Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ne 5 sene oncesi la kafa mi buluyosun benimleadam harbiden 5 sene önceye gitti![]()
Ne 5 sene oncesi la kafa mi buluyosun benimleadam harbiden 5 sene önceye gitti![]()
Maça da netten bakarız aga bizde link bol 😉Seyirci gelirlerse yaparlar,geleceklerini zannetmiyorum boş tribüne oynarlar
Vadi'ye internetten bakarsın ama maça bakamazsın.D
Güzel troll aga güldürdünNe 5 sene oncesi la kafa mi buluyosun benimle2011 yilindayiz ve 8 senelik dizi olmamiza ragmen hala en buyugu biziz
![]()
Maçın o an verdiği zevki verir miMaça da netten bakarız aga bizde link bol 😉
Aga ne güzel Şampiyonlar Liginde rahattık uzun zamandır Vadi ile çakışmıyordu Avrupa maçlarımız. Zevkimizin de içine ettiler bu çapsız yönetim.Maçın o an verdiği zevki verir mi? onu demek istedim ,yoksa maçı bulursun onda sıkıntı yok
![]()
izleme aga umutu izleyip napacan neyin kafasını yaşıyorsunAga ne güzel Şampiyonlar Liginde rahattık uzun zamandır Vadi ile çakışmıyordu Avrupa maçlarımız. Zevkimizin de içine ettiler bu çapsız yönetim.
Ne olursa olsun her zaman Galatasaray 1.sıradadırAga ne güzel Şampiyonlar Liginde rahattık uzun zamandır Vadi ile çakışmıyordu Avrupa maçlarımız. Zevkimizin de içine ettiler bu çapsız yönetim.
HaklıNe olursa olsun her zaman Galatasaray 1.sıradadır.Vadi'ye daha sonrada bakarız bu eski vadi de olsa aynı geçerli
![]()
aga takımdan soğudum bu yıl özetleri bile izlemiyorum bizim maçların denk gelmezse yoksa bizim gs sevdamız ortadadır
Sen de haklısın aga adamda izleyecek şevk bırakmadılar ama ben yine de arma aşkına izliyorum. Her ne olursa olsun Galatasaray > her şey. Çok net.aga takımdan soğudum bu yıl özetleri bile izlemiyorum bizim maçların denk gelmezse yoksa bizim gs sevdamız ortadadır
Aga oyle deme carpilirsinSen de haklısın aga adamda izleyecek şevk bırakmadılar ama ben yine de arma aşkına izliyorum. Her ne olursa olsun Galatasaray > her şey. Çok net.
Aga ben Galatasaray için ne düğün ne cenaze hiçbirşey takmadığım günleri bilirim. Juve maçında okula gitmedim hasta numarası yapıp dersten kaldımAga oyle deme carpilirsin![]()
Yok sen benim ne demek istedigimi anlamamissinAga ben Galatasaray için ne düğün ne cenaze hiçbirşey takmadığım günleri bilirim. Juve maçında okula gitmedim hasta numarası yapıp dersten kaldımAnlatmıştım sana
![]()
TOP5;
1. @Polat Şaşmaz 128
2. @Doğu 47
3. @takas 26
4. @Since2011 25
5. @vadikızı 20
polat şaşmaz ezip geçmiş resmen konuyu tek başına sırtlamış aslanım benim![]()
aga takımdan soğudum bu yıl özetleri bile izlemiyorum bizim maçların denk gelmezse yoksa bizim gs sevdamız ortadadır
Dünya yıldızını geçtim bir dönem dünyada en iyi oyuncular arasında zirveye çıkmış adam sıradan,basit bir kupa elemesi için beraberlik golü ve galibiyet golünde sanki Şl kupası kaldırmış gibi seviniyorsa bizim gibi taraftara da kötü gün taraftarlığı yakışır ve maçları seyreder.Sen de haklısın aga adamda izleyecek şevk bırakmadılar ama ben yine de arma aşkına izliyorum. Her ne olursa olsun Galatasaray > her şey. Çok net.
Yok lan kutsal değerler hariç tabiiki deli misinYok sen benim ne demek istedigimi anlamamissin
Galatasaray > hersey ne demek
Tamam Allahi kastetmemis olabilirsin ama bu tur konularda dikkatli olalim bilip bilmeden dinden cikariz Allah korusun