tamam aga istirhatine bak sen dinlen birazyok aga da biraz yorgunluk var
@Doğu benim bilgisayar 151 gb
ya bırak ne filintası bunlar dizi miSu an Filinta da tamamen Vadiden calinma bir senaryo isleniyor![]()
tamam aga istirhatine bak sen dinlen birazyok aga da biraz yorgunluk var
ya bırak ne filintası bunlar dizi miSu an Filinta da tamamen Vadiden calinma bir senaryo isleniyor![]()
Pusuyu da yüklersen sana yer kalmaz. Şundan bir tane al; http://www.hepsiburada.com/toshiba-...iyah-tasinabilir-disk-hdtb310ek3aa-p-BD801879tamam aga istirhatine bak sen dinlen biraz
ya bırak ne filintası bunlar dizi mi
Bizim aile izliyo bende ders calisirken goz atmak durumunda kaliyorum tvde birseyde yoktamam aga istirhatine bak sen dinlen biraz
ya bırak ne filintası bunlar dizi mi
Harbiden bu Cuma günü adam gibi bir dizi yok Kehribar falan başlasa da izleysekBizim aile izliyo bende ders calisirken goz atmak durumunda kaliyorum tvde birseyde yok
Aynen aga can sıkıntısindan patliyorum Cuma gunleri. Pazari da kurtarsak her gunum dolu olacakHarbiden bu Cuma günü adam gibi bir dizi yok Kehribar falan başlasa da izleysek![]()
Pazar yine Galatasaray'ın maçları falan oluyor arada haa bir de Beyaz Futbol var haftanın en mükemmel 3 günü Perşembe, Pazartesi ve PazarAynen aga can sıkıntısindan patliyorum Cuma gunleri. Pazari da kurtarsak her gunum dolu olacak![]()
Bir de Çarşamba tabiiPazar yine Galatasaray'ın maçları falan oluyor arada haa bir de Beyaz Futbol var haftanın en mükemmel 3 günü Perşembe, Pazartesi ve Pazar
mematinin dizi cuma olacak kesin izleriz o zamanHarbiden bu Cuma günü adam gibi bir dizi yok Kehribar falan başlasa da izleysek![]()
Bilgisayar olmayinca maclari da izleyemiyosunPazar yine Galatasaray'ın maçları falan oluyor arada haa bir de Beyaz Futbol var haftanın en mükemmel 3 günü Perşembe, Pazartesi ve Pazar
Bir de Çarşamba tabii![]()
Bikmamis mi pekimematinin dizi cuma olacak kesin izleriz o zaman
Alemin bir numaralı dayısı Seyfo Dayıdır. Kadınlardan hiç haz etmez. Milli içeceği ise maden suyudur
Yılda iki üç kez Kurtlar Vadisi (1-97) izliyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi. Konsept,oyuncular,raconlar.
admin doğru demiş @Doğutartışmasız öyle
eski vadiden kim bıkmış ki öyle bişey mümkün değilBikmamis mi pekimisal ben o kadar pusu seyrettim ara verecem
![]()
muazzam twitler var takip edersin arada. Admine yalvar yakar Pusu izletemedimmematinin dizi cuma olacak kesin izleriz o zaman
Alemin bir numaralı dayısı Seyfo Dayıdır. Kadınlardan hiç haz etmez. Milli içeceği ise maden suyudur
Yılda iki üç kez Kurtlar Vadisi (1-97) izliyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizisi. Konsept,oyuncular,raconlar.
admin doğru demiş @Doğutartışmasız öyle
Su replik efsanedirAdam öldürmeye bile abdest alıp giden adam gibi adam olan Seyfo dayıyı özledik .
eski vadiden kim bıkmış ki öyle bişey mümkün değil![]()
Nihat Nikerer çok büyük sanatçı mekanı cennet olsunAdam öldürmeye bile abdest alıp giden adam gibi adam olan Seyfo dayıyı özledik .
eski vadiden kim bıkmış ki öyle bişey mümkün değil![]()
Su replik efsanedir
Çakir- Kullanmayinca prostat oluyo dayi
Dayi- Çok kullaninca da yalama oluyo
![]()
aynen abi seyfo dayı çok müthiş karakterdi mekanı cennet olsun Nihat Nikerel inNihat Nikerer çok büyük sanatçı mekanı cennet olsunzaten onun üzerine de dayı gelmedi
)
burda baya gülmüştüm süperSu replik efsanedir
Çakir- Kullanmayinca prostat oluyo dayi
Dayi- Çok kullaninca da yalama oluyo
![]()
yaptık aga usta 1. çakır 2. olduBi aralar Vadide en favori karakteriniz gibi bi etkinlik yapalım tabii daha önceden yapılmadıysa![]()