2 hafta önce s.çmıştı bu hafta sıvadı aga aynı yerden 2 reklam verdi yineGölge ölmez hacı ya.Kanal D çok reklam verdi mi?
2 hafta önce s.çmıştı bu hafta sıvadı aga aynı yerden 2 reklam verdi yineGölge ölmez hacı ya.Kanal D çok reklam verdi mi?
bunu çok söyledik ama takan yok herkesin isteği bu yönde bu saatten sonra o yönde bi hamle zor gibi gözüküyorBence Polatın yanına sağlam bir karekter lazım Memati'den ve Abdülheyden sonra çok boş kaldı. Ünlü bir oyuncuyla takviye edilebilir. Şöyle psikopat söz dinlemeyen Memati tarzı.
Trt ve Fox genelde dizilerinde reklam vermiyormuş.Diriliş ,Kanal D'de yayınlansa reklamdan ötürü gece 00'den sonra biterher zamanki gibi araya 1-2 dakkalık reklamlar sıkıştırıp her saat 15 dakka reklamı bastı yine
normalde ayda yılda bir izlerim dün dirilişi izledim hiç reklam girmeden bitti dizi abartmıyorum aga yeni bölüm boyunca hiç reklam girmedi reklamsız oynatıyolar diziyi
ne güzel istanbul beeeTrt ve Fox genelde dizilerinde reklam vermiyormuş.Diriliş ,Kanal D'de yayınlansa reklamdan ötürü gece 00'den sonra biter![]()
rüyanda göremezsin 7 alırsak şükret ne 9 u bıldırcınYarin ki reytinglerimiz 9'u bulur İnşallah
Mümkün değil 8 en fazla.Yarin ki reytinglerimiz 9'u bulur İnşallah
Yok aga yarin 9 geliyor İnşallahne güzel istanbul beeeneyse 2 bölüm daha vadi izleyip yatayım bugün tam vadi keyfi yaptım
rüyanda göremezsin 7 alırsak şükret ne 9 u bıldırcın![]()
Hissediyorum 9a yakin oranlar alacaz gibiMümkün değil 8 en fazla.
7 alır mıyız ?ne güzel istanbul beeeneyse 2 bölüm daha vadi izleyip yatayım bugün tam vadi keyfi yaptım
rüyanda göremezsin 7 alırsak şükret ne 9 u bıldırcın![]()
Aynen.7 alır mıyız ?.Kimsecikler yok forumda
.Forum son günlerde çok sessizleşti.
aga bildiğim kadarıyla haftaya fenerin maçı salı günü bizim maçta perşembe tivibu da yani bizi pek etkilemez ama bizim maçı trt de gösteriyor olabilir tam emin değilimHaftaya UEFA maçları var 7 bile zor artık.
Aynen.
tahminim;7 alır mıyız ?.Kimsecikler yok forumda
.Forum son günlerde çok sessizleşti.
Nasıl salı aga Avrupa Liginde fener Perşembedir oaga bildiğim kadarıyla haftaya fenerin maçı salı günü bizim maçta perşembe tivibu da yani bizi pek etkilemez ama bizim maçı trt de gösteriyor olabilir tam emin değilim
tahminim;
total; 6.94
ab; 4.23
abc1; 6.02
fenerin maçı salı günü aga bende şaşırdımNasıl salı aga Avrupa Liginde fener Perşembedir o
Konusunu bile açtım bizim maç Trt'de değil.aga bildiğim kadarıyla haftaya fenerin maçı salı günü bizim maçta perşembe tivibu da yani bizi pek etkilemez ama bizim maçı trt de gösteriyor olabilir tam emin değilim
tahminim;
total; 6.94
ab; 4.23
abc1; 6.02
evet aga sen açmıştım hatırladım kesin demiKonusunu bile açtım bizim maç Trt'de değil.
Harbiden Salıymış lan baktım Mackoliktenfenerin maçı salı günü aga bende şaşırdımama bizim için çok iyi oldu
![]()
Salı Fener'in maçı var onu Trt gösterecek ,bizim maç Tivibuspor'da.