Kurtlar Vadisi Pusu 283.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maçın o an verdiği zevki verir mi :D? onu demek istedim ,yoksa maçı bulursun onda sıkıntı yok :D
Aga ne güzel Şampiyonlar Liginde rahattık uzun zamandır Vadi ile çakışmıyordu Avrupa maçlarımız. Zevkimizin de içine ettiler bu çapsız yönetim.

aga takımdan soğudum bu yıl özetleri bile izlemiyorum bizim maçların denk gelmezse yoksa bizim gs sevdamız ortadadır
Sen de haklısın aga adamda izleyecek şevk bırakmadılar ama ben yine de arma aşkına izliyorum. Her ne olursa olsun Galatasaray > her şey. Çok net.

Aga ben Galatasaray için ne düğün ne cenaze hiçbirşey takmadığım günleri bilirim. Juve maçında okula gitmedim hasta numarası yapıp dersten kaldım :D Anlatmıştım sana :X
Yok sen benim ne demek istedigimi anlamamissin :D
Galatasaray > hersey ne demek :D
Tamam Allahi kastetmemis olabilirsin ama bu tur konularda dikkatli olalim bilip bilmeden dinden cikariz Allah korusun

aga takımdan soğudum bu yıl özetleri bile izlemiyorum bizim maçların denk gelmezse yoksa bizim gs sevdamız ortadadır
Sen de haklısın aga adamda izleyecek şevk bırakmadılar ama ben yine de arma aşkına izliyorum. Her ne olursa olsun Galatasaray > her şey. Çok net.
Dünya yıldızını geçtim bir dönem dünyada en iyi oyuncular arasında zirveye çıkmış adam sıradan,basit bir kupa elemesi için beraberlik golü ve galibiyet golünde sanki Şl kupası kaldırmış gibi seviniyorsa bizim gibi taraftara da kötü gün taraftarlığı yakışır ve maçları seyreder.