Polat Şaşmaz
Favori Üye
Netten izleKeşke bizim maç Salı olaydı yav.. Bizde Tivibu yok ne yapacam haftaya![]()
Netten izleKeşke bizim maç Salı olaydı yav.. Bizde Tivibu yok ne yapacam haftaya![]()
Büyük ihtimalle dışarda izlerim o zaman da Vadiye bakamamNetten izle![]()
aga biraz daha geriye gitse efe karahanlı olacaktı adamUsta çok fazla eskiye gitti şöyle 10-11 yıl geriye gitseydi tam KV operasyonunun başladığı zamanlara o zaman haftaya reytingler tavandı![]()
Kadirle abi sattı bizi bu aksamTOP5;
1. @Polat Şaşmaz 128
2. @Doğu 47
3. @takas 26
4. @Since2011 25
5. @vadikızı 20
polat şaşmaz ezip geçmiş resmen konuyu tek başına sırtlamış aslanım benim![]()
Senin bilgisayarin yok mu agaBüyük ihtimalle dışarda izlerim o zaman da Vadiye bakamamYa bu hayatta en büyük ikilemim Vadi ve Galatasaray
![]()
valla ben bu takımı tv de gösterselerde izlemem bu sene acayip soğudum çoğu maçın özetine bile bakmıyorum umrunda değil yani perşembe günkü maç elensek zerre üzülmem bizi bu hale getirenler utansınBüyük ihtimalle dışarda izlerim o zaman da Vadiye bakamamYa bu hayatta en büyük ikilemim Vadi ve Galatasaray
![]()
Rövanş maçımız Trt'deKeşke bizim maç Salı olaydı yav.. Bizde Tivibu yok ne yapacam haftaya![]()
polat şaşmaz ezingo yapmışKadirle abi sattı bizi bu aksam![]()
Eyvallah agaTOP5;
1. @Polat Şaşmaz 128
2. @Doğu 47
3. @takas 26
4. @Since2011 25
5. @vadikızı 20
polat şaşmaz ezip geçmiş resmen konuyu tek başına sırtlamış aslanım benim![]()
Adam forumun bug'ını bulmuşpolat şaşmaz ezingo yapmış@Polat Şaşmaz aga senin mesajlar neden birleşmiyo aynı saniyede yazsan bile alt alta oluyor
![]()
Sen de bi 5 sene geriye gitEyvallah agaKonuyu bu kadar yaptik sizde yarin gazlayin konuyu 50 sayfa yapalim yine
Ulan beynim asiri isinmadan yanacak birazdan cok asiri yorgun dustum
![]()
O zaman haftayaki maçı izlerim ben bizimkiler belki koreografi yapar.İtalya'da
helal olsun aga sen olmasan konu 7 sayfada kalırdıEyvallah agaKonuyu bu kadar yaptik sizde yarin gazlayin konuyu 50 sayfa yapalim yine
Ulan beynim asiri isinmadan yanacak birazdan cok asiri yorgun dustum
![]()
Aga ben tapatalktan yazdigim icin boyle oluyorpolat şaşmaz ezingo yapmış@Polat Şaşmaz aga senin mesajlar neden birleşmiyo aynı saniyede yazsan bile alt alta oluyor
![]()
Seyirci gelirlerse yaparlar,geleceklerini zannetmiyorum boş tribüne oynarlarO zaman haftayaki maçı izlerim ben bizimkiler belki koreografi yapar.
Vadi'ye internetten bakarsın ama maça bakamazsınBüyük ihtimalle dışarda izlerim o zaman da Vadiye bakamamYa bu hayatta en büyük ikilemim Vadi ve Galatasaray
![]()
Bu hafta ki bolum efsaneydi. Itsoyu fena tuzaga dusurdu Hamitte bizim safa gecti of of nasil gececek bu 1 hafta ? Gelde bekle simdiAdam forumun bug'ını bulmuş
Sen de bi 5 sene geriye git![]()
adam harbiden 5 sene önceye gittiBu hafta ki bolum efsaneydi. Itsoyu fena tuzaga dusurdu Hamitte bizim safa gecti of of nasil gececek bu 1 hafta ? Gelde bekle simdi
Fragmanda dozu atesliyor![]()