3 Doğu veya Aslan olmuştur inş. ?yaptık aga usta 1. çakır 2. oldu![]()
3 Doğu veya Aslan olmuştur inş. ?yaptık aga usta 1. çakır 2. oldu![]()
abi senin konseyde favorin kimdi benim laz ziyaKarahanlı da efsane bir karakterdi 😉 dahaöyle heybetli gizemli ve güçlü bir karakter gelmedi 😉 mesela Tataroğlu çok tırttı 😉))
Tabiki Laz Ziya ama yüce baronumuzda ona yakındır benim için 😉Delikanlı adamın gözü korkmaz,morarır. -Seyfo Dayı
Ne diyordu Halo Dayı; La yiğenim sigaranın ilk nefesini, kadınının son nefesini seveceksin.
abi senin konseyde favorin kimdi benim laz ziya![]()
abi çakır geçte olsa ölecekti ama niye erken öldürdüler senceTabiki Laz Ziya ama yüce baronumuzda ona yakındır benim için 😉
Hem mafya konsepti bitti hem de Polat'ın artık sıyrılması gerekiyorduKurtlar Vadisi'nin sniper sahnesindeki Polat'ın sigara içmesi yüzünden 1990-94 arası nesilin çoğu sigara içiyor şimdi
harbiden eskiden ne sigara içiyolarmış ya
@Doğu galiba 3. memati olmuştu tam hatırlayamadım
abi çakır geçte olsa ölecekti ama niye erken öldürdüler sence
Harbiden o zaman yasak değildi cayır cayır çekiyorlardı. Şimdiki kafam olsa ben de başlardım o dönem ama iyi ki de başlamamışımKurtlar Vadisi'nin sniper sahnesindeki Polat'ın sigara içmesi yüzünden 1990-94 arası nesilin çoğu sigara içiyor şimdi
harbiden eskiden ne sigara içiyolarmış ya
@Doğu galiba 3. memati olmuştu tam hatırlayamadım
abi çakır geçte olsa ölecekti ama niye erken öldürdüler sence
çok erken öldü be abi şöyle 70. bölümlerde falan ölseydi çok güzel olacaktıHem mafya konsepti bitti hem de Polat'ın artık sıyrılması gerekiyordu
Sadece ismi 3 reyting aga kemiksiz. Ben de dizinin konusunu duyunca hemen zıpladım dedim ki yılların hasreti bitiyor Çakır'a kavuşuyoruz. İlk bölümlere bakmaya bile dayanamadım o kadar uzaklar birbirlerine.çok erken öldü be abi şöyle 70. bölümlerde falan ölseydi çok güzel olacaktı
vallahi o bölümlere başladığımdan beri eşkiya dizisini izlemiyorum 3 haftadır diyorum bu çakırsa bu ney. keşke çakırın ismini kullanmasalardı
Siyasi nedenlerden ötürü olabilir abi tam bilemeyiz. Senin tahminin nedir ?Size soru asıl kafamı kurcalayan muamma koca bir soru vadi o kadar iyi giderken Osman sınav neden bıraktıhadi bakalım cevapları bekliyorum
Sence de bir gariplik yok mu reytingler tavan ama sen diziyi senaristlere devrediyorsunSadece ismi 3 reyting aga kemiksiz. Ben de dizinin konusunu duyunca hemen zıpladım dedim ki yılların hasreti bitiyor Çakır'a kavuşuyoruz. İlk bölümlere bakmaya bile dayanamadım o kadar uzaklar birbirlerine.
Siyasi nedenlerden ötürü olabilir abi tam bilemeyiz. Senin tahminin nedir ?
bu çok tartışıldı ama kendisi gerçek sebebini söylemeden kimse bilemeyecekSize soru asıl kafamı kurcalayan muamma koca bir soru vadi o kadar iyi giderken Osman sınav neden bıraktıhadi bakalım cevapları bekliyorum
Osman Sınav zaten çok garip adam..Sence de bir gariplik yok mu reytingler tavan ama sen diziyi senaristlere devrediyorsun
Allah tan hızır falan diyolar çakır deselerdi kahrolurdum dizi güzel olabilir ama asla çakırla alakası yokSadece ismi 3 reyting aga kemiksiz. Ben de dizinin konusunu duyunca hemen zıpladım dedim ki yılların hasreti bitiyor Çakır'a kavuşuyoruz. İlk bölümlere bakmaya bile dayanamadım o kadar uzaklar birbirlerine.
Siyasi nedenlerden ötürü olabilir abi tam bilemeyiz. Senin tahminin nedir ?