki dedeye kadar nüfuz etmişti. mafyadan tehditler almış olabilir necati abi ve raciyi de tehdit etmişlerdi biliyosun. vadideki her karakter gerçekte birilerini temsil ediyordu bu bir gerçek. bundan dolayı mafyayla iyice karşı karşıya gelmiş olabilir ciddi tehditlere maruz kalmış olabilir. vadiyi racilere bu şekil bırakmış olabilir. tabi bunlar hepsi ihtimaller gerçek sebebini kimse bilemez kendileri dışında
sen ne diyorsun
yoksa darphane gibi para basan diziyi kim niye bıraksın akıl ve mantık almaz

@ABAY_06 aga sende eski bölümleri özlemişsindir yakında eski vadiye beraber başlayıp yorumlayacaz haberin olsun başlayacağımız zamanda söyleyecem zaten hazır konuya girmişken söylim dedim :D tabi zamanın varsa başladıktan sonra duramazsın bağımlılık yapıyor :D

Allah tan hızır falan diyolar çakır deselerdi kahrolurdum dizi güzel olabilir ama asla çakırla alakası yok

Valla bakın o tarihlere NECATİ abinin hürriyet gazetesinde tarikat ehli olduğu görüntüleri yayınlanmıştı . Hatta testere Necmi ve baron bu haberlerden sonra diziden ayrılmak istediler buna Aslan akbey de dahil . İşte be olduysa o görüntülerden sonra oldu

İnşallah eski Vadiyi yüklediğimiz yere de telif atmazlar:A Osman Sınav amcamız ve kıymetli Pana Film bu zevkimizin içine limon sıkmaz inş.