Kurtlar Vadisi Pusu 283.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oha usta hafızayı kaybetmiş ulan bu yolla yusufu da öldürse ya hazır bıçağı boynuna dayamışken :D adam yaşlandıkça karizması tavan yapıyor elinede tesbih alınca acayip bişey oldu millet yaşlanınac çöker bu adam yaşlandıkça başka bişey oluyor böyle bi adam bi daha gelmez tek kelimeyle efsane

bölüme gelince ilk reklama kadar vasat bi bölümdü ama ilk reklam sonrası baya güzeldi sonları süperdi raskolnün dönüşü tilkinin az da olsa sahada oluşu beğendim bölümü

Biliyorum aga Yusuf vurduktan sonra yuvarlandı :D.Benim demek istediğim bu hafıza kaybı çocuk oyuncağı mı? , bir sebebi var mı ?yani senaryo açısından diyorum:D
düşerken kafasını kayaya vurmuştur aga o kadarını boşver :d yusufu temizlese harika olacak aslan akbey falan diyor ustanın kafa baya gitti :D adam 13 yıl önceye döndü :D

oha usta hafızayı kaybetmiş ulan bu yolla yusufu da öldürse ya hazır bıçağı boynuna dayamışken :D adam yaşlandıkça karizması tavan yapıyor elinede tesbih alınca acayip bişey oldu millet yaşlanınac çöker bu adam yaşlandıkça başka bişey oluyor böyle bi adam bi daha gelmez tek kelimeyle efsane

bölüme gelince ilk reklama kadar vasat bi bölümdü ama ilk reklam sonrası baya güzeldi sonları süperdi raskolnün dönüşü tilkinin az da olsa sahada oluşu beğendim bölümü

düşerken kafasını kayaya vurmuştur aga o kadarını boşver :D yusufu temizlese harika olacak aslan akbey falan diyor ustanın kafa baya gitti :D adam 13 yıl önceye döndü :D
Hafıza kaybı uzun sürse ,buradan konu bağlasalar diyecem de bunlar düşünemez :pala:

Bu arada birşey diycem polat john shmit umarım doğru yazmuşımdır
kulağından vurmuştu demi kopmamşmıydı benmi yanlış hatırlıyorum

raskolnü bunca zaman oynatmayan kim varsa onlarada sövmek lazım ulan bu adam dizinin mihenk taşı olmalı adamım benim o müziğiyle beraber harikaydı yine :D

Bu arada birşey diycem polat john shmit umarım doğru yazmuşımdır
kulağından vurmuştu demi kopmamşmıydı benmi yanlış hatırlıyorum
doğru hatırlıyosun abla ama kopmamıştı iyileşmiş :D

raskolnü bunca zaman oynatmayan kim varsa onlarada sövmek lazım ulan bu adam dizinin mihenk taşı olmalı adamım benim o müziğiyle beraber harikaydı yine :D

doğru hatırlıyosun abla ama kopmamıştı iyileşmiş :D

he tmm ben koptu sanıyordum sağol takasım
raskoln süperdi canım atla konuşuyormuş shasa umarım doğru yazmışımdır bende
bir kadınla konuşuyor sandım atı görünce koptum yaa:F:F

Nasıl bugün bölüm iyi midi ?:D
ilk reklama kadar sıradandı ilgi çekici pek bişey yoktu ama sonra açıldı baya genel olarak beğendim :D son sahne müthişti zaten necati şaşmaz ı tek geçerim adam karizmanın ete kemiğe bürünmüş hali üstad :D
bu arada gölge ve ekibi ölecek miş tam olarak ne oldu orda anlayamadım @Doğu

he tmm ben koptu sanıyordum sağol takasım
raskoln süperdi canım atla konuşuyormuş shasa umarım doğru yazmışımdır bende
bir kadınla konuşuyor sandım atı görünce koptum yaa:F:F
abla raskolnü tanıyamadın mı adam manyak :D bunun adamı dimitri ölmüşmüydü hatırlayamadım

Raskoln inanılmaz bir adam ya espirileriyle yardı resmen. Bu adama senaryo yazmayanlar utansın. Renk kattı inşallah diğer bölümlerde süresi artar.

ilk reklama kadar sıradandı ilgi çekici pek bişey yoktu ama sonra açıldı baya genel olarak beğendim :D son sahne müthişti zaten necati şaşmaz ı tek geçerim adam karizmanın ete kemiğe bürünmüş hali üstad :D

abla raskolnü tanıyamadın mı adam manyak :D bunun adamı dimitri ölmüşmüydü hatırlayamadım

:F:F:Fvalla görmeye görmeye unutmuşum ben raskolnü ölmüştü dimitri

Yok aga Gölge reis ordan akar sıkıntı yok :)

1. Polat Şaşmaz
    Favori Üye, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    23,907
    Ödül Puanları:
    1,061

2. 38

Doğu
    Favori Üye, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    4,166
    Ödül Puanları:
    340

3. 19

Since2011
    Sözün Bittiqi An, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    4,027
    Ödül Puanları:
    559

4. 18

takas
    Favori Üye
    Beğenilen Mesajları:
    45,619
    Ödül Puanları:
    1,059

5. 18

vadikızı
    Favori Üye, Bayan
    Beğenilen Mesajları:
    13,180
    Ödül Puanları:
    710

6. 5

china_shangai
    Favori Üye, Bay
    Beğenilen Mesajları:
    31,639
    Ödül Puanları:
    859

7. 4

-KADİR-
    Favori Üye, Bay
Polat Şaşmaz olmasa konuya mesaj yazan yok :(

Gölge ölmez hacı ya :D.Kanal D çok reklam verdi mi?

adam fena ya İnşallah ölmez uzun bir süre daha :D
bence yeni bir düşman karakterinin tam sırası şuan
çok sağlam ünlü bir oyuncu ile anlaşıp öne sürmek lazım
Bence Polatın yanına sağlam bir karekter lazım Memati'den ve Abdülheyden sonra çok boş kaldı. Ünlü bir oyuncuyla takviye edilebilir. Şöyle psikopat söz dinlemeyen Memati tarzı.

Gölge ölmez hacı ya :D.Kanal D çok reklam verdi mi?
her zamanki gibi araya 1-2 dakkalık reklamlar sıkıştırıp her saat 15 dakka reklamı bastı yine
normalde ayda yılda bir izlerim dün dirilişi izledim hiç reklam girmeden bitti dizi abartmıyorum aga yeni bölüm boyunca hiç reklam girmedi reklamsız oynatıyolar diziyi