Biliyorum aga Yusuf vurduktan sonra yuvarlandıKafayı vura vura yuvarlandı ya aga
Biliyorum aga Yusuf vurduktan sonra yuvarlandıKafayı vura vura yuvarlandı ya aga
düşerken kafasını kayaya vurmuştur aga o kadarını boşverBiliyorum aga Yusuf vurduktan sonra yuvarlandı.Benim demek istediğim bu hafıza kaybı çocuk oyuncağı mı? , bir sebebi var mı ?yani senaryo açısından diyorum
![]()
Hafıza kaybı uzun sürse ,buradan konu bağlasalar diyecem de bunlar düşünemezoha usta hafızayı kaybetmiş ulan bu yolla yusufu da öldürse ya hazır bıçağı boynuna dayamışkenadam yaşlandıkça karizması tavan yapıyor elinede tesbih alınca acayip bişey oldu millet yaşlanınac çöker bu adam yaşlandıkça başka bişey oluyor böyle bi adam bi daha gelmez tek kelimeyle efsane
bölüme gelince ilk reklama kadar vasat bi bölümdü ama ilk reklam sonrası baya güzeldi sonları süperdi raskolnün dönüşü tilkinin az da olsa sahada oluşu beğendim bölümü
düşerken kafasını kayaya vurmuştur aga o kadarını boşveryusufu temizlese harika olacak aslan akbey falan diyor ustanın kafa baya gitti
adam 13 yıl önceye döndü
![]()
yine de bir heycan olur ama çapsızların yaratacağı heycan çapları kadar olur en fazlaHafıza kaybı uzun sürse ,buradan konu bağlasalar diyecem de bunlar düşünemez![]()
doğru hatırlıyosun abla ama kopmamıştı iyileşmişBu arada birşey diycem polat john shmit umarım doğru yazmuşımdır
kulağından vurmuştu demi kopmamşmıydı benmi yanlış hatırlıyorum
Nasıl bugün bölüm iyi midi ?@-KADİR- aga konuyu biz açtık diye mi yorum yapmıyosun
yine de bir heycan olur ama çapsızların yaratacağı heycan çapları kadar olur en fazla![]()
raskolnü bunca zaman oynatmayan kim varsa onlarada sövmek lazım ulan bu adam dizinin mihenk taşı olmalı adamım benim o müziğiyle beraber harikaydı yine
doğru hatırlıyosun abla ama kopmamıştı iyileşmiş![]()
ilk reklama kadar sıradandı ilgi çekici pek bişey yoktu ama sonra açıldı baya genel olarak beğendimNasıl bugün bölüm iyi midi ?![]()
abla raskolnü tanıyamadın mı adam manyakhe tmm ben koptu sanıyordum sağol takasım
raskoln süperdi canım atla konuşuyormuş shasa umarım doğru yazmışımdır bende
bir kadınla konuşuyor sandım atı görünce koptum yaa![]()
ilk reklama kadar sıradandı ilgi çekici pek bişey yoktu ama sonra açıldı baya genel olarak beğendimson sahne müthişti zaten necati şaşmaz ı tek geçerim adam karizmanın ete kemiğe bürünmüş hali üstad
bu arada gölge ve ekibi ölecek miş tam olarak ne oldu orda anlayamadım @Doğu
abla raskolnü tanıyamadın mı adam manyakbunun adamı dimitri ölmüşmüydü hatırlayamadım
Yok aga Gölge reis ordan akar sıkıntı yokilk reklama kadar sıradandı ilgi çekici pek bişey yoktu ama sonra açıldı baya genel olarak beğendimson sahne müthişti zaten necati şaşmaz ı tek geçerim adam karizmanın ete kemiğe bürünmüş hali üstad
abla raskolnü tanıyamadın mı adam manyakbunun adamı dimitri ölmüşmüydü hatırlayamadım
adam fena ya İnşallah ölmez uzun bir süre dahaYok aga Gölge reis ordan akar sıkıntı yok![]()
Gölge ölmez hacı yailk reklama kadar sıradandı ilgi çekici pek bişey yoktu ama sonra açıldı baya genel olarak beğendimson sahne müthişti zaten necati şaşmaz ı tek geçerim adam karizmanın ete kemiğe bürünmüş hali üstad
Gölge ölmez hacı ya.Kanal D çok reklam verdi mi?
Bence Polatın yanına sağlam bir karekter lazım Memati'den ve Abdülheyden sonra çok boş kaldı. Ünlü bir oyuncuyla takviye edilebilir. Şöyle psikopat söz dinlemeyen Memati tarzı.adam fena ya İnşallah ölmez uzun bir süre daha
bence yeni bir düşman karakterinin tam sırası şuan
çok sağlam ünlü bir oyuncu ile anlaşıp öne sürmek lazım
her zamanki gibi araya 1-2 dakkalık reklamlar sıkıştırıp her saat 15 dakka reklamı bastı yineGölge ölmez hacı ya.Kanal D çok reklam verdi mi?