Polat Şaşmaz
Favori Üye
Gayet iyi 16:9 olursa çok iyi olur.Agalar bendeki kayıtları karıştırdım da 10-12 bölüm arasını buldum. 55.bölüme kadar kayıtları Sinegraf'tan almış olmam lazım eğer tamamını bulabilirsem direk yapımcı kayıtlarından yükleriz. Şuanda görüntünün ham hali böyle bunu işlem yapıp 16:9'a çevireceğim sadece kalitesi görünsün diye ekleyeyim dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 48667
Bunu nerden cektin boyle bir simgeyi hic gormedimAgalar bendeki kayıtları karıştırdım da 10-12 bölüm arasını buldum. 55.bölüme kadar kayıtları Sinegraf'tan almış olmam lazım eğer tamamını bulabilirsem direk yapımcı kayıtlarından yükleriz. Şuanda görüntünün ham hali böyle bunu işlem yapıp 16:9'a çevireceğim sadece kalitesi görünsün diye ekleyeyim dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 48667
Show TV'nin gazeteden dağıttığı KV VCD koleksiyonundan almıştım aga internette yok bunlar.Bunu nerden cektin boyle bir simgeyi hic gormedim
Zamaninda kacirmisim bunlariShow TV'nin gazeteden dağıttığı KV VCD koleksiyonundan almıştım aga internette yok bunlar.
Adam kelimesinin sözlük anlamı ya
bir insan bu kadar mı müthiş olur adam gibi adam
cidden mümtaz bir şahsiyether zaman söylüyorum bu alemin kralıbir insan bu kadar mı müthiş olur adam gibi adam
ünlüler içerisinde necati şaşmaz bir yana diğer herkes ayrı bir yana
nerde bir şaklaban nerde bir hokkabaz var medya onu şişirir ama ömürleri çok kısa olur onlarla asla ve asla Necati Şaşmaz aynı cümle içerisinde bile geçemezcidden mümtaz bir şahsiyether zaman söylüyorum bu alemin kralı
malesef hak ettiği değeri kamuoyunda bulamayan birisi bence; tabi halk hep destekledi zaten halkın sayesinde hala bu seviyede yoksa basına kalsaydı barındırmazlardı bu iğrenç camiada bu seviyelere gelinmesine müsade edilmezdi
Haklısın aga nerde uyuşturucu müptelası, içkici sarhoş ayyaş ünlü var hepsi balon gibi şişiriliyor. Ama Necati abiyi ben hayatımda hiç magazin programında gereksiz PR verirken görmedim. Adam hep işiyle gündeme geldi. Varsın ergen tiplerin hastası olduğu bir ünlü olmasın ama duruşundan zerre taviz vermesin o bize yeter. Biz onu baş tacı ederiz zaten.nerde bir şaklaban nerde bir hokkabaz var medya onu şişirir ama ömürleri çok kısa olur onlarla asla ve asla Necati Şaşmaz aynı cümle içerisinde bile geçemez
sana katılmıyorum Necati Şaşmaz hakettiği değeri sonuna kadar görüyor büyük bir hayran kitlesi var bak Necati Şaşmaz sadece Türkiye nin değil dünyada birçok ülkeye gitsin izdiham olur orada. bunun örnekleri de mevcut zaten en iyi bilenlerden birisin
medyanın falan şişirmesiyle anca balon olursun ekran balonlarla dolu, Necati abi 13 yıldır hayatımızda bir tane kötü haberini görmedim. sen Türkiye nin 1 numaralı ünlüsü olacaksın ama bu kadar mütevazi olacaksın mümkünatı yok
şu adamı canlı görsem başka bişey istemem![]()
nesine katılmıyorsun bu adama destek hiç verilmedi halk zaten bağrına bastı onu söylüyorum şu an çakmadıklarına bakma zamanında hakkında yapılan haberleri unuttun galiba ; hep aşşağı çekilmeye çalşıldı adam 13 yıldır bir diziyi tek başına sırtlıyor zirveden hiç inmedi adamı hala yok saymaya çalşıyorlar ne desteğinden bahsediyorsun gezi olaylarında yapılan algıyı unutma yani rağmenlere rağmen bu seviyedenerde bir şaklaban nerde bir hokkabaz var medya onu şişirir ama ömürleri çok kısa olur onlarla asla ve asla Necati Şaşmaz aynı cümle içerisinde bile geçemez
sana katılmıyorum Necati Şaşmaz hakettiği değeri sonuna kadar görüyor büyük bir hayran kitlesi var bak Necati Şaşmaz sadece Türkiye nin değil dünyada birçok ülkeye gitsin izdiham olur orada. bunun örnekleri de mevcut zaten en iyi bilenlerden birisin
medyanın falan şişirmesiyle anca balon olursun ekran balonlarla dolu, Necati abi 13 yıldır hayatımızda bir tane kötü haberini görmedim. sen Türkiye nin 1 numaralı ünlüsü olacaksın ama bu kadar mütevazi olacaksın mümkünatı yok
şu adamı canlı görsem başka bişey istemem![]()
aga o konuda haklısın zaten ben onları adam yerine koymadığım için kaale bile almıyorum onlar kim ki halkın sevgilisini yıpratmaya çalışsınlar çapları yetmez şişirdikleri balonlarla beraber sönüp giderler. demek istediğimi anlamamışsın halktan bahsediyorum bizim için halk önemli yoksa neler yaptıklarını çok iyi biliyorum bu adama karşınesine katılmıyorsun bu adama destek hiç verilmedi halk zaten bağrına bastı onu söylüyorum şu an çakmadıklarına bakma zamanında hakkında yapılan haberleri unuttun galiba ; hep aşşağı çekilmeye çalşıldı adam 13 yıldır bir diziyi tek başına sırtlıyor zirveden hiç inmedi adamı hala yok saymaya çalşıyorlar ne desteğinden bahsediyorsun gezi olaylarında yapılan algıyı unutma yani rağmenlere rağmen bu seviyede
gerçi bu da onun farkı
ağzına sağlık aga aynen öyleHaklısın aga nerde uyuşturucu müptelası, içkici sarhoş ayyaş ünlü var hepsi balon gibi şişiriliyor. Ama Necati abiyi ben hayatımda hiç magazin programında gereksiz PR verirken görmedim. Adam hep işiyle gündeme geldi. Varsın ergen tiplerin hastası olduğu bir ünlü olmasın ama duruşundan zerre taviz vermesin o bize yeter. Biz onu baş tacı ederiz zaten.
Aga öncelikle youtube işini unut. Oraya yüklediğimiz an video işlenme aşamasında telifi yiyor. İstersen adını maymunlar cehennemi yap yine telif yiyoraga o konuda haklısın zaten ben onları adam yerine koymadığım için kaale bile almıyorum onlar kim ki halkın sevgilisini yıpratmaya çalışsınlar çapları yetmez şişirdikleri balonlarla beraber sönüp giderler. demek istediğimi anlamamışsın halktan bahsediyorum bizim için halk önemli yoksa neler yaptıklarını çok iyi biliyorum bu adama karşı
ağzına sağlık aga aynen öyleayyaşlarla vatan hainleriyle uyuşturucu müptelalarıyla dolu ünlüler aleminin ışığı adeta
Necati abinin seveni alayından kat kat fazla bunu da böyle bilin
@Doğu @Polat Şaşmaz net bir cevap alamadım sizden bölümlerle ilgili
kendim için demiyorum bunu ben zaten tüm bölümleri internet kafeden aldım ama yapacağımız organizasyonda vadiyi yeni izleyecek adamlarda olacak onlara en orjinal haliyle izletmemiz lazım youtubedaki o kanaldan izlemesinler o yüzden bir çözüm bulalım. youtube a bölümleri yüklesek değişik isimle sorun olur mu? yükleme işi zor mu biraz bilgi verin nasıl yapacaz
nasıl telifi yiyor ya nerden anlıyolarAga öncelikle youtube işini unut. Oraya yüklediğimiz an video işlenme aşamasında telifi yiyor. İstersen adını maymunlar cehennemi yap yine telif yiyorBen dvdleri internetten sipariş edecem gelmesi Perşembeyi falan bulur belki de daha geç. Ben diyorum ki bana onlar gelene kadar master kardeşim ile @Polat Şaşmaz kardeşim yüklemeye başlasınlar herhangi bir upload sitesine. Ordan kolayca indirir izlemek isteyen.