Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

nasıl telifi yiyor ya nerden anlıyolar :D yani indirmeden olmaz diyorsun :( bu kötü oldu işte indirmekle falan uğraşmak istemez kimse
ulan sinegraf ne diye siliyorsun derdiniz ne bırakın izlesin millet neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah Allah
Denedik @Polat Şaşmaz ile. İsterseniz tekrar deneyin. Video ismini favoriforumum falan yaptık ben daha videoyu açmadan telif yemiş. @Polat Şaşmaz 'da korkudan sildi videoyu :F:F

@takas dediğim sahnelere sen daha bakmadın mı 🙂
aga kızma unuttum ya :D ama şimdi söyle hemen bakayım kaçıncı bölüm hangi sahne :d tüm bölümler elimde artık :D

Denedik @Polat Şaşmaz ile. İsterseniz tekrar deneyin. Video ismini favoriforumum falan yaptık ben daha videoyu açmadan telif yemiş. @Polat Şaşmaz 'da korkudan sildi videoyu :F:F
bu nasıl bi sistem nerden anlıyolar arkadaş :D polat şaşmaz korkaktır siler :D

aga kızma unuttum ya :D ama şimdi söyle hemen bakayım kaçıncı bölüm hangi sahne :D tüm bölümler elimde artık :D
hadi bakalım başlıyoruz 😀 aga şimdi destere ye gitmeden önce abdülhey le polat ın bir sahnesi var nah bu kadar diye bak bakalım var mı

aga kızma unuttum ya :D ama şimdi söyle hemen bakayım kaçıncı bölüm hangi sahne :D tüm bölümler elimde artık :D

bu nasıl bi sistem nerden anlıyolar arkadaş :D polat şaşmaz korkaktır siler :D
:D Osman sınav evinden aldıracaktı yoksa niye izinsiz yüklüyorsun diye :F Şaka maka o kanal nasıl yükleyip telif yememiş lan bu araştırılmalı savcılar göreve :A

hadi bakalım başlıyoruz 😀 aga şimdi destere ye gitmeden önce abdülhey le polat ın bir sahnesi var nah bu kadar diye bak bakalım var mı
6 babayı temizlediği bölüm mü

:D Osman sınav evinden aldıracaktı yoksa niye izinsiz yüklüyorsun diye :F Şaka maka o kanal nasıl yükleyip telif yememiş lan bu araştırılmalı savcılar göreve :A
içine etmişler keşke telif yese vallaha gıcık oldum o kanala

aga destere deme şuna ya testere necmi testere :D

:F:F o cümleden nasıl bu anlamı çıkardın :D
Aga ne biliyim senin ona gidip sen de bize katılırmısın falan diyeceğini düşündüm. Bir de o arkadaşımızın hormonları coşmuş olduğu için onu izletin de hemen başlasın diye düşündüm :D

Çok grift düşündüm azıcık basit düşüneydim keşke :F Konu çok baska yerlere gitti :)

Aga ne biliyim senin ona gidip sen de bize katılırmısın falan diyeceğini düşündüm. Bir de o arkadaşımızın hormonları coşmuş olduğu için onu izletin de hemen başlasın diye düşündüm :D

Çok grift düşündüm azıcık basit düşüneydim keşke :F Konu çok baska yerlere gitti :)
ona söylemem büyük ihtimalle izlemeye yatkın olanlara söyleyecem :D
@-KADİR- aga hangi sahneye ya bulamadım 54.bölüm tekne baskını izledim orayı mı diyorsun

Ben söylerim belki. Hatta şaka maka güzel fikirmiş haa benimki de belki bu sayede yeni bir Vadici kazanırız :F
o anlamaz vadiden boşuna dil dökmeye gerek yok
önce bi izleyecek siteyi bulalımda :D ben bi yerde görmüştüm orjinal halini youtube dışında yerlerde var aslında

ona söylemem büyük ihtimalle izlemeye yatkın olanlara söyleyecem :D
@-KADİR- aga hangi sahneye ya bulamadım 54.bölüm tekne baskını izledim orayı mı diyorsun
aga mekanda konuşuyorlardı ( plazmada) şehmuz un söylediğini polat a söylüyordu

bulamaksakda sen artık izlerken göreceksin 54 bölüme kadar nah bu kadar dediğini duyup duymamana kaldı iş :D bakma ben takıntılıyımda pek de önemli sahneler değil zaten

aga mekanda konuşuyorlardı ( plazmada) şehmuz un söylediğini polat a söylüyordu

bulamaksakda sen artık izlerken göreceksin 54 bölüme kadar nah bu kadar dediğini duyup duymamana kaldı iş :D bakma ben takıntılıyımda pek de önemli sahneler değil zaten
aga 54.bölümde göremedim mekanda çok kısa konuşuyolar zaten
memati diyor abi nasıl emin oluyorsun teknede oalcağından polatta sonunu düşünen kahraman olamaz diyor eğer o sahneyi diyorsan o dediğim replik yok