Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai abi işte benim dediğim bölüm 54. bölüm @takas
yok aga 54.bölümde yok

sadece youtube değil tüm sitelerden eski vadiyi kaldırmışlar amaçları ne bunların ya yok mu şu bölümleri Allah rızası için adam akıllı paylaşacak bir site
biri 55 den sonra paylaşır biri müziklerin içine eder

yok aga 54.bölümde yok

sadece youtube değil tüm sitelerden eski vadiyi kaldırmışlar amaçları ne bunların ya yok mu şu bölümleri Allah rızası için adam akıllı paylaşacak bir site
biri 55 den sonra paylaşır biri müziklerin içine eder
tamam işte yok bende ki dvd de yok yani senin izlediğinde de çıkarılmış sahneler var

Agalar bölümleri vk.com'a yükleyebiliriz. Ora da Rus youtube'u :) Orda telife takılmayız.

aha bu süper olur işte halledelim bunu aga ya

aga ilk 55 bölüm panaya ait değil bildiğim kadarıyla sinegraf kaldırtmış çünkü 55 den sonra birçok yerde var bölümler ilk 55 sıkıntılı
bende öyle dedim aga 54 bölüm sıkıntı sonrası zaten pana da resmi kanalda da yüklü 😀

Yok aga pana hemen telif atmıyor zaten sinegrafta sıkıntı var. Adamlar istihbarat teşkilatı gibi sistem kurmuş anasını satayım daha video işlenirken tespit ediyorlar :F
pana ya belli olmaz sinegraf niye kaldırdı sanıyorsun belki pana onlara biri işaret çakmıştır pana bu konuda meşhurdur sildirdiği o kadar video kapattırdığı o kadar site var ki :X

@Doğu canın sağolsun.. istersen paylaşımı yapabiliriz.
Kardeşim sağolasın ben sana söyleyecektim de çekiniyordum :) Sen kadire yollamışsın zaten bölümleri ikiniz halledersiniz. Ben seni ekstradan yormak istemedim kendim ayrı satın alacağım bölümleri ama senden tek isteğim ilk birkaç bölümü uploadlamanız.

bende öyle dedim aga 54 bölüm sıkıntı sonrası zaten pana da resmi kanalda da yüklü 😀

pana ya belli olmaz sinegraf niye kaldırdı sanıyorsun belki pana onlara biri işaret çakmıştır pana bu konuda meşhurdur sildirdiği o kadar video kapattırdığı o kadar site var ki :X
aga işte ilk 55 bölümü sinegraf sildiriyor pana değil :d
@Master.1000 aga nerelerdesin sen ya hiç yorum yazmıyorsun artık

Resmi kanaldakilerde yanlarda siyah bar var aga 16:9 değil. Ama çevrilebilir tabiiki biraz uğraşırsan.
aga yanlarda siyah olması pek önemli değil uğraşmayın bana sorarsan

basl.jpg